Zielsroepopstellingen

Zielsroep opstellingen helpen je helder te krijgen wat de verlangens van jouw ziel zijn en wat jij als uniek mens hier te brengen hebt. Ook vind je uit wat jou weerhoudt om jouw liefdevolle zielsroep te beantwoorden.  Je gaat naar huis met de eerste concrete stappen om jouw zielsroep vorm te geven.

Deze opstellingen dag is een mooie opstap naar vrijheid en levensvervulling of -zoals Paolo Coelho dat zo mooi zei-: “het leven van jouw legende”.

Als je de moed hebt om te kiezen voor jouw zielsroep vind je niet alleen je belangrijkste levenslessen maar ook je diepste vervulling en levensgeluk. Dat wat jou uniek maakt is jouw mooiste en natuurlijkste bijdrage aan de wereld. En precies dáárin ligt je grootste vervulling.

Niemand kan vluchten voor zijn of haar hart. Daarom is het beter te luisteren naar wat het zegt. Hoe vaak heb je niet genegeerd wat je écht voelde, wat je écht vervulde, en heb je weggewuifd wat jou levensgeluk en zingeving geeft? En hoe vaak heb je je hierover uiteindelijk miserabel gevoeld? Omdat je niet trouw was aan wat je hart je influisterde? Zielsroep opstellingen helpen je om te doorbreken wat je weerhoudt en geven helder zicht op jouw unieke zielsexpressie en de verlangens van je hart.

  •  Voel je dat het niet meer klopt en past hoe je het altijd gedaan hebt?
  • Weet je dat je tot méér in staat bent, maar blijf je ronddraaien in kringetjes en terugvallen in oude patronen?
  • Wil je ontdekken waar je hart van gaat zingen, wat jij te bieden hebt of checken of je op koers ligt?
  • Heb je een prachtige gave of talent en vind je het te spannend om daarmee voor de dag te komen?
  • Wil je niet langer blijven dromen maar ook dóen? In de zielsroep opstellingendag doen we ervaringsoefeningen met veel impact. We werken in een liefdevol veld waarin we ons hart aanzetten. We doen naast opstellingen ook o.a. energetisch lichaamswerk, inquiries en stemmen af op de stilte en wijsheid van onze ziel. We ontspannen, genieten. We verhogen onze trilling. Zo trek je ten positieve aan wat in lijn ligt met jouw essentie. 

Jouw investering voor deze dag is € 177,00 (incl. BTW). Dit is inclusief koffie, thee, lekkers en een heerlijke vegetarische soep bij jouw lunch. Data vind je hier:

Opgave: contact@renatebreuls.nl

Vooraankondiging:  “Leef je zielsroep” Jaartraining met de ziel als kompas

Wil je uit de coulissen van het leven stappen en met jouw prachtige gaven, talenten en hartewensen vól het leven aangaan en van betekenis zijn? Wil jij kunnen vertrouwen op jouw natuurlijke vermogen om te leiden, te sturen, je missie uit te zetten en het leven vorm te geven zoals jij het van binnen voelt en wenst? Waar de zielsroep opstellingen een opstap zijn naar innerlijke vrijheid en overvloed in je leven, is “Leef je zielsroep” een jaartraining met de zielsroep als kompas. Het is de reis van de heldin die ervoor kiest om trouw te zijn én te blijven aan wat haar ziel haar influistert. Omdat jij weet dat jij het vertrekpunt bent van waaruit alles gebeurt. En omdat je weet hoéveel invloed en impact jij hebt op je omgeving en jouw van nature vrouw-eigen manier van leiderschap daarom bewust mag ontwikkelen.  En omdat je weet dat het nu de hoogste tijd is om te leven vanuit jouw unieke Zijnsenergie. Zodat je jouw gaven aan deze snel veranderende wereld in transitie kan schenken en niets meer achterhoudt. 

Wil jij hart en handelen op één lijn wil brengen omdat je voelt dat er méér muziek in het leven zit dan de grondtoon van jouw dagelijkse routine en praktijk?  Wil jij met gelijkgestemde vrouwen op avontuur gaan, en de veilige haven verlaten op weg naar wie jij ten diepste bent? Wil jij leren je intuïtie, je spirituele en je seksuele energie op een zuivere, liefdevolle en krachtige manier in te zetten in je werk en je persoonlijke relaties? Wil jij  jezelf én je dierbaren het cadeau doen om te leren vertrouwen en bouwen op jouw intuïtie, gevoel, en de universele wetten van natuur en het bestaan? Dit is dé reis in liefdevolle moed en overgave in het gehoor geven aan wat jou ten diepste beweegt om te worden wie jij bent. De reis van de ziel in liefdevolle levenslef en die leidt naar een leven van zuiver waarnemen, die verlicht, vrij maakt, opruimt, richting, rust, levensvervulling en zó veel meer vreugde en glans aan het leven geeft. Voor jou, je dierbaren, de mensen met wie je werkt, leeft, voor deze mooie aarde.

Meer informatie vind je hier.

De training start in november. Intakes starten in september. Voor meer informatie en opgave: contact@renatebreuls.nl

 

“Geluk is nooit een staat van evenwicht. Geluk is altijd in beweging, altijd onderweg en het enige wat je kunt doen, is het spoor volgen”

 

Paolo Coelho

error: Content is protected !!