Brood & Spelen ~ opstellingen voor ondernemers

Ondernemer werd je omdat je daar een roep toe voelde. Het geeft ruimte en vrijheid om je eigen creativiteit en missie vorm te geven. Én je hebt iets moois te bieden aan de wereld. In een unieke vorm. Puur omdat JIJ sturing geeft aan je dienstverlening en je bedrijf en er niemand anders is zoals jij.

Je wilt de wereld mooier maken en óók op een voor jou kloppende manier in gezonde ontspanning een mooi inkomen verdienen, voor jouzelf, je gezin én om goede mooie dingen te doen.

Hartgedreven ondernemerschap noem ik dat. 

 

Loop je tegen iets in jezelf of je bedrijfsvoering aan dat niet helder is of waar je maar niet doorheen komt?

Héb jij inderdáád wel voldoende ontspanning en plezier met je passie en missie, of schuurt er iets? Moet je te veel buffelen voor een goed inkomen?  Ondanks kennis over marketing en bedrijfsvoering? Kom je weerstand tegen? In jezelf, of je klanten die niet willen investeren, of die je niet weten te vinden of conflicten met leveranciers?  Blijven je bedrijfsresultaten steken? Misschien ontmoet je weerstand in jezelf: tegen de marketingtechnieken of je vindt het lastig om te gaan staan voor wat jij waard bent. Durf je niet te investeren? Risico’s te nemen? Blijf jij bang voor schaarste? 

Brood op de plank en dan spelenderwijs

Want het kan veel moeitelozer, luchtiger en vrijer. Je inspanningen mogen worden beloond! Cliënten en een mooie inkomstenstroom mogen jou gaan vinden. Meer rust in je kop, je lijf en leven. Meer genieten en ontspanning voor jou, je relatie en gezin. En óók je passie vervullen. Want je hebt iets prachtigs te bieden, waarmee je de wereld mooier kan maken. Weet je dat je tot méér in staat bent, maar blijf je ronddraaien in kringetjes en terugvallen in oude patronen?

 • Volg jij je hart of je familiesysteem?
 • Doe jij het juiste? Blijven de inkomsten en de klanten uit?
 • Raakt je je motivatie of gezondheid kwijt?

 

Wat speelt er in de onderstoom?

Als jij op de verkeerde plek staat in je familiesysteem is het lastig om te ontvangen wat jou toekomt. Misschien ben je loyaal aan je oma of een ander familielid die weinig kansen had om zich te ontplooien. Systemisch bezien kun je onbewust trouw zijn aan een niet-succesvol of buitengesloten familielid. Of je durft je power en levenskracht die in jouw bekken, creatieve en seksuele stroom zit, je niet vol toe te eigenen. En hebben jouw (voor-)ouders hun welvaart op een eerlijke manier verdient?

Lukt het jou niet om ontspannen te werken? Hoe zit het in jouw familiesysteem dan rondom je het schompes werken en niet mogen ‘lummelen’?  Schuld en schaamte? Hoe is het in jouw familiesysteem en leven met de balans tussen geven en ontvangen? Sloot je een eerdere werkrelatie of bedrijf niet goed af? Dit en zoveel meer kan allemaal meespelen in jouw succes en plezier in je werk en ondernemersresultaten. En dus ook in het plezier en jouw kwaliteit van leven.

Verstrikkingen en blokkades die jouw plezier in ondernemen en een ontspannen leven ondermijnen, kunnen vele oorzaken hebben. Thema’s die o.m. aan bod komen:

 • Jouw unieke plek in je familiesysteem en in de wereld
 • Jouw bedrijf en missie.
 • Hoe trouw ben je aan jezelf?
 • Jouw zichtbaarheid voor klanten.
 • eigenwaarde en waarde
 • financiën en familiekarma
 • balans tussen focussen en loslaten.
 • vertrouwen in het leven en de flow
 • Bekkenkracht en manifestatiekracht
 • In hoeverre kun jij ontvangen?
 • Ben jij betrouwbaar naar anderen?

 

Brood & Spelen: een vierluik

Kies je voor het ‘brood en spelen vierluik’, dan betaal je € 697,00 excl. btw. Dit is inclusief een heerlijk vegetarische soep, salade en het lekkerste ‘omfiets-brood’ van Amersfoort en omstreken, koffie, thee, en gezond lekkers. 

Geef vooraf via de mail door welke thema’s je wilt onderzoeken. Samen bepalen we de inhoud van het vierluik. Alle data: 20 januari, 3 februari, 16 maart, 20 april 2024. Je kunt ook intekenen op een losse brood & spelen opstellingendag: € 197,00. 

 

Investering: ‘Brood & spelen vierluik’, vier dagen organisatie- en familieopstellingen, contact, sparren en systemisch werken met inspirerende passionele mede ondernemers  € 697,00 excl. btw

1 losse brood & spelen opstellingendag € 197,-  excl. btw.

Opgave: de link op de linkerkant van de pagina in de agenda:

https://renatebreuls.nl/event/brood-spelen-opstellingen-voor-ondernemers-2/

Sta je op mijn mailinglijst voor organisatieopstellingen, dan ontvang je ook nog eens mijn hart-gedreven ondernemers kortingscode: een enorm scherp aanbod.

Mail met je vragen of verzoek tot kennismaking per zoom naar:

contact@renatebreuls.nl

 

Individueel

Wil je liever een individueel coachtraject om jouw beren op de weg te temmen? 

 • Welkom voor een individueel traject over de invloed van je familie op de manier waarop jij met werk, je bedrijf en jezelf omgaat en om net zoals in het vierluik te kijken naar de dynamiek tussen jezelf, je bedrijf en je klanten. Om de blokkades en blokkades op te ruimen zodat jouw ondernemen op stroom komt. Ik maak een traject op maat voor jou. 

 Opgave individueel brood & spelen traject: contact@renatebreuls.nl 

“If you can see your path laid out in front of you step by step, you know it’s not your path. Your own path you make with every step you take. That’s why it’s your path.”

Joseph Campbell

 

 

 

error: Content is protected !!