Opstellingen – Individuele opstelling

Individuele opstelling

  Een individuele opstelling kun je doen als je niet wilt wachten tot er een groep beschikbaar is of omdat een groep je te intens is en je het rustiger of veiliger vindt om individueel of online te werken.
Mijn meeste cliënten ervaren graag de magie om samen met mij en de natuur te werken.Een sessie in de natuur kan heel krachtig uitwerken voor wie daar een klik mee heeft, rust brengen en tot heldere antwoorden en verschuivingen leiden. Het leidt je onherroepelijk naar je eigen natuurwijsheid en antwoorden.

Werken we binnen met een tafelopstelling, dan zijn poppetjes en andere voorwerpen de representanten. Ook gebruiken we grondankers, dat zijn een soort placemats of papieren op de grond, waarop je kunt gaan staan om de energie te voelen. Ik voel daarin met je mee. Welke methode ik gebruik is afhankelijk van de vraag en soms gebruik ik ze beiden naast elkaar in een sessie.

Ook als je het gevoel ‘iets’ nodig te hebben in je situatie maar je niet een heel duidelijke of algemene vraag hebt, is een individuele opstelling een mooie stap om helderheid te krijgen.

Samen gaan we op zoek naar jouw échte vraag, jouw échte verlangen. Soms vergt het moed om jouw werkelijke vraag aan te gaan. Ik neem je op een zachte manier mee en zorg dat je de tijd neemt om alles te voelen en waar te nemen. Iedere verplaatsing die we doen en elk nieuw element dat we inbrengen, helpt je om dichter bij jezelf te komen.Het veld doet zelf zijn werk en wanneer we zien en voelen dat het veld iets nodig heeft dan doen we dat. Hiermee gaan we net zolang door, totdat jij je helemaal goed voelt, helderheid hebt en op je plek staat. Het is stil in jou geworden en de tijd was even helemaal weg. Een uur of iets meer is verstreken.  De heling is voelbaar.

Je bent welkom met al je vragen 

Als het moeilijk is om de vraag te vormen of als de situatie complex is, raad ik aan te beginnen met een opstelling die leidt tot een gezonde ordening in je gezin van herkomst. En een maand later kun je dan al werken aan de thema’s waar je steeds opnieuw tegenaan loopt of die steeds in een ander jasje op je pad komen. Het opschonen van de vrouwen- of mannenlijn brengt vaak ook al veel helderheid, heling en steun. Dit geef ik ook in groepen. Zie hiervoor mijn agenda. 

Daarna is het raadzaam de tijd te nemen om dit door te laten werken. Een vervolg met individuele counseling of coaching kan een optie zijn, of kijk bij één van mijn programma’s.

Door mijn eigen weg is hierin vinden mensen mij vaak op deze thema’s:

  • Vrouw zijn, intimiteit, relaties, verbinding, communicatie, essentie, spirituele heling, opvoeden
  • Gezondheid, hooggevoeligheid, belichaming van levenslust, vitaliteit en seksualiteit.
  • Werk: ZZP-ers, organisaties, loopbaan, leiderschap, missie

“And the day came when the risk to remain tight in a bud was more painful than the risk it took to blossom.”                              

                                                                  Anaïs nin

 

Praktische informatie

Individuele opstellingen in mijn werkruimte vinden plaats in het OLV ter Eemklooster  of in de binnenstad van Amersfoort.

Tarieven per uur:

Particulieren: € 120,00

Stellen:           € 150,00  inclusief btw.

ZZP-er beroepsmatig:

€ 145,00 exclusief BTW

Coaching i.o.v. een organisatie (beroepsmatig) € 165,00 per uur excl. BTW

Voor trajecten of projecten op maat, of voor organisaties volgt een passende offerte.

Voorwaarden zijn te vinden onderaan deze pagina.

Je bent ook welkom voor een opstelling in de natuur. De elementen, flora en fauna representeren dan op een magische wijze mee.

Voor trajecten of projecten op maat, voor ondernemers of als jouw werkgever in jou investeert, volgt een passende offerte.

 Bij afzegging binnen twee (werk)dagen voor de afspraak, wordt de helft van het consult in rekening gebracht.

error: Content is protected !!