TROTS ZIJN OP JEZELF

Ik ben trots en blij.
Mag dat? Trots zijn op jezelf? Mag je jezelf toestaan om een blij en vervuld gevoel te ervaren over iets wat je helemaal zelf hebt bedacht en wat dan succesvol wordt? Ja toch?

Ik krijg vette feedback en complimenten van de vrouwen waarmee ik ‘werk’.
Die aannemen. Zonder ze af te zwakken door iets te mompelen in de trant van: “Ach ik had een ideetje en deed maar iets.” En dan beschamend wegkijken.
Dat was mijn oude modus. Herken je dit?

Vroeger kon ik geen complimenten aannemen. En trots zijn was ook niet echt mijn hobby. Genieten, cadeaus en complimenten ten volle aannemen heb ik geleerd door mijn eigen proces aan te gaan. Met familieopstellingen, systemisch werk en experimenteren rondom vrouwelijkheid en schaamte. Zo bevrijdend!!! En ik nodig jou ook uit!

Het kadeau aannemen dat jij bent. Dat je een plek hebt in deze wereld die er helemaal voor joú is. Volledig zoals je bent en bedoeld bent. Mogen schitteren, krachtig zijn, wijs, helder, levenslustig: de hele rataplan.
En sexy bovendien. Dit aannemen geeft rust.

Ik zie het ook vaak bij de vrouwen waarmee ik ‘werk’: dat ze zich kleiner maken dan ze zijn. Het ongemak is voelbaar wanneer iemand ze bedeelt met lovende woorden: mooi, wijs, helder, intelligent, gracieus, geniaal, liefdevol, etc. Dan weten ze zich geen houding te geven. En ja: mannen hebben dit ook.

JA!!! Ik ben trots en voel me voldaan!
Op de doorgaande procesgroep die ik in het leven heb geroepen!
Ik ben trots: op de vrouwen die zulke prachtige succesvolle stappen zetten en hun inzichten integreren in hun leven.

Vrouwen die weer ontspannen kunnen genieten van hun kwaliteiten en vrouwelijkheid. Die innerlijke zekerheid ontwikkelen waardoor ze helderder hun boodschap durven en kunnen overbrengen bij leidinggevenden en makkelijker contacten leggen.

Trots en blij voor de vrouw die het dagelijkse portie ondermijnende zelfkritiek kon stoppen en nu vrolijk meer verbonden is met haar bekken en levenslust, meer danst en haar collega’s daar zelfs blij mee maakt.

En hoe mooi is het dat een andere vrouw na wat opstellingen en bijeenkomsten zich innerlijk steviger en minder spanning voelt tijdens een familieweekeind en óók bijna nooit migraine meer krijgt als ze met haar moeder is.

En het is ontspannen en veilig: we lachen veel bij deze maandelijkse dagretraites, en we zijn vaak op mooie plekken in de natuur.

Ik kijk terug op heel geslaagde maanden en ga dit zéker nog een paar jaar aanbieden. Ik heb er zelf ook veel voldoening van en lol in!
Dus kom maar door!

Mee surfen op deze golf? Een half of heel jaar lang? Bij inschrijving vóór vrijdag 15-9 middernacht ontvang je prachtige cadeaus zoals een volle dag representeren in een vrouwenlijn-of mannenlijn opstelling en een coachsessie.

Maak je van de aanbieding gebruik, dan start je in de maand die jij zelf wilt.

Je bent meer dan welkom je plek in te nemen!
Er is op dit moment ruimte voor nog twee vrouwen.

https://renatebreuls.nl/doorgaande-procesgroep-voor-vrouwen/

 

error: Content is protected !!