Opstellingen – Individuele opstelling

Individuele opstelling

Een individuele opstelling kan je doen als niet wilt wachten tot er een groep beschikbaar is. Of omdat het werken met een groep je te intens is en je het rustiger of veiliger vindt om individueel te werken.
Meestal werk ik individueel met een tafelopstelling, waarbij er poppetjes en andere voorwerpen zijn als representanten. Ook gebruik ik wel grondankers, dat zijn een soort placemats of papieren op de grond, waarop je kunt gaan staan om de energie te voelen. Welke methode ik gebruik is afhankelijk van de vraag en soms gebruik ik ze beiden naast elkaar in een sessie.

Ook als je een niet een heel duidelijke of algemene vraag hebt, maar wel het gevoel hebt ‘iets’ nodig te hebben in je situatie, is een individuele opstelling een mooie stap om helderheid te krijgen.

Samen gaan we op zoek naar jouw échte vraag, jouw échte verlangen. Soms vergt het moed om jouw werkelijke vraag aan te gaan. Ik neem je op een zachte manier mee en we nemen de tijd om alles te voelen en waar te nemen. Ik zorg dat je erbij blijft met je gevoel. Iedere verplaatsing die we doen en elk nieuw element dat we inbrengen helpt je om dichter bij jezelf te komen.

Het veld doet zelf zijn werk en wanneer we zien en voelen dat het iets nodig heeft dan doen we dat. Hiermee gaan we net zolang door, totdat jij je helemaal goed voelt en op je plek staat. Een uur of iets meer is verstreken en jij bent op je plek en je vragen zijn beantwoord. Het is stil in jou geworden en de tijd was even helemaal weg. De heling is voelbaar.

Je bent welkom met al je vragen

Als het moeilijk is om de vraag te vormen of als de situatie complex is, raad ik aan te beginnen met een opstelling om een gezonde ordening aan te brengen in je gezin van herkomst. En een maand later kun je dan al werken aan je thema’s waar je steeds opnieuw tegenaan loopt of die steeds in een ander jasje op je pad komen. Het opschonen van de vrouwen- of mannenlijn kan vaak al veel helderheid, heling en steun brengen.

Ik raad je aan om daarna langer dan een maand de tijd te nemen dit door te laten werken om dan alsnog te kijken wat nader onderzoek en inzicht behoeft t.a.v. van de vragen die er overblijven. Individuele coaching of counseling kan een optie zijn tot vervolg en verdieping.

Omdat het mijn eigen weg is (geweest) help ik vaak mensen met deze thema’s:

  • Vrouw zijn, intimiteit, relaties, verbinding, communicatie, essentie, spirituele heling, opvoeden
  • Gezondheid, hooggevoeligheid, belichaming van levenslust, vitaliteit en seksualiteit.
  • Werk: ZZP-ers, organisaties, loopbaan, leiderschap, missie

Find a place inside where there’s joy, and the joy will burn out the pain.

Joseph Campbell

Natuurwijs opstellen

Mocht je daarvoor voelen, dan plannen we een sessie in de natuur rondom Amersfoort en werken we met wat we daar als spiegels tegenkomen. Een sessie in de natuur kan heel krachtig uitwerken voor wie daar een klik mee heeft, en rust brengen en tot heldere antwoorden en verschuivingen leiden. Het leidt je onherroepelijk naar je eigen natuurwijsheid en antwoorden.

 

Praktische informatie
Tijdstip en locatie: Op afspraak in Amersfoort.
Particulieren: € 85,- per uur (btw-plichtigen exclusief btw.)
Ben je student of in de bijstand en betaal je het zelf, dan is het tarief € 65,-  per uur.
Stellen: € 125,- per uur, per stel (btw-plichtigen exclusief btw.)
Voor mensen waarvan de coaching betaald wordt door de werkgever of de uitkeringsinstantie € 145,- per uur exclusief btw.

Ik plan 1,5 uur per afspraak. Voor stellen en voor ‘het opschonen en vrijgeven van de Mannen/Vrouwenlijn’ 2 uur. 
Je mag altijd iemand meebrengen om ‘getuige” te zijn bij je opstelling. De ervaring leert dat zaken dan niet uitgelegd hoeven te worden en dat je er indien nodig altijd nog samen over na kunt praten.

​Bij afzegging binnen twee (werk)dagen voor de afspraak, wordt de helft van het consult in rekening gebracht.