Doorgaande procesgroep voor vrouwen

Als jij één volle dag per maand écht helemaal jezelf wilt zijn, verbinden en verdiepen met jouzelf en wat er in je leeft: doe dan mee met de doorgaande systemische en lichaamsgerichte procesgroep. Maandelijks een dagretraite vol quality-me-time die je de kans biedt om helder zicht te krijgen en flow te creëren op thema’s die jou bezig houden in jouw leven. Samen met andere vrouwen die zichzelf kunnen dragen, ervaring hebben met opstellingen en lichaamswerk, en die gecommitteerd zijn aan het realiseren van de verlangens van hun hart. 

Maandelijkse ademruimte voor bezinning, ontspannen en bewust-zijn die jou helpt gezond, in balans en op koers te houden. Wat wil er gezien, getransformeerd en gevierd worden?
Welkom als jij of je werkgever de meerwaarde ziet om dit in verbinding met andere vrouwen te doen. De groep blijft maandelijks open voor instroom voor nieuwe vrouwen.

Opzet van de bijeenkomsten

Ik werk met wat er voor thema’s in de groep leven en wat zich aandient. We doen systemische werkvormen, of grotere opstellingen, lichaamswerk, energiewerk, meditatie, droomuitleg, inquiries (verdiepende en verhelderende interview vorm) creatieve werkvormen; dans (systemische-) rituelen, en wat de flow nog meer vraagt. We volgen het jaarritme en de seizoenen, zodat we mee surfen op de natuurlijke stroom en getijden van de jaarcyclus. Dit helpt je optimaal je energie te behouden.

Wanneer en waar?

In de zomer komen we samen in de prachtige natuur rond Amersfoort. Vanaf september vinden de bijeenkomsten plaats elke maand op zaterdagen van 10.00 tot 16.00 uur in en rond Amersfoort. Groeit de groep, dan kan de lokatie wijzigen. We werken altijd in midden Nederland op een fijne plek met natuur, zodat we ook buiten kunnen werken of rond een vuur kunnen delen en genieten. 

Tussentijdse online bijeenkomsten: de cirkel van verlichting

Tussen de live bijeenkomsten ben je welkom bij de online ‘cirkel van verlichting’. Dit biedt je de gelegenheid om tussen de bijeenkomsten door, opnieuw de verbinding te voelen met jezelf en je processen te delen en om je met de andere vrouwen te verbinden. Hier is een vrije ruimte om het licht te laten schijnen op wat er in je leeft, tussentijds je proces te delen, en verder te verdiepen met zacht lichaamswerk, energetisch werk en meditaties. Deze online cirkels vinden plaats op één maandag per maand en duren een uur tot vijf kwartier. Investering

De waarde van de maandelijkse procesgerichte retraitedagen en de online cirkels van verbinding is € 197,00 per maand. Ik bied dit aan voor € 107,00  per maand, voor minimaal een half jaar. Je kunt ervoor kiezen per maand te betalen. Een aantrekkelijk aanbod geldt als je direct voor een half jaar of voor een heel jaar betaalt. Voor ondernemers en indien je werkgever betaalt, komt daar BTW bij. 

    • Per maand gedurende een half jaar: € 107,00
    • Per half jaar € 577,00  (i.p.v. € 642,00)
    • Per heel jaar: € 1047,00 (i.p.v. € 1284,00)  

Na dit eerste halve of hele jaar beslis je of je weer voor een volgende periode intekent. Dat kan dan weer per half- of per heel jaar. Wil je vragen stellen of een kennismaking per zoom? Vraag die dan aan op: contact@renatebreuls.nl 

Data voor 2023 – 2024

2023: 26 augustus, 23 september, 28 oktober, 25 november en 16 december.

2024: 27 januari, 24 februari, 23 maart, 20 april, 25 mei, 22 juni, 13 juli, 24 augustus, 21 september, 19 oktober, 23 november en 14 december.

 

‘Geluk is nooit een staat van evenwicht. Geluk is altijd in beweging, altijd onderweg en het enige wat je kunt doen, is het spoor volgen.’

~ Paolo Coelho~

 “Je hooggevoeligheid, inzicht, helderweten- en heldervoelendheid zorgden ervoor dat alles wat aanwezig was in mij ook benoemd werd en aangeraakt kon worden.

Door er met zachtheid naar te kijken en je prachtige begeleidende woorden en vragen konden de blokkades ruimte krijgen, verzachten en een plek gaan krijgen in mijn fysieke systeem.” 

 

Hannie Caron

error: Content is protected !!