Breuls Creatieve Communicatie en meer…

 

 

 

Ik hou van het werken met mensen. Ik kon daar heerlijk mee uit de voeten in mijn werk als journalist, met prachtige interviews, portretten waar de essentie van de mens of de ziel van de organisatie naar voren kwam. Later deed ik een zeer ruime ervaring op in hands on communicatiewerk. Zo verzorgde ik interne en interactieve externe communicatie en journalistieke teksten en radioproducties. Hoe mooi het spoor van begeleiding in veranderingsprocessen ook is, deze liefde gaat niet voorbij.

Naast mijn begeleidingswerk in veranderingsprocessen sta ik daarom ook nog steeds open om op projectbasis te werken als communicatieadviseur, tekstschrijver, (communicatie-systemisch) trainer en -coach binnen en voor organisaties.

Onder de naam Breuls Creatieve communicatie werkte ik jarenlang met plezier als zelfstandig journalist, communicatieadviseur, tekstschrijver en projectleider. Ik ben opgeleid aan de HBO-opleiding HICO in journalistiek en communicatie aan de Hogeschool Windesheim. Bij de publieke en commerciële omroep werkte ik als radio-en tv-journalist en ik heb voor magazines, dagbladen en als ghost- en copywriter geschreven. Ik kan snel de essentie van mensen en bedrijven boven water krijgen en mooie herkenbaar aansprekende portretten over deze mensen of bedrijven schrijven.

Jaren achtereen deed ik mooi werk als communicatieadviseur en projectleider voor communicatie-trajecten en communicatieafdelingen binnen de overheid en midden- en kleinbedrijf. Ik heb ook ervaring als spreker, presentator en dagvoorzitter. Binnen bedrijven organiseer ik graag verbindende activiteiten t.b.v.  teamvorming en geef ik (team-)coaching en organisatieopstellingen.

Opleiding, training & scholing

Na mijn HBO opleiding Journalistiek bijzet HICO, volgde ik de vierjarige opleiding Mens & Intuïtie, de driejarige en daarna tweejarige energetische opleiding bij het ITIP, twee jaar studie aan de Nederlandse vakopleiding voor haptonomie Synergos, en de opleiding voor systemisch werken bij Welopstellingen. Ik combineer mijn kennis graag in de communicatie- en persoonlijke effectiviteitstrainingen,  en later kwamen daar ook de systemisch en lichaamsgerichte persoonlijk leiderschaps- en effectiviteits- trainingen bij, die ik uitvoerde voor trainings- en opleidingsbureaus in mens- en organisatie-ontwikkelingen en die ik nog steeds als open inschrijvingen onder persoonlijke titel geef.

Binnen mijn trainingen geef ik altijd ruimschoots aandacht aan het effect van non-verbale communicatie. Iets wat ik leerde tijdens de haptonomie opleiding en later kwam daar mindfulness bij door de docentenopleiding MBCT. Ik heb ook ervaring in het afnemen van non-verbale assesments. 

Dit is een kort en onvolledig overzicht van al mijn opleidingen, trainingen en scholing in persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling. Ik heb veel scholing gevolgd en leermeesters bezocht en gekend maar bovenal heb ik het meeste geleerd van mijn eigen leven en wat ik daarin tegenkwam. Mijn leerproces gaat dagelijks door.

Aanvullende informatie of vragen? Stuur een email naar contact@renatebreuls.nl

error: Content is protected !!