Individuele begeleiding

De vrouwen die bij mij komen voor individuele coaching zijn vaak ambitieuze, creatieve leiders en ondernemers die van betekenis willen zijn. Ze verlangen naar een leven en wereld mooier en kloppender met hun waarden en wijsheid dan wat ze aantreffen in hun dagelijkse bestaan. En eigenlijk knaagt dat. Al te lang. Maar dat gevoel volgen? Waar te beginnen en hoe daarnaar te luisteren?

Hun leven is geslaagd, van buiten bezien, maar van binnen schuurt het of het voelt onvervuld. Dromen, belangrijke nieuwe stappen, een passievolle missie of een levensroeping vragen om aandacht. Zelfzorg ook, dat komt onderaan de streep. Ondertussen willen, doen en kunnen ze veel, ze staan ‘hun mannetje’ én ze rennen zichzelf vaak voorbij, al manoeuvrerend tussen wat van hen verwacht wordt, en wat ze dénken dat er van hen verwacht wordt. Ze hebben te veel ballen in de lucht. Soms hebben ze geen puf meer of een kort lontje, maar op mentale spierballen redden ze het wel.

Tegelijkertijd geloven ze dat het anders kan. Ze geloven in de kracht van hun eigenheid en zijn nieuwsgierig naar de ‘vrouwelijke’ manier van zijn en werken. Ze willen completer zijn. Meer vrouw, meer levenslust, meer juice, passie, balans, geluk en levensvervulling. En vaak willen ze óók die speciale gaven en talenten ontwikkelen en durven inzetten die ze nog té vaak onder de pet houden. Die ze nog nét niet helemaal zélf vertrouwen, en zéker in hun masculiene werkomgeving geen ruimte durven te geven. Terwijl de vrouwelijke weg roept en de wereld deze zo nodig heeft. En waarin hun unieke gaven, talenten en ‘Zijn’ zo hard nodig zijn. Die roep horen ze óók.

Ze geloven in de kracht van hun eigenheid en zijn nieuwsgierig naar de ‘vrouwelijke’ manier van zijn en werken.

En al lijkt het niet zo, ze hebben zich aangepast. Aan ‘hoe het verwacht werd in plaats van hoe het klopt’. Écht klopt. Voor hén. Ze voelen zich langzaam vermoeider raken en vastlopen. “Er moét iets zijn dat me vasthoudt in dit patroon en leven. Iets uit een ver verleden en wat in de opvoeding is meegeven.” In de kern weten ze – al voelen ze dat doorgaans (liever) niet-  dat dit een dood spoor is dat ongelukkiger maakt, uitput of erger. Het gevaar loert dat ze zich hiermee uitrangeren. En die zielsroep volgen? Dat gaat hem zo zéker niet worden. En daarin voelen ze zich moedeloos en te kort schieten.

Praktische informatie 

Op dit moment geldt een aanbod voor diepgaande transformatie en coaching in de natuur met het kortdurend natuurcoachingtraject. En natuurlijk werk ik ook op maat. 

Tijdstip en locatie: Op afspraak in mijn werkruimte in Amersfoort, in de natuur rondom Amersfoort, op jouw werkplek, of online.

Kennismaken en vragen: contact@renatebreuls.nl

 

 “Remember that wherever your heart is, there you will find your treasure.”

Paolo Coelho – The Alchemist

Dat mooie, grote voelende lijf onder hun overijverige gedachtenfabriek, laat steeds vaker weten dat het roer om moet. Het vrouwelijke potentieel klopt op de deur. En ík dan? Die vrouw-eigen sensuele krachtige levensenergie, creativiteit en unieke bijdrage. Die wijsheid en die power. Die klop serieus nemen vraagt om vertragen. Voelen. Het is de enige manier tot ware verandering. Dat weten ze. Ze wíllen er wel ernaar luisteren, maar spannend is het ook. Want het lichaam liegt nooit. De intuïtie ook niet. Het serieus nemen heeft gevolgen. En dan? Ondertussen manoeuvreren ze zich in allerlei bochten en situaties om maar ‘het goede’ te doen, waarmee ze zichzelf op de tweede of laatste plaats zetten.

Vaak zijn ze sparring partner voor een ander. Omdat ze wijsheid hebben. Opgedaan onderweg op de kilometers die ze aflegden onderweg naar hun persoonlijke ontwikkeling. Er voor zichzélf zijn en die zielenroep écht serieus nemen? Ondanks al die jaren coaching, trainingen en therapie is dat nog steeds ‘een dingetje’.

Dit vraagt om vertragen.
Voelen.
Het is de enige ingang tot ware verandering

Ze willen zichzelf weer op nummer één zetten, en voluit genieten van het leven! Vrij en onbevangen uitpakken met hun wáre zelf. Hun gift die ze zélf zijn, aan de wereld geven. Maar ze zijn bang dat ze dan afgewezen worden of egoïstisch zijn. En zo blijven ze rond cirkelen in het zelfde patroon en niet vervullende leven.

Vrij en onbevangen leven. Vanuit eigenheid. Vorm geven aan een diepgevoelde roep naar het leven van hun ware essentie. Voorbij de angst voor falen of afgewezen te worden.

Ze zoeken iemand die hen verstaat, begrijpt en uitdaagt. Door naar binnen te keren, te leren de wijsheid van het lichaam te verstaan, het kompas daarvan te volgen, de intuïtie te versterken en te vertrouwen. Iemand die hen helpt de rauwe tafelkantjes en hun eigen-aardigheden lief te hebben en die helpt bij het oplossen van interne emotionele, energetische en van systemische blokkades. Iemand die de juiste handvatten aanreikt om de stappen te zetten naar hoe het klopt. Iemand die je leert voelen en helpt je intuitië te ontwikkelen en vertrouwen.

Iemand die er helemaal voor hen is.

 

Herken jij jezelf hier in, laten we dan kennismaken.

Ik loop met liefde een tijdje met je mee. Als vragensteller, luisteraar, spiegelaar, omdenker -en dwarsdenker. Nieuwsgierig en onderzoekend. Uitdagend waar nodig.

Ik werk met trajecten zodat je de verandering die je wenst, leert te belichamen en te verankeren in je dagelijks leven. Voor trajecten of projecten geheel op maat, of voor organisaties maak ik een passende offerte. Je bent ook welkom voor een kortdurend traject van een paar sessies. Klik daarvoor op de knoppen hier onder. Online of hybride begeleiding kan ook. Mail me voor een aanvraag of kennismaking.

“Je  hooggevoeligheid, inzicht, helderweten- en heldervoelendheid zorgden ervoor dat alles wat aanwezig was in mij ook benoemd werd en aangeraakt kon worden. 

Door er met zachtheid naar te kijken en je prachtige begeleidende woorden en vragen konden de blokkades ruimte krijgen, verzachten en een plek gaan krijgen in mijn fysieke systeem.” 

Hannie Caron

coach

error: Content is protected !!