Doorgaande procesgroep voor vrouwen

Als jij één volle dag per maand écht helemaal jezelf wilt zijn, verbinden en verdiepen met jouzelf en wat er in je leeft: doe dan mee met de doorgaande systemische en lichaamsgerichte procesgroep. Maandelijks een dagretraite vol quality-me-time die je de kans biedt om helder zicht te krijgen en flow te creëren op thema’s die jou bezig houden in jouw leven. Samen met andere vrouwen die zichzelf kunnen dragen, ervaring hebben met opstellingen en lichaamswerk, en die gecommitteerd zijn aan het realiseren van de verlangens van hun hart.

Waar vrouwen samenkomen, ontstaat een krachtig veld. Daarin mag jij rusten en jezelf de vrije ruimte geven om jezelf tot expressie te brengen.

Kortom: helemaal jezelf zijn. Precies zoals je bent, op elk nieuw moment.

Lente actie

Tot en met 30 april ontvang je mooie cadeaus

 

 Bij betaling ineens voor een heel of half jaar, ontvang je:

 • een flinke korting
 • een dag representeren bij een opstellingenworkshop naar keuze t.w.v. € 72,00
 • deelname aan de online avondvierdaagse op het pad naar Zelfliefde t.w.v. € 50,00 
 • betaal je voor een heel jaar, dan ontvang je tevens een coaching of reading met een healing  t.w.v. € 135,00

Opzet van de bijeenkomsten

Ik werk met de thema’s die in de groep leven en wat zich aandient. We doen systemische werkvormen, of grotere opstellingen, lichaamswerk, energiewerk, meditatie, droomuitleg, inquiries (verdiepende en verhelderende interview vorm) creatieve werkvormen; dans (systemische-) rituelen, en wat de flow nog meer vraagt. We volgen het jaarritme en de seizoenen, zodat we mee surfen op de natuurlijke stroom en getijden van de jaarcyclus. Dit ondersteunt je om optimaal je energie te behouden.

De doorgaande procesgroep voor vrouwen biedt je maandelijkse ademruimte voor bezinning, ontspannen en bewust-zijn die jou helpt gezond, in balans en op koers te houden. Wat wil er gezien, getransformeerd en gevierd worden?
Welkom als jij of je werkgever de meerwaarde ziet om dit in verbinding met andere vrouwen te doen. De groep blijft maandelijks open voor instroom voor nieuwe vrouwen

 

Wanneer en waar?

De bijeenkomsten vinden plaats eens per maand op een zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur op een landelijke mooie plek in Leusden. In de zomer komen we samen in de prachtige natuur rond Amersfoort. Groeit de groep, dan kan de lokatie wijzigen. We werken altijd in midden Nederland op een fijne plek met natuur, zodat we ook buiten kunnen werken of rond een vuur kunnen delen en genieten. 

 

Tussentijdse online bijeenkomsten: de cirkel van verlichting

Tussen de live bijeenkomsten ben je welkom bij de online ‘cirkel van verlichting’. Dit biedt je de gelegenheid om tussen de bijeenkomsten door, opnieuw de verbinding te voelen met jezelf en je processen te delen en om je met de andere vrouwen te verbinden. Hier is een vrije ruimte om het licht te laten schijnen op wat er in je leeft, tussentijds je proces te delen, en verder te verdiepen met zacht lichaamswerk, energetisch werk en meditaties. Deze online cirkels vinden plaats op één maandag per maand en duren een uur tot vijf kwartier. 

 

Investering in jezelf:

De waarde van de maandelijkse procesgerichte retraitedagen samen met de online cirkels van verbinding is € 197,00 per maand. Ik bied dit aan voor € 107,00  per maand, voor minimaal een half jaar. Je kunt ervoor kiezen per maand te betalen. Een aantrekkelijk aanbod geldt als je direct voor een half jaar of voor een heel jaar betaalt. Voor ondernemers en indien je werkgever betaalt, komt daar BTW bij.

 Investering:

   • Per maand gedurende een half jaar: € 107,00
   • Per half jaar € 577,00  (i.p.v. € 642,00)
   • Per heel jaar: € 1047,00 (i.p.v. € 1284,00) 
   • Bij inschrijving tot 1 mei ontvang je daarbij ook bovengenoemde cadeaus.

Data voor 2024-2025

2024: 27 januari, 24 februari, 23 maart, 20 april, 25 mei, 22 juni, 13 juli, 24 augustus, 21 september, 19 oktober, 23 november en 14 december.

2025: 18 januari, 15 februari, 15 maart, 26 april, 24 mei, 14 juni… meer data volgen nog.

Kennismaken of vragen?  Vraag een kennismakingsgesprek per zoom of telefoon aan door een mail te sturen naar contact@renatebreuls.nl 

 

‘And the day came when the risk to remain tight in a bud was more painful than the risk it took to blossom

~ Anaïs Nin~

Ik was al een poosje op zoek naar een vrouwengroep die bij mij paste. Ik had Renate ontmoet op een nascholingsdag voor familie-opstellingen en haar zachte energie trof mij vanaf het begin. Haar heldervoelendheid en de vanzelfsprekendheid waarmee ze dit inzet, geven mij de bedding en veiligheid die ik nodig heb om mijn processen door te gaan. Renate werkt oordeelloos en weet haarfijn de vinger op de juiste plek te leggen.

Door de deelname aan de doorgaande procesgroep voor vrouwen, heb ik meer verbinding met mijn vrouwelijke energie en sta hierdoor steviger. Ik voel mijn grenzen beter en door de steun die ik ervaar van de groep, is het makkelijker om deze ook te uiten in het dagelijks leven naar anderen.” 

 

Martine Bleeker

Psycholoog

error: Content is protected !!