Leer je dromen onthouden -voorbereiding op de dertien heilige nachten – zoom webinar

zelfliefde

50.00199.65

In dit webinar ontvang je handvatten hoe je jouw dromen kunt leren onthouden en hoe je jouw ontvankelijkheid vergroot om maximaal gebruik te maken van de dertien heilige nachten. Tijdens deze krachtige stille periode tussen Kerstmis en Driekoningen zijn de sluiers tussen de dimensies extra dun. De natuur is het stilst en de dromen die je in deze periode krijgt, kunnen een doorkijkje bieden over welke thema’s om aandacht en transformatie vragen en een rol kunnen gaan spelen in jouw nieuwe jaar en zélfs hoe dat er uit kan gaan zien. Voorbereiden en afstemmen op de dertien heilige nachten en de energie van midwinter bieden je een prachtige kans om vanuit jouw zielsverlangen je leven vorm te geven. Leer je je dromen te onthouden en te duiden, dan helpt je dit om met een wakker bewustzijn je keuzes te maken en leven vorm te geven. Zo kan het tot een gids dienen in je persoonlijke leven en in deze maatschappelijk onrustige tijd.

De eerste twaalf nachten gaan over de twaalf maanden, de dertiende nacht heeft een thema voor het héle jaar.

Data: 12 december, 15 december en 21 december
Het is niet nodig om meer dan één webinar te volgen. Ze hebben nagenoeg dezelfde inhoud.
tijd: 20.00 – 21.00 uur
Kosten online webinar: gratis
Aanmelding: contact@renatebreuls.nl, vermeld hierbij je voorkeursdatum.
Je ontvangt van mij de zoomlink. Na dit webinar is geen opname beschikbaar.

droom- en procesbegeleiding rondom de 13 heilige nachten

Krijg je na dit webinar een droom waar je helderheid over wilt, dan help ik je graag deze te duiden. In ons samenspel wordt duidelijk wat dit betekent voor jou en de eventuele stappen die je hebt te zetten op jouw unieke pad van bewustzijnsontwikkeling. Dit kan live en per zoom.

Zielsroepprogramma
Wil je niet alleen droomduiding, maar ook wérken aan de thema’s die om transformatie vragen en je zielsroep volgen, je missie vinden en lekker in je lijf en energie je vólle potentie in de wereld brengen?: Welkom om het programma “leef je zielsroep’ te volgen. Tijdens het webinar doe ik een mooi aanbod. Meer informatie vind je hier:

Midwinter lichtceremonie
Dit webinar kan een mooie voorbereiding zijn op de midwinter lichtceremonie cirkel voor vrouwen op 18 december in Amersfoort. Deze verstillende en voedende dag organiseer ik voor vrouwen die het verlangen hebben hun zielsroep te volgen en de resetknop naar het stiltepunt in zichzelf terug te vinden, temidden van de maatschappelijke onrust. De dag helpt je om in afstemming met de energie van het winterseizoen, je eigen koers te varen, en je te verbinden met waar jouw vuur voor brandt. Je leert dit innerlijke vuur te hoeden en te voeden zodat je stabiel je eigen koers kunt varen en je zielsmissie vorm kunt geven ondanks de turbulente golven van de onrust in de wereld.

 

error: Content is protected !!