Opstellingen – Individuele opstelling

Individuele opstelling in de natuur

Je bent welkom om in de Soesterduinen, -‘mijn’ heerlijke ‘achtertuin’- of op een door jou gekozen plek een individuele opstelling te de natuur.

Bij een individuele opstelling in de natuur dalen we af naar de bron van waaruit er ongemak of pijn gevoeld wordt. Niet om eindeloos te graven en te spitten, maar om duiding te geven aan het gevoel wat heerst.

Wat wordt er gedragen? Dit is voelbaar in het lichaam en dat gebruiken we weer als uitgangspunt voor de opstelling.

Omdat dit écht mijn vorm is, waarin ik samenval met mijn eigen natuur, en ik heel veel van mijn kwaliteiten daarin extra kan laten meewerken, pakken deze opstellingen super krachtig uit. We werken lichaamsgericht, energetisch en de natuur, de elementen werkt met ons mee.

In de opstelling kijk je aan wat je belemmert. Vaak is dat afkomstig van de generaties vóór jou. Je mag het terug geven aan diegene in het systeem waarvoor jij het lot bent gaan dragen. Dit geeft ontspanning en een gevoel van bevrijding. Het enige lot wat je hoeft te dragen is het eigen lot. Zo kun je in de stroom van liefde gaan staan zonder te dragen.

Dat is heel eenvoudig op zo’n mooie plek in het bos.

Vind je zand tussen je tenen niet lekker;  is het je te ver en blijf je liever thuis? Online werk ik ook met individuele tafelopstellingen. Doordat ik de gave heb om op afstand ook mee te voelen en te -weten, werkt dat, naast de visuele waarneming, ook erg krachtig. Ik kan ook naar je toe komen.