opstellingen in de natuur

Bij een individuele opstelling in de natuur dalen we af naar de bron van waaruit er ongemak of pijn gevoeld wordt. Niet om eindeloos te graven en te spitten, maar om duiding te geven aan het gevoel wat heerst. Wat wordt er gedragen? Dit is voelbaar in het lichaam en dat gebruiken we als uitgangspunt voor de opstelling. Dit samenspel met de natuur en de elementen is écht mijn vorm, waarin ik samenval met mijn eigen natuur. Veel van mijn kwaliteiten krijgen extra de ruimte. En zo pakken deze opstellingen super krachtig uit.

  We werken lichaamsgericht, energetisch en de bomen, planten, dieren en de elementen werken met ons mee In de opstelling kijken naar jouw verlangen. Wat wil er geleefd worden? Of je kijkt aan wat je belemmert. Vaak is dat afkomstig van de generaties vóór jou. Je mag het terug geven aan diegene in het systeem waarvoor jij het lot bent gaan dragen. Dit geeft ontspanning en een gevoel van bevrijding. Het enige lot wat je hoeft te dragen is het eigen lot. Zo kun je in de liefdevolle stroom van het leven gaan staan. Vrij en zonder te dragen.Dat is heel eenvoudig op zo’n mooie plek in de stuifduinen

Een individuele opstelling in de natuur doen we in de Soesterduinen, -‘mijn’ heerlijke ‘achtertuin’- of de bossen rondom Amersfoort. Of op een door jou gekozen plek in de natuur die afhankelijk van jouw mogelijkheden goed voor jou te bereiken is.

 

Relatiedynamieken bij liefdes-en zakelijke partners

Bij stellen geef ik twee opstellingen én coaching, je bent getuige van elkaars opstelling en daarna volgt coaching over de dynamieken. Deze sessies duren een dagdeel.

Vind je zand tussen je tenen niet lekker; of blijf je liever thuis? Online werk ik met individueel met tafelopstellingen. Doordat ik naast de visuele waarneming de gave heb om op afstand mee te voelen en te -weten, en door de vormen heen te kijken, werkt dat, naast de visuele waarneming, ook erg krachtig. Een recensie vind je hier. 

 

Opstellingen in de natuur in een groep.

Heb je belangstelling om opstellingen in samenspel met een vleug magie van de natuur te ervaren? Hou de agenda op deze site in de gaten of mail me voor aanmelding voor de wachtlijst. 

Wil je liever dat ik op jouw plek of  incompany werk? Dan kom ik naar jou toe. Je ontvangt daarvoor een offerte. 

Welkom te mailen met al jouw vragen: contact@renatebreuls.nl 

 

Praktische informatie
Tijdstip en locatie: Op afspraak in de bossen rond Amersfoort of in de Soesterduinen.

Een sessie in de natuur duurt gemiddeld 2,5 -3 uur.

Particulieren € 225,00 per sessie in de natuur inclusief btw

Bedrijven € 225,00 per sessie in de natuur exclusief btw. 

Stellen of samenwerkende partners duur: 3-5 uur

Particulieren € 497,00 per sessie in de natuur inclusief btw

Zakelijke partners € 497,00 per sessie in de natuur exclusief btw 

Wil je niet in de natuur werken? Kom dan voor een individuele opstelling naar mijn praktijkruimte in Amersfoort.

Voor trajecten of projecten op maat, voor ondernemers of als jouw werkgever in jou investeert, volgt een passende offerte.

 Bij afzegging binnen twee (werk)dagen voor de afspraak, wordt de helft van het consult in rekening gebracht.

error: Content is protected !!