natuurcoaching zomertraject ~ actie tot 15 juli

Natuurcoaching met systemische en lichaamsgerichte benadering is een krachtig en liefdevol samenspel van diepgaand transformerende coaching in de bedding en helende werking van de natuur. Onder mijn begeleiding keer je terug naar de oorsprong van wat jou blokkeert en we vormen dit om in kracht. Je krijgt snel inzicht en heling op thema’s, die je als belemmerend ervaart in je leven.

Tot  15 juli geldt een prachtig aanbod voor het natuurcoaching zomer traject  

Samen onderzoeken we welke overlevingsmechanismen in je thema’s verscholen zijn en hoe er ruimte kan ontstaan en hoe je stappen kan zetten om meer levensvervulling en levenslust vorm te geven. De natuur, beweging en mijn lichaamsgerichte begeleiding  leert je opnieuw contact te maken met je lichaam zodat je weer gaat voélen waar het in jouw leven over gaat. En mijn helder weten en voelen doet hierin mee. Dat maakt deze vorm van coaching krachtig.  Je leert van de ervaringen uit het verleden, transformeert deze en leert met je lichaam contact te maken én te houden. Je laat veel los wat jou niet meer dient en je opent je lichaamsbewustzijn en intuïtie.

Het natuurcoaching zomer traject  brengt je antwoorden die je niet in je hoofd maar in je hart gaat vinden. In off-line modus, in-lijn met jouw ware natuur en mindful wandelend in een heilzaam ‘bosbad’.

De schoonheid, de lessen en het mysterie van het bos doen in de sessies mee. Ik leer je te openen naar je gevoel en je wijsheid.  Gedurende de sessie laat je los,  kom je tot ontspanning, inzicht en transformatie op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Na een sessie loop je verrijkt met inzichten en letterlijk lichter de bewoonde wereld weer in.

Het landschap, het weer, die tak waar je bijna over struikelt, het zand tussen je tenen en het jaargetijde.  Zelfs de bomen, planten en dieren helpen mee als spiegels, en brengen op een liefdevolle verbonden manier inzichten én heling. Wanneer je volledig aanwezig bent in het bos, lijkt zich een wereld te openen. Een subtiele wereld. Ongrijpbaar en toch vertrouwd. Dat geeft ruimte, vrijheid en een gevoel van verbondenheid met het grotere geheel. Maar bovenal met jou zélf.

Wil jij de pracht en levenslustige energie van het voorjaar benutten om de uitdaging met jezelf aan te gaan?  Welkom in de natuurlijke ademruimte en bedding van de prachtig overvloedig uitbottende natuur van Midden Nederland.

Vroege vogel natuurcoaching zomertraject

tot 15 juli: voor € 497,00  (ex btw)

  • Drie (natuur-) coach sessies van 1,5 -2 uur t.w.v. € 597,00
  • Deelname workshop systemisch werk in de natuur t.w.v. € 97,00
  • Deelname aan een online workshop systemisch werk t.w.v. € 120,00 
  • 30 minuten coaching in een online 1:1 spreekuur t.w.v. € 60,00
  • 1 voor jou op maat gemaakte (wandel-)meditatie t.w.v. € 25,00
  • Boek nu en start wanneer je wilt.

 ‘Kom naar buiten en kijk naar binnen.’

We spreken een startpunt voor de wandeling af, aangepast op jouw vervoersmogelijkheden (auto, trein-bus)

Een sessie duurt zo’n anderhalf tot twee uur. Afhankelijk van locatie en weer kan dit iets uitlopen. Een onderdeel van de coaching is accepteren wat er is: dat geldt ook voor de weersomstandigheden. Kleed je voor de omstandigheden van dat moment. Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding. Bij onweer en storm trekken we een ander plan.

Liever binnen en niet naar buiten voor individuele begeleiding? Deze actie geldt ook voor 5 uur coaching in mijn praktijkruimte in Amersfoort.

Alle trajecten zijn exclusief btw.
Kennismaken, info en aanmelden: contact@renatebreuls.nl
Voorwaarden zijn te vinden onderaan deze pagina.

 

 “Remember that wherever your heart is, there you will find your treasure.”

~Paolo Coelho – the alchemist

error: Content is protected !!