In één maand tijd representeerde Angela Olijslager twee keer en vroeg ze aan mij haar eigen vrouwenlijn op te stellen. En ze raakt niet uitgepraat over haar ervaringen. Ze werd zo’n enthousiaste liefhebber van de werking van mijn opstellingen, dat ze de foto’s van haar vrouwenlijnopstelling tot mijn verrassing (en met instemming van de anderen) deelde op sociale media. 

Doordat Angela zo vaak achtereen bij mijn opstellingen wilde zijn, was ik tóch wel nieuwsgierig om van haar te horen waaróm ze binnen één maand drie keer voor “Jouw kracht in het licht van de vrouwenlijn” vanaf haar woonplaats op de grens met Duitsland naar Amersfoort kwam. En ik was erg benieuwd wat zo vaak meedoen voor uitwerking op haar had gehad. Wat bleek? Álle keren als representant had ze zichzelf als enórm verrijkt, bekrachtigt, vervult, verzacht en liefdevol ervaren en dit gevoel verdiepte en integreerde zich elke keer opnieuw in de periode ná het representeren.  Met haar eígen opstelling als finale neusje van de zalm, ging ze met zóveel meer extra rust, heling en bekrachtiging naar huis.

Angela: “Ik gun dit iedereen en het is een ervaring die niet in woorden uit te drukken is”. Mijn werkrelaties verbeterden elke keer na jouw vrouwenlijn opstellingendagen. Vrienden, collega’s en mijn cliënten merkten op dat ze mij zo mooi rustig en in mijn vrouwelijke kracht verbonden in mijzelf ervoeren en dat het prettig bij mij toeven was. De band met mijn moeder is liefdevoller en zelfs knuffeliger en ‘over all’ voelt mijn lichaam zachter en mijn gezicht heeft een mooie ‘glow’ en zo veel meer. Alles stroomt heerlijk.” Ik voel me nog steeds verzacht en ingebed in mijzelf en na mijn eigen opstelling is het heerlijk om de bekrachtiging, wijsheid en liefde van de vrouwen achter me in de lijn te voelen. Vele bekenden geven aan dat ze elke keer na representeren en na jouw opstelling een positief verschil ervaren in het contact.

“Waarom ik deze vrouwenlijn opstellingsdagen bij jou mee ging doen? Ik had een gesprekje met God met de vraag wie of wat mij kon helpen. En toen verscheen jij opeens voor mijn neus op Facebook en in een flits wist meteen: Dit is het antwoord! Dus schreef ik in als representant en direct de dag er na ook als vraagstelster. Alles mocht er zijn, puur, open. Het voelt als gedragen, warm, in het moment. Toen je daarna een dag organiseerde vóór de datum van mijn eigen opstelling voelde ik wéér de roep om te representeren. Alles bij elkaar heeft het me enórm veel gegeven.  A!les klopte. Vanaf de dag dat ik ‘ja’ zei tot nu.

Angela is héel erg blij en nog lang niet uitgepraat over haar ervaringen. Ze is écht een enthousiaste ‘fan’ van mijn werk geworden. Voor mijzelf zijn dergelijke verhalen, een overduidelijk signaal dat ik de juiste dingen doe en ik beschouw het als een duwtje in de rug van mijn eígen (voor-) ouders. “Toe maar! Dit klopt.” Ik wéét dat ik op de juiste weg zit en dat ik doe wat ik te doen heb. Ik ben super dankbaar voor dit lichaamsgerichte en energetische opstellingen- en proceswerk! Ik voel me op mijn best in het neerzetten en werken in een liefdevol veld waarin alles zich mag ontvouwen wat gezien en getransformeerd wil worden.

En zoals `Angela het omschrijft, zo voel ik me doorgaans in het ‘gewone leven’ ook. En dáár doe ik het voor! Om vrouwen dit gevoel in hun lichaam en geest te laten ervaren. En hen zo eventueel met een coachtraject er na, te begeleiden naar het belichamen van hun ware essentie. Gelukkig, stralend en ontspannen en open. Ik ben er van overtuigd dat als vrouwen zich zó voelen, zij vanuit hun natuurlijke aanwezigheid al een enorm grote positieve transformatie op het welbevinden en de levens van anderen hebben. En dat ze op deze manier bij hun essentie komen, volgen wat hen ten diepste beweegt en vrijelijk hun grootste talenten en gaven met de wereld zullen delen. En zo als vanzelf ook meehelpen aan de transformatie van de wereld naar een liefdevollere en betekenisvollere samenleving en zorg voor elkaar. Mannen, vrouwen en kinderen, en ook de aarde zelf. Doen zonder te doen, of zoals Lao Tsé dat zei: Woe-Wei. Welk een effect zal het hebben als vrouwen daarna de weg vrij voelen om vól voor hun missie te gaan!

De plekken voor vraagstelsters zijn erg gewild en daardoor ook vaak snel uitverkocht. Representeren is echter ook enorm waardevol en pakt door mijn lichaamsgerichte en energetische aanpak niet alleen inzichtgevend maar ook diep helend uit. Zoals Angela beaamt:  “Het is een ervaring die niet in woorden te vatten is, een ceremonie komt het dichtst in de buurt.”

Heel mooi is het om dit met je dierbare vriendinnen of sisters te beleven. Iedereen deel mee in de heling en ontvangt inzichten en het belichaamde bewustzijn, en samen maken ze jouw transformatie mee. Dat werkt erg verdiepend en verbindend in de relatie. Meer weten? Bij de reviews op deze site staan nog meer ervaringen van Angela en anderen.

Wil je graag representeren of een vraag inbrengen: mail dan naar contact@renatebreuls.nl, of hou de agenda van mijn site in de gaten voor meer opstellingendata, de doorgaande procesgroep voor vrouwen, retraites en andere activiteiten of programma’s die ik aanbied. 

Je bent ook welkom me te volgen op Facebook of Linked-in 

Renate Breuls

‘volgen wat je ten diepste beweegt’ ✨