Jouw wilde natuur, avontuur quest

Wilde natuur. Krijgt dat de ruimte? In jou? Zoek jij haar op?
Ben je toe aan méér van jou zelf? Aan rust? Aan verbinding met jouw vrije natuur? Jouw wijsheid en antwoorden? Vanuit ‘Zijn’?

De natuur roept je. Wat heeft ze je te vertellen?

Wat dacht je er van? Een weekend de boel de boel laten. Je mind het bos insturen. Onderdompelen in de natuur. Gewoon ‘zijn’ en niets hoeven. Verbinden met jezelf. En als je wilt, met elkaar. Hout sprokkelen en het vuur maken waar we ons aan warmen en op koken. Zelf thee of soep maken van kruiden uit de natuur. Verhalen, je bevindingen en je humor delen rondom het kampvuur. Je verbonden voelen onder de heldere sterrenhemel. Wandelen. Slapen in een yurt, of in een tent. Wakker worden met een vogelconcert. Stilte ervaren…

In de rust en ruimte die de natuur jou biedt, hervindt jij je eigen rust en diepere weten. Hier liggen jouw antwoorden en hervind je je verbinding met jouw eigen natuur.

Ik begeleid je samen met andere vrouwen met passende natuurwijze, meditatieve en systemische oefeningen en indien gewenst met persoonlijke gesprekken. Niets hoeft. Als jij je eigen pad verkiest, dan is dat helemaal oké.

Zo komt jouw hoofd en zenuwstelsel tot rust en kun je je gevoed en gedragen weten. En zo vind jij je antwoorden en bovenal jouw Zélf. Wat laat jouw wilde natuur jou zien?

Voel jij je geroepen?

Voor avontuurlijk ingestelde, sensitieve vrouwen die het verlangen voelen om hun eigen wijze weg te gaan. Die de wens hebben om in de natuur de verbinding met hun eigen natuur te versterken. Die houden van het basic comfort dat moeder aarde biedt en willen meebewegen met haar moodswings van het weer en de elementen en willen leren van het ritme van de seizoenen. Vrouwen die willen verbinden. Met zichzelf, hun lijf, rust, wijsheid, wilde natuur en elkaar. Vrouwen die voelen dat er méér is….

Voel jij de roep? Deze verbindende avontuur-quests bied ik meerdere weekeinden en alle seizoenen in het jaar aan. Mail me of check de agenda om op de hoogte te zijn van het aanbod en de data: contact@renatebreuls.nl

In de bedding van de natuur, hervind je je eigen natuur.

error: Content is protected !!