UIt de coulissen ~ in het volle licht traject

Voorbij jezelf klein houden, aanpassing en knikkende knieën, daar ben jij mooie vrouw! Om naar voren te stappen, zoals je écht bedoelt bent!

Sta jij op een punt in je leven waarop je denkt “Is dit nou écht wat ik wilde?” Voel je dat er méér moois in jou zit dan er uit komt? Of wéét je dat je jouw gaven en talenten niet durft te laten zien en in te zetten en schuurt dat?  Wil jij je leven vormgeven voorbij alle aanpassing en conditioneringen? Ontdekken hoe mooi en krachtig jij bent? Of jouw unieke gave in de wereld zetten?

Lief mens,
Doe het! Ga er voor! Laat jezelf zien! Laat van je horen!
De tijd van jezelf inhouden, jezelf wegcijferen en er omheen draaien is écht voorbij.

De wereld wacht op jou!  We hebben je nodig! Stap uit die coulissen van jouw leven en zet jezelf in het volle licht! Ga genieten en schitteren met je prachtige gaven, talenten en kwaliteiten en wees trouw aan wie jij bent!

Dit ís het moment.

En ja, je bent, kunt en weet al genoeg… Ook al voelt het héél anders.

Geef de vrije teugels aan jouw unieke talenten en gaven, jouw liefdevolle zinderende vrouwen- en creatiekracht, jouw zielsroep of passie!

Wat zeg je ervan?
Zullen we samen op pad gaan?

Ik loop graag naast je.

Met liefde neem ik je mee in mijn wereld, naar vrije expressie. En nee. Je hoeft jezelf daar niet te vermannen. Stap voor stap vertraag jij, zoom jij uit, ontrafel je wat verstrikt is en kun jij kijken naar het goud dat er onder jouw neus ligt. In liefdevol vertrouwen, varend op het kompas van je innerlijk voelen en weten, je intuïtie en common sense nodig ik je uit om te volgen wat jou ten diepste beweegt. Net zolang totdat het klopt. Voor jou.

Ik prikkel je om uit te zoomen, te ontrafelen en jezelf op de eerste plek te zetten. Ik moedig je aan om de keuzes te maken die in lijn liggen met wie jij wérkelijk bent. Groter en voller dan jij je nu durft toe te staan.  En nee, in mijn wereld gaat dat niet over meer, groter en sneller. Dat gaat over dichterbij, trager, naar jouw vrouwenwijsheid, net zolang totdat jij weet: dít klopt.

Uit de coulissen ~ in het volle licht coaching

In een vijf maanden traject ga jij op een innerlijke reis waar persoonlijk leiderschap, meer levensenergie, verbinding, autonomie en vrijheid centraal staan.

In vijf lange op jou afgestemde sessies van 2 uur en nog 1 uur extra te besteden vrije ruimte ben ik er voor je. In die vrije ruimte ben ik beschikbaar voor online zoomsessies, contact per app, een extra live sessie, een spiegel speeddate, of een opstelling in een groep…Precies wat passend is voor jou.

Jouw investering in jouw persoonlijke groei waarin je leert vanuit compassie je liefdevolle Zelf te omarmen bedraagt  € 997,- ex btw.  Je mag in termijnen betalen. Voor jouw werkgever maak ik een offerte op maat..

Vraag een gratis telefoon- of zoomgesprek aan, dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn en hoe jouw persoonlijke traject eruit kan zien. Vertel ook in het kort wat je verlangen of hulpvraag is, wat je emotionele blokkades, of klachten zijn. Ik vertel je over mijn werkwijze en stem af op jou wat je van de begeleiding kunt verwachten. Als je wilt, dan maken we meteen een afspraak.

Vraag je gesprek aan door een mail naar: contact@renatebreuls.nl of boek jouw traject via onderstaande knop.

Leef geen half leven

Droom geen halve droom

De helft van de weg brengt je nergens, sterf geen halve dood.

 

 

~ Kahlil Gibran

error: Content is protected !!