Opstellingen – Individuele opstelling

Individuele opstelling

  Een individuele opstelling kun je doen als je niet wilt wachten tot er een groep beschikbaar is of omdat een groep je te intens is en je het rustiger of veiliger vindt om individueel of online te werken.
Mijn meeste cliënten ervaren graag de magie om samen met mij en de natuur te werken.Een sessie in de natuur kan heel krachtig uitwerken voor wie daar een klik mee heeft, rust brengen en tot heldere antwoorden en verschuivingen leiden. Het leidt je onherroepelijk naar je eigen natuurwijsheid en antwoorden.

Werken we binnen met een tafelopstelling, dan zijn poppetjes en andere voorwerpen de representanten. Ook gebruiken we grondankers, dat zijn een soort placemats of papieren op de grond, waarop je kunt gaan staan om de energie te voelen. Ik voel daarin met je mee. Welke methode ik gebruik is afhankelijk van de vraag en soms gebruik ik ze beiden naast elkaar in een sessie.

Ook als je het gevoel ‘iets’ nodig te hebben in je situatie maar je niet een heel duidelijke of algemene vraag hebt, is een individuele opstelling een mooie stap om helderheid te krijgen.

Samen gaan we op zoek naar jouw échte vraag, jouw échte verlangen. Soms vergt het moed om jouw werkelijke vraag aan te gaan. Ik neem je op een zachte manier mee en zorg dat je de tijd neemt om alles te voelen en waar te nemen. Iedere verplaatsing die we doen en elk nieuw element dat we inbrengen, helpt je om dichter bij jezelf te komen.

Het veld doet zelf zijn werk en wanneer we zien en voelen dat het veld iets nodig heeft dan doen we dat. Hiermee gaan we net zolang door, totdat jij je helemaal goed voelt, helderheid hebt en op je plek staat. Het is stil in jou geworden en de tijd was even helemaal weg. Een uur of iets meer is verstreken.  De heling is voelbaar.

Je bent welkom met al je vragen

Als het moeilijk is om de vraag te vormen of als de situatie complex is, raad ik aan te beginnen met een opstelling om een gezonde ordening aan te brengen in je gezin van herkomst. En een maand later kun je dan al werken aan de thema’s waar je steeds opnieuw tegenaan loopt of die steeds in een ander jasje op je pad komen. Het opschonen van de vrouwen- of mannenlijn kan vaak ook al veel helderheid, heling en steun brengen.

Ik raad je aan om daarna langer dan een maand de tijd te nemen dit door te laten werken om dan alsnog te kijken wat nader onderzoek en inzicht behoeft t.a.v. van de vragen die er overblijven. Individuele coaching of counseling kan een optie zijn tot vervolg en verdieping. Kijk hiervoor naar mijn aanbod.

Omdat het mijn eigen weg is (geweest) help ik vaak mensen met deze thema’s:

  • Vrouw zijn, intimiteit, relaties, verbinding, communicatie, essentie, spirituele heling, opvoeden
  • Gezondheid, hooggevoeligheid, belichaming van levenslust, vitaliteit en seksualiteit.
  • Werk: ZZP-ers, organisaties, loopbaan, leiderschap, missie

Find a place inside where there’s joy, and the joy will burn out the pain.

Joseph Campbell

 

Praktische informatie
Tijdstip en locatie: Op afspraak in Amersfoort, in de Soesterduinen, op jouw werkplek of online.

Kosten: 

Een sessie in de natuur duurt anderhalf á twee uur.

Particulieren € 197,00 per sessie inclusief btw

Bedrijven € 197,00 per sessie exclusief btw.

particulieren per uur: € 147,00  Voor stellen: € 197,00 inclusief btw.

ondernemers en werkgevers per uur: € 197,00 exclusief btw.

Voor trajecten of projecten op maat of indien je werkgever in jou investeert, volgt een passende offerte.

 Bij afzegging binnen twee (werk)dagen voor de afspraak, wordt de helft van het consult in rekening gebracht.