Brood & Spelen ~ opstellingen voor ondernemers

Ondernemer werd je omdat je daar een roep toe voelde. Het geeft ruimte en vrijheid om je eigen creativiteit en missie vorm te geven. Én je hebt iets moois te bieden aan de wereld. In een unieke vorm. Puur omdat JIJ sturing geeft aan je dienstverlening en je bedrijf en er niemand anders is zoals jij.

Je wilt de wereld mooier maken en óók op een voor jou kloppende manier in gezonde ontspanning een mooi inkomen verdienen, voor jouzelf, je gezin én om goede mooie dingen te doen.

 

Loop je tegen iets in jezelf of je bedrijfsvoering aan dat niet helder is of waar je maar niet doorheen komt?

Blijven je bedrijfsresultaten steken? Misschien ontmoet je weerstand in jezelf: tegen de marketingtechnieken of je vindt het lastig om te gaan staan voor wat jij waard bent. Durf je niet te investeren? Risico’s te nemen? Blijf jij bang voor schaarste? Héb jij voldoende ontspanning en plezier met je passie en missie, of schuurt er iets? Moet je te veel buffelen voor een goed inkomen?  Ondanks kennis over marketing en bedrijfsvoering? Kom je weerstand tegen? In jezelf, of je klanten die niet willen investeren, of die je niet weten te vinden of conflicten met leveranciers? Iets anders? 

Brood op de plank en dan spelenderwijs, individueel of in een groep

Want het kan veel moeitelozer, luchtiger en vrijer. Je inspanningen mogen worden beloond! Cliënten en een mooie inkomstenstroom mogen jou gaan vinden. Meer rust in je kop, je lijf en leven. Meer genieten en ontspanning voor jou, je relatie en gezin. En óók je passie vervullen. Want je hebt iets prachtigs te bieden, waarmee je de wereld mooier kan maken. Weet je dat je tot méér in staat bent, maar blijf je ronddraaien in kringetjes en terugvallen in oude patronen? Wil jij groeien met je onderneming en je succes bestendigen

 

 • Wil je meer klanten en omzet maar weet je niet wat de juiste strategie is?
 • Wil je zichtbaarder worden voor je ideale klant?
 • Sta je voor belangrijke stap en wil je onderzoeken wat de impact daarvan is op de lange en korte termijn? 
 • Wil jij of je relatie gezond blijven en meer balans tussen werk en privé?
 • Wil je herhalende patronen onderzoeken en doorbreken die aan je ondernemerschap lijken te kleven?
 • Volg jij je missie en je hart of volg je de geschiedenis van je familiesysteem? 

 Individuele oganisatieopstellingen voor ondernemers 

In een coachtraject van drie sessies ontdek je wat er nodig is om jouw succes te vergroten en met meer gemak te ondernemen. We ruimen de blokkades op en komt jouw ondernemen op stroom. We bekijken de dynamiek tussen jouzelf, en het hele eco-systeem van je onderneming: je missie, visie, dienst of product, je klanten, de markt, stakeholders eventuele partners, en de financiën. Duidelijk wordt ook wat de invloed is van je familiesysteem en de manier waarop jij met je werk, je bedrijf en jezelf omgaat.

Jouw coachvraag staat voorop.

Opgave individueel brood & spelen traject: contact@renatebreuls.nl 

 

Brood & Spelen: een vierluik in een groep ondernemers

Liever in een groep werken en andere ondernemers ontmoeten, sparren en netwerken? Dat kan in het ‘Brood & Spelen; vierluik of losse opstellingsdagen. Hier gaan we vooral in op je persoonlijke ontwikkeling als ondernemer je leert veel van de opstellingen van de andere ondernemers en van het representeren. 

Thema’s die o.m. aan bod komen:

 • Jouw eigen vragen en die van de andere ondernemers…
 • Jouw unieke plek in je familiesysteem en in de wereld
 • Jouw bedrijf en missie.
 • Hoe trouw ben je aan jezelf?
 • Jouw zichtbaarheid voor klanten.
 • eigenwaarde en waarde
 • financiën en familiekarma
 • balans tussen focussen en loslaten.
 • vertrouwen in het leven en de flow
 • Bekkenkracht en manifestatiekracht
 • In hoeverre kun jij ontvangen?
 • Ben jij betrouwbaar naar anderen?

Kies je voor het ‘brood en spelen vierluik’, dan betaal je € 697,00 excl. btw. Dit is inclusief een heerlijk vegetarische soep, salade en het lekkerste ‘omfiets-brood’ van Amersfoort en omstreken, koffie, thee, en gezond lekkers. 

Geef vooraf via de mail door welke thema’s je wilt onderzoeken. Samen bepalen we de inhoud van het vierluik. Alle data: 20 januari, 3 februari, 16 maart, 20 april 2024. Je kunt ook intekenen op een losse brood & spelen opstellingendag: € 197,00. 

 

Investering: ‘Brood & spelen vierluik’, vier dagen organisatie- en familieopstellingen, contact, sparren en systemisch werken met inspirerende passionele mede ondernemers  € 697,00 excl. btw

1 losse brood & spelen opstellingendag € 197,-  excl. btw.

Opgave: de link op de linkerkant van de pagina in de agenda:

https://renatebreuls.nl/event/brood-spelen-opstellingen-voor-ondernemers-2/

Sta je op mijn mailinglijst voor organisatieopstellingen, dan ontvang je ook nog eens mijn hart-gedreven ondernemers kortingscode: een enorm scherp aanbod.

Mail met je vragen of verzoek tot kennismaking per zoom naar:

contact@renatebreuls.nl

 

Wat speelt er in de onderstoom?

Lukt het jou niet om ontspannen te werken? Hoe zit het in jouw familiesysteem dan rondom je het schompes werken en niet mogen ‘lummelen’f reflecteren?  Schuld en schaamte? Hoe is het in jouw familiesysteem en leven met de balans tussen geven en ontvangen? Sloot je een eerdere werkrelatie of bedrijf niet goed af? 

Als jij op de verkeerde plek staat in je familiesysteem is het lastig om te ontvangen wat jou toekomt. Misschien ben je loyaal aan je oma of een ander familielid die weinig kansen had om zich te ontplooien. Systemisch bezien kun je onbewust trouw zijn aan een niet-succesvol of buitengesloten familielid. Of je durft je power en levenskracht niet vol toe te eigenen. En hebben jouw (voor-)ouders hun welvaart op een eerlijke manier verdient? Dit en zoveel meer kan allemaal meespelen in jouw succes en plezier in je werk en ondernemersresultaten. En dus ook in het plezier en jouw kwaliteit van leven.

 

 You are the master of your destiny. You can influence, direct and control your own environment. You can make your life what you want it to be.”

Napoleon Hill

  

 

error: Content is protected !!