Opstellingen – Individuele opstelling

Online opstelling

 

Ook in online sessies en opstellingen pakt mijn begeleiding krachtig uit en kan ik je jouw lijf en de vastzittende blokkades laten voelen en helpen loslaten. Doordat ik de gave heb om op afstand ook mee te voelen en te -weten, werkt dat, naast de visuele waarneming, ook erg krachtig.Welkom om een (serie) sessie(s) te doen. Individueel of in een groep.

 

Bij een individuele opstelling dalen we af naar de bron van waaruit er ongemak of pijn gevoeld wordt. Niet om eindeloos te graven en te spitten, maar om duiding te geven aan het gevoel wat heerst.

Wat wordt er gedragen? Dit is voelbaar in het lichaam en dat gebruiken we als uitgangspunt gedurende de opstelling.

In de opstelling kijk je aan wat je belemmert. Vaak is dat afkomstig van de generaties vóór jou. Je mag het terug geven aan diegene in het systeem waarvoor jij het lot bent gaan dragen. Dit geeft ontspanning en een gevoel van bevrijding. Het enige lot wat je hoeft te dragen is het eigen lot. Zo kun je in de stroom van liefde gaan staan zonder te dragen en kun je vrijer op een geheel eigen manier vorm en meer kwaliteit geven aan je leven.

 

 Een review van Myra Konings

Vanaf haar terras op haar finka op Ibiza deed zij een de online opstelling:

“Verdriet en tranen kwamen, maar ook inzichten en begrip en vergeving. Op een niveau dat ik nog niet eerder had ervaren met mijn eigen “denken”. Ik kon de relaties echt in een ander licht zien en veel meer begrip waar hun en mijn gedrag vandaan kwam. Aan het einde van de sessie voelde ik me zoveel dichter bij mijn familieleden, voelde ik meer begrip en meer steun. Iets wat ik nog nooit zo sterk heb gevoeld.

Ik heb het gevoel dat dit nieuwe inzicht me zal bijblijven en voel me opgewonden om met deze nieuwe gevoelens door mijn wereld te bewegen. Gevoelens van verbondenheid met mijn voorouders, gevoelens van gesteund worden, dat ik niet alles alleen hoef te doen, gevoelens van goedkeuring van mijn voorouders, ik hoef niet zo rebels te zijn, er is meer begrip en liefde over en weer .

Heel erg bedankt Renate om je gift op deze manier via internet te geven, met vele kilometers tussen ons maar net zo sterk als je hier bij mij was.”

De review van anderen vind je op de review pagina.

 

Praktische informatie

Een sessie duurt gemiddeld tussen de 1,5 en 2,5 uur.

Particulieren € 225,00 per sessie inclusief btw

Bedrijven € 225,00 per exclusief btw. 

Individuele opstellingen en coaching vinden plaats in het OLV ter Eemklooster, de binnenstad van Amersfoort of in de natuur.

Coaching tarieven per uur:

Particulieren: € 120,00

Stellen:           € 150,00  inclusief btw.

ZZP-er beroepsmatig:

€ 145,00 exclusief BTW

Coaching i.o.v. een organisatie (beroepsmatig) € 165,00 per uur excl. BTW

Voor trajecten of projecten op maat, of voor organisaties volgt een passende offerte.

Liever in beweging en in de natuur werken? Kom dan voor een individuele opstelling in de natuur naar Amersfoort/Soest/Leusden.

 Bij afzegging binnen twee (werk)dagen voor de afspraak, wordt de helft van het consult in rekening gebracht.

error: Content is protected !!