Opstellingen

Een familieopstelling dringt snel door tot de kern van een probleem of patroon en is dus veel meer dan alleen visueel maken en inzicht bij allerlei uiteenlopende vragen. Het  helpt om te kunnen voelen en ervaren wat er werkelijk aan de hand is en pakt transformerend uit. Door mijn achtergrond als lichaamswerker en mijn sterke energetische en invoelende vermogens kan ik je hier heel goed bij begeleiden.

Een opstelling is daarmee uitermate geschikt om inzicht te krijgen in de eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook. De verhouding met anderen in dat systeem wordt erdoor duidelijk. Het leert je waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei. 
Het is geschikt voor alle kwesties die gevoelig liggen, een dilemma bevatten of anderszins gecompliceerd zijn. Er komen oplossingen uit voort, die het hart raken en die diepe inzichten geven in de wezenlijke krachten van leven en werken. Of het nu over jou, jou en je familie, je werk of plek in de maatschappij, relaties, ambities of anderszins gaat; het pakt verhelderend en helend uit.

HELENDE DOORWERKING

Het werkt door in jouw leven en omdat we allemaal in systemen verbonden zijn, kan het helend doorwerken voor het hele systeem en ook zijn effect hebben op de andere systemen waarmee je verbonden bent. 
Zo kan het innemen van je eigen plek in je familiesysteem ook zijn doorwerking hebben op herstel van de balans tussen relaties in je werkveld of in andere systemen waarmee je je verbonden voelt. Ook zaken op andere levensgebieden kunnen hierdoor eveneens beter gaan stromen. Een effect kan ook zijn dat mensen in je omgeving je prettiger benaderen. Heling door systemisch werk komt in alle kleuren en maten.

Het systemisch werk maakt gebruik van het Wetend Veld. Dit is het Veld van Eenheid, waarin alles en iedereen met elkaar verbonden is. Het is het onderliggende bewustzijnsveld, dat alles draagt. Onze ziel is hier direct mee verbonden. Ik ervaar het altijd als magisch; een voorrecht en ontroerend fijn om met dit veld van Eenheid te werken, waarmee ik me zo verbonden kan voelen.

Ik geef open avonden met opstellingen als werkvorm, daarin is elke vraag waarin je helderheid of heling wilt welkom. Ook geef ik thema-avonden, zoals bijvoorbeeld over relaties, seksualiteit en ordening in het systeem van herkomst en een opstellingen cyclus waarbij we vier of vijf avonden in een kortdurende vaste groep samenkomen om thema’s op te stellen. 

Voor vrouwen geef ik een cyclus met specifieke vrouwenthema’s. 

Opstellingen binnen (jouw) bedrijf, in een team of kunnen lastige processen en stroeve samenwerkingsissues ook snel vlot trekken. 

De opstellingen vinden plaats in Amersfoort en kunnen op aanvraag ook elders in het land of binnen jouw bedrijf gegeven worden. Neem hiervoor contact op om de mogelijkheden door te spreken.

error: Content is protected !!