Vrouwenlijn opstellingen

Vrouwenlijn opstellingendagen “Jouw kracht in het licht van de vrouwenlijn’ zijn krachtig transformerend en bieden empowerment van elke vrouw die er bij is. Je vitale levensenergie en je vrouwen-oerkracht en -Weten komt tot je beschikking. De heling en het belichaamd bewustzijn dat ontstaat, helpt je als vrouw op een natuurlijke wijze je plek in het leven in te nemen,  overvloed toe te laten, je vrijer te voelen, en het maakt dat je lekkerder, met meer vertrouwen en rust in je vel komt.

Een vrouwenlijnopstelling laat je voelen en weten welke geschenken, liefde, kracht en wijsheid je meekreeg van je voormoeders. Je krijgt duidelijk welke verstoringen, vervormingen, beperkende en ontkrachtende overtuigingen je (onbedoeld) meekreeg. Je ervaart de steun van zowel je moeder als van al jouw voormoeders en je raakt voelbaar ingebed in een groter veld van vrouwenkracht, liefde en wijsheid. Doordat je meer thuisraakt in je basis als vrouw; je buik, bekken, baarmoeder en yoni, komt de weg vrij voor een een vrijer, moeitelozer en overvloediger leven.

Jij belichaamt dit leven. Met dit belichaamd Weten geef je je leven vorm. Na deze dag voel je hierbij de steun en het vertrouwen van jouw vrouwenlijn. Hiermee ontlast je ook jouw eventuele kinderen en kan het je makkelijker afgaan om moeder voor hen te zijn. Ook jouw unieke expressie in werk of projecten, waarmee je jouw wijsheid en liefde aan de wereld geeft, kunnen na een vrouwenlijn opstelling vaak moeitelozer vorm krijgen.

 

Programma dagworkshop

Voor representanten is het ook een heel waardevolle inzichtgevende en helende dag. Voorafgaand aan de opstellingen doet elke deelnemer (energetisch-) lichaamswerk, ademwerk en een eigen onderzoek naar de vrouwenlijn. Daarna volgen er twee vrouwenlijnopstellingen. Iedereen deelt mee in de heling en onvoorwaardelijke bedding van de vrouwen onderling en de expansie van het liefdevolle wijze vrouwenveld. 

Belichaamd loslaten leidt tot diepe transformatie  

Deze specifieke vorm van opstellingen duurt langer dan gemiddeld, soms tot wel 2,5 uur. Dit, doordat we enkele generaties opstellen en omdat mijn begeleiding zich kenmerkt door het belichaamd ervaren van de transformatie op alle energetische en emotionele lagen die ik waarneem en bij elke generatie apart. Hierdoor laat je op alle lagen los, iets waar ik met zorgvuldigheid in afstemming op de energie de ruimte voor neem. Hierdoor doe je niet alleen inzichten op, maar ervaar je ook diepe transformatie en heling, zowel als vraagsteller en als representant. Het helende veld in mijn workshops is zeer krachtig ondersteunend voor álle deelnemers en zij allen zijn altijd zonder uitzondering toegewijd aan het proces.

Vraagstellers geven terug enorm dankbaar en blij te zijn, en dat de heling doorwerkt bij hun moeder en kinderen, soms zelfs bij broers, zussen, nichten en neven. Ook voor representerende deelnemers kan diepe blijvende heling ontstaan. 

 

Met jouw sisters

Deze dag is alleen voor vrouwen en de ervaring leert dat het geweldig helend en verbindend uitpakt wanneer je met je dierbare sisters of vriendinnen komt. Juist om gezamenlijk die heling, het persoonlijk onderzoek, het belichaamd bewustzijn de inzichten en heling op gezamenlijke thema’s te ervaren, vragen zowel vrouwen- als mannengroepen mij om naar hen toe te komen. Dit brengt óók versteviging van de verdieping in het contact en onderling begrip.

 

Een waardevolle dag

Door de tijdsinvestering van de opstellingen en diepgang van de transformatie komt deze vorm van werken en opstellen voor vraagstellers tot het onderstaande bedrag inclusief btw. Vormt dit voor jou een belemmering om de opstelling te doen, neem dan contact op per mail, dan maken we individuele afspraken over hoe je het bedrag kan voldoen, zodat deze heling voor jou en jouw familiesysteem toch binnen jouw mogelijkheden ligt.

 

Investering voor particulieren:
vraagstellers   € 197,00
representanten € 72,00

Voor ondernemers, of wanneer de werkgever betaalt, komt hier BTW bij.

Vraag per mail jouw vrouwenlijnopstelling aan of kijk naar een passende datum in de agenda.

Hieronder de review van Anke Dengel,  meer reviews vind je hier.

Renate is enerzijds een stille aanmoedigende faciliterende kracht op de achtergrond en anderzijds is zij in staat om op cruciale plekken en momenten ruimte te geven aan wat er gezien, ontladen, losgelaten, terug gegeven en geïntegreerd wil worden. Ik ben enorm dankbaar voor haar kundige en professionele begeleiding.

Ik kan iedereen aanraden om terugkerende, hardnekkige, saboterende thema’s in je leven te plaatsen in het grote morfogenetische veld van het familiesysteem, en in deze verhelderende inzichtgevende, ontrafelende en ontladende vorm uit te werken, en met Renate’s begeleiding ben je in goede handen, in een groep en ook met een individuele opstelling.”

Anke Dengel

tantrisch coach

error: Content is protected !!