De zandvlakte strekte zich uitnodigend ongerept voor ons uit. We genoten, deze jonge vrouw en ik. De ochtend stil. Fris geurend en beloftevol. Het zand onder onze voeten, de wind door onze haren, de zon op ons gezicht…

“Kijk, daar!” Ze wees naar de twee krassende kraaien die verderop bij de bosrand  samen op vlogen. Ik keek hen na. Hun krassende geluid echode door mijn hoofd, het beeld helder voor ogen.

Een uur later, tijdens de opstelling, vloog één van de kraaien over ons hoofd. De ander was niet te zien.  Ze keek hem na… “Nu zijn ze niet meer samen”, zei ze zacht.

Haar energie van teleurstelling resoneerde in mijn hartstreek. Hartenpijn. Ik voelde in mijn lijf het effect van de woorden die tot me kwamen voor ik ze uitsprak: Onderzoekend zei ik: “De kraaien zijn nog wel sámen,  maar er zit nu meer ruimte tussen hen…  Wat zegt dat jou, hoe resoneert dat?”

De sessie ging over haar somberheid en ervaring dat haar levensenergie in haar bekken stagneerde. Wat ik benoemde bleek de situatie tussen haar en haar geliefde. Eindelijk was er ruimte om verdriet toe toe te laten. Haar tranen verzachtten haar lichaam en de energie in haar bekken begon weer te stromen. Het vastgezette verdriet had haar levensenergie en vrouwelijkheid op slot gezet. De rest van de sessie pakte prachtig helend uit. Dit was de ingang tot transformatie geweest.

De opluchting was groot. Haar levenslust werd weer voelbaar…

Het voorjaar nodigt uit om een frisse wind door je leven te laten waaien.

In ieder coachgesprek zie ik het gebeuren. Zodra ik symboliek inzet en mijn ingevingen volg, verschijnt het inzicht. De heling wordt voelbaar en transformeert. En elke keer ben ik zelf ook weer verrast. Dat het zo snel kan. En vanuit zoveel eenvoud. De taal van het onderbewuste spreekt in beelden. Daarom is het werken met symbolen zo krachtig. Het zet in één tel alle mentale constructies opzij, en dat wat waar is, wordt direct gevoeld. Daar kun je dan ook niet meer omheen. Het is een krachtige ingang tot bewustwording en heling.

 

Tot 1 mei: vroege vogel kortlopend (natuur-) coaching voorjaarstraject € 497,00 t.w.v. € 880,00

✨ Ja! Dit tijdelijke aanbod is voor mij! Ik start wanneer ik wil.

Liever binnen en niet naar buiten? Het aanbod geldt ook voor vijf uur systemische en lichaamsgerichte coaching of energetisch werk in mijn praktijkruimte te Amersfoort.

Wil je eerst kennismaken? Een gratis back on track gesprek van 30 minuten vraag je per mail aan: contact@renatebreuls.nl

Ik ben transformatiecoach, systemisch-, lichaamsgericht- en energetisch werker vrouwen- en natuurcoach en trainer, met verstand van leren voelen. Ik leer je emoties, intuïtie, lichaams- en energetisch bewustzijn te gebruiken als kompas door het leven.In de kern van alles ben ik een healer. Sessies pakken diep transformerend uit. Ook online.

Ik neem jou of je team graag mee naar de magie van opstellingen en transformatiesessies in de natuur van Midden Nederland. Op aanvraag kom ik naar jou of jullie toe.

Meer info zie je hier: https://renatebreuls.nl/natuurcoaching-voorjaars-traject/

Reviews, ook over deze sessie zie je rechts op deze pagina

error: Content is protected !!