Mannenlijnopstellingen

Mannenlijnopstellingen bij ‘Jouw kracht in het licht van de mannenlijn’ zijn krachtig transformerend en bieden empowerment van elke deelnemer die er bij is. Of je nu man, vrouw, vraagsteller of representant bent: deze dagen zijn een boost aan je natuurlijke daadkracht en -leiderschap en een steviger innerlijker houvast. Gezonde daadkracht, wijsheid en liefde van de voorvaders komt vrij door deze transformerende dag. Zo kom je als man steviger in het mannenveld en krachtig op jouw natuurlijke plek in de mannenlijn. Vrouwelijke vraagstellers, kunnen met de gezonde krachtige steun van hun vaders voorvaders de wereld meer in balans tussen hun mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten óók beter aan. 

De heling en het belichaamd bewustzijn dat ontstaat, helpt je op een natuurlijke wijze je plek in het leven in te nemen, je vrijer en daadkrachtiger te voelen en met meer zelfvertrouwen. Je vitale levensenergie, je daadkracht en uitspreken van je waarheid komt meer tot je beschikking. Heb je kinderen, dan geef je ze hiermee duidelijker jouw presentie, en het kan je helpen je je koers, daadkracht en doorzettingsvermogen te voelen, zónder jezelf uit te putten of weg te geven. Ook jouw unieke expressie in werk of projecten, waarmee je jouw wijsheid en liefde aan de wereld geeft, kunnen na een mannenlijn opstelling vaak moeitelozer vorm krijgen.

Een mannenlijnopstelling laat je voelen en weten welke geschenken, liefde, kracht, kwaliteiten en talenten je meekreeg van je voorvaders. Duidelijk wordt ook welke verstoringen, vervormingen, beperkende en ontkrachtende overtuigingen je (onbedoeld) meekreeg. In de transformatie daarvan, ervaar je bekrachtiging in je lichaam, meer gronding en heling met daarbij de steun van je vader en voorvaders. Met dit belichaamd bewustzijn geef jij je leven krachtiger vorm.

Thema’s die bij je voorvaders horen, gaan o.m. over je natuurlijke kracht, doorzettingsvermogen, moed, grenzen stellen en heldere keuzes maken.  Je versterkt je innerlijke richting naar een maatschappelijke positie en gezond functioneren op je werk en in je relatie op een manier die voor jou klopt. Zonder overmatige bewijsdrang of onderpresteren en zónder ongezonde behoefte aan erkenning en gezien te worden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

 

Belichaamd loslaten leidt tot diepe transformatie  

Deze specifieke vorm van opstellingen duurt langer dan gemiddeld, soms tot wel 2,5 uur. Dit, doordat we enkele generaties opstellen en omdat mijn begeleiding zich kenmerkt door het belichaamd ervaren van de transformatie op alle lagen die ik waarneem en bij elke generatie apart. Hierdoor laat je op alle lagen los, iets waar ik met zorgvuldigheid in afstemming op de energie de ruimte voor neem. Hierdoor doe je niet alleen inzichten op, maar ervaar je ook diepe transformatie en heling, zowel als vraagsteller en als representant. Het helende veld in mijn workshops is hierbij zeer krachtig ondersteunend voor álle deelnemers en zij allen zijn altijd zonder uitzondering toegewijd aan het proces. 

 

programma en werkwijze mannenlijnopstellingendag

Voorafgaand aan de opstellingen doet elke deelnemer (energetisch-) lichaamswerk, ademwerk en een eigen onderzoek naar de mannenlijn. Daarna volgen er twee mannenlijnopstellingen Deze specifieke vorm van opstellingen duren langer dan gemiddeld, soms tot wel 2,5 uur. Dit, doordat we enkele generaties opstellen en omdat mijn begeleiding zich kenmerkt door het belichaamd ervaren van de transformatie op alle lagen die ik waarneem en bij elke generatie apart. Hierdoor laat je op alle lagen los, iets waar ik met zorgvuldigheid in afstemming op de energie de ruimte voor neem. Hierdoor doe je niet alleen inzichten op, maar ervaar je ook diepe transformatie en heling, zowel als vraagsteller, als representant. Het helende veld in mijn workshops is hierbij zeer krachtig ondersteunend voor álle deelnemers en zij allen zijn altijd zonder uitzondering toegewijd aan het proces. 

Vraagstellers geven terug enorm dankbaar en blij te zijn, en dat de heling doorwerkt op velerlei vlakken in hun leven. Ook voor representanten is het een heel waardevolle inzichtgevende en helende dag. Iedereen krijgt een persoonlijk onderzoek naar zijn of haar vaders mannenlijn en je deelt ook als representant mee in de heling. Voor mannengroepen die mij vragen hun mannenlijn op te stellen werkt de gedeelde en geheelde ervaring door in versteviging van hun kameraadschap en onderling begrip. Wil je als vrouw jouw mannenlijn opstellen, dan is het goed om eerst je vrouwenlijn te hebben opgesteld. Zie hiervoor de agenda.

 

een waardevolle dag

Door de tijdsinvestering en diepgang van de transformatie komt deze vorm van werken en opstellen tot het onderstaande bedrag inclusief btw. Vormt dit voor jou een belemmering om de opstelling te doen, neem dan contact op per mail, dan maken we individuele afspraken over hoe je het bedrag kan voldoen zodat deze heling voor jou en jouw familiesysteem toch binnen jouw mogelijkheden ligt.

 Juist om gezamenlijk de heling, het persoonlijk onderzoek en het belichaamd bewustzijn te ervaren, en inzichten en heling op gezamenlijke thema’s te ervaren, vragen zowel vrouwen- als mannengroepen mij om naar hen toe te komen. Ik geef hiervoor op aanvraag een offerte op maat.

 

Investering voor particulieren:
vraagstellers   € 197,00  
representanten € 72,00

Voor ondernemers, of wanneer de werkgever betaalt, komt hier BTW bij.

Vraag een opstelling aan of vind je datum naar keuze in de agenda.

Hieronder de review van Norberth of lees meer reviews hier.

 

Norberth Verhoeven over het helende effect van zijn mannenlijnopstelling:

“Ik heb bij Renate een opstelling van mijn mannenlijn gehad. Wow wat een intense en mooie ervaring was dat… Het deed veel meer dan ik vooraf verwacht had.  Wat zich ontvouwde in de opstelling was een beschermingsmechanisme van me wat zich liet zien. Dit deel hield zich groot, sterk en onkwetsbaar. Daaronder zat iets wat altijd wat onrustig en instabiel voelt. Het maakte dat ik het moeilijk vond om mezelf te laten zien en in te brengen.

De herkomst lag in een grensoverschrijdende ervaring die mijn vader op jonge leeftijd met de RK kerk had. En waarin zijn vader en opa hem niet gesteund hadden zoals dat nodig was geweest, uit angst voor de macht van de kerk. Dit gaf een verstoring in de hele mannenlijn. Ik huil bijna nooit, maar nu begon ik 20 minuten aan een stuk onbedaarlijk te huilen.

In de weken na de sessie voel ik voortdurend de steun van mijn voorouders achter me, en voelt het contact met mijn (overleden) vader ineens geheel anders. Eindelijk echt contact. Iets wat ik liep te dragen is nu weg. Dit geeft me op een bepaalde manier een rust die er hiervoor nooit was.  

Het is nu ook veel gemakkelijker om op een rustige manier mijn gevoel in te brengen als dat aan de orde is. Wonderlijk hoor, hoe belangrijk die steun van mijn voorouders is, en hoe moeilijk het is voor me om te zien wat er niet is. Pas nu het er weer is, dringt het tot me door wat ik gemist heb en hoe dit me bepaalde.

Tot slot enkele woorden over de begeleiding van Renate. Mijn devies is altijd dat de behandelaar belangrijker is dan de methode. Renate is voor dit opstellingenwerk in de wieg gelegd, ze doorvoelt alle lagen die spelen en weet er de weg in te vinden en deze te begeleiden, in een perfecte balans van ruimte geven en leiding nemen.

Alles bij elkaar: DOEEEEN!!!!! Het geld meer dan waard.”

Norberth Verhoeven

directeur craniosacraal centrum Apeldoorn

“Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself. And that no heart has ever suffered when it goes in search of its dreams, because every second of the search is a second’s encounter with God and with eternity.”

Paolo Coelho ~ the Alchemist

error: Content is protected !!