individuele begeleiding

Deze transformerende tijd stelt ons voor vele uitdagingen. Hoe geef je jouw relatie, werk, de opvoeding van je kinderen en de liefdevolle ruimte voor jezelf vorm? Het is een extra uitdaging om thuis te komen bij jouzelf en om de roep van je ziel te volgen als de wereld om je heen deint op de golven van onrust en onlust.

Hoe blijf je bij jezelf en blijf je jezelf trouw? 

 

Natuurcoaching met systemische en lichaamsgerichte benadering is een liefdevol en confronterend samenspel van diepgaand transformerende coaching met de helende werking en spiegels van de natuur. Onder mijn begeleiding keer je terug naar de oorsprong van wat jou blokkeert en we vormen dit om in kracht. Je krijgt snel inzicht en heling op thema’s, die je als belemmerend ervaart in je leven. We kijken liefdevol aan wat er gezien mag worden. De natuur nodigt je uit om stil te staan en alles er te laten zijn en achter je te laten. Wat mag er aangekeken worden?

Samen onderzoeken we welke overlevingsmechanismen in je thema’s verscholen zijn en hoe er ruimte kan ontstaan om de roep van jouw ziel naar meer levensvervulling en levenslust vorm te geven. De fysieke beweging en mijn lichaamsgerichte begeleiding  leert je opnieuw contact te maken met je lichaam zodat je weer gaat voélen waar het in jouw leven over gaat.

Dit samenspel van beweging, systemisch werk, de natuur, én de fysieke ervaringen maakt deze vorm van coaching krachtig, leerzaam en ontspannend. Je leert van de ervaringen uit het verleden, transformeert deze en leert met je lichaam contact te maken én te houden. Je laat veel los en vind de antwoorden in je hart. Je opent je lichaamsbewustzijn en intuïtie. Daarbij zet ik -als je dit wilt- ook mijn helder voelen -en weten in tijdens jouw sessie (s). Dit opent zich verder in de vrije natuur dus je hebt me op mijn best.   

Alles doet mee, het landschap, het weer, die tak waar je bijna over struikelt, het zand tussen je tenen en het jaargetijde.  Zelfs de bomen, planten en dieren helpen mee als spiegels, en brengen inzichten én heling. Na een sessie loop je vaak letterlijk lichter en verbonden met jezelf de bewoonde wereld weer in. Dat geeft ruimte, vrijheid

 ‘Kom naar buiten en kijk naar binnen’ 

Het is mijn missie om je mee naar buiten te nemen en de heelheid en verbondenheid met jezelf en de natuur te ervaren, heling, verlichting en je zielsroep te ervaren en vorm te geven. Wij mensen zijn onlosmakelijk deel van de natuur en schepping, wij zijn daar niet van gescheiden; wij zijn in in hoofd en van ons pad geraakt. Door mijn liefdevolle en volledige aanwezigheid ontstaat er een heel veilige omgeving (“sacred space”), waar er geen oordeel is en waar je helemaal mag “zijn” precies zoals je bent en met en wat zich aandient. 

Praktisch:

We spreken een startpunt voor de wandeling af, aangepast op jouw vervoersmogelijkheden (auto, trein etc.)

Een individuele sessie duurt anderhalf tot meestal twee uur. Afhankelijk van locatie en weer kan dit iets uitlopen. Een onderdeel van de coaching is accepteren wat er is: dat geldt ook voor de weersomstandigheden. Kleed je voor de omstandigheden van dat moment. Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding. Bij onweer en storm trekken we een ander plan. 

Een natuurcoach sessie duurt anderhalf á twee uur.

Particulieren € 197,00 per sessie inclusief btw
Bedrijven € 197,00 per sessie exclusief btw

   

Aanmelden en meer info: contact@renatebreuls.nl

 

 “Remember that wherever your heart is, there you will find your treasure.

~Paolo Coelho – the alchemist

error: Content is protected !!