“Leef  je zielsroep” 

Een jaarprogramma vol liefde en levenslef met de zielsroep als kompas. 

 

 

 Wil je uit de coulissen van het leven stappen en met jouw prachtige gaven, talenten en hartewensen vól het leven aangaan en van betekenis zijn? Wil jij kunnen vertrouwen op jouw natuurlijke vermogen om te leiden, te sturen, je missie uit te zetten en het leven vorm te geven zoals jij het van binnen voelt en wenst? Wil jij gáán voor je missie in je werk maar vind je dat spannend?

 “Leef je zielsroep” is een jaartraining met levenslef en liefde voor jou als jij je hebt ingehouden of aangepast en uit je de te krappe jas wilt afleggen die jou inperkt om je vólle potentie uit te pakken.

Als jij voelt dat je nu niet uit de verf komt en er méér in jou zit dan er nu uitkomt, dan is deze helende reis van de heldin er voor jou.  Kies jij er voor om trouw te zijn én te blijven aan jezélf. Wil je leren luisteren naar de taal van je lichaam,  je vrouwelijke kwaliteiten en wil jij leren je intuïtie te versterken en daarop te vertrouwen?

In deze training leer jij  jouw natuurlijke wijsheid en leiderschapskwaliteiten bewust ontwikkelen en in te zetten voor jouw eigen geluk, en voor daarmee automatisch voor dat van degenen van wie je houdt en waar je mee werkt.. Zo neem jij jouw vólle plek in in het grotere geheel.

 

 Wil je niet langer het best bewaarde geheim blijven en met jouw prachtige kwaliteiten en gaven uit de coulissen van het leven stappen? 

Wil jij hart en handelen op één lijn  brengen omdat je voelt dat er méér muziek in het leven zit dan de grondtoon van jouw dagelijkse routine en praktij ?

Wil je thuiskomen in jezelf?  Ontspannen je lichaam als kompas leren kennen en in vertrouwen jouw heldere weten leren volgen? 

Wil jij je krachtiger, levenslustiger en voller vrouw voelen dan je nu aan jezelf durft toe te staan?  En wil je jouw levenskracht en seksuele energie op een zuivere, liefdevolle en krachtige manier voelen en belichamen zodat je jouw ruimte op een natuurlijke wijze inneemt in het leven`? En wil je f=de flow ervaren die je dit oplevert inje werk en je persoonlijke relaties?

Samen met  gelijkgestemde vrouwen mag je de reis naar binnen maken op weg naar jouw vrouwenkracht,  en wie jij ten díepste bent. 

“Leef je zielsroep” is dé reis in liefdevolle moed en overgave in het gehoor geven aan wat jouw ten diepste beweegt, zodat je vanuit jouw vrouw-eigen bron,  liefde en pure levenskracht je leven vorm geeft in lijn met wie jij in de kern bent..

 

 

Deze huidige tijd vraagt om vrouwen die anker en baken zijn voor zichzelf en hun geliefden. Die vanuit hun liefdevolle kern hun licht en wijsheid vorm willen geven in leven en werk. Die in verbinding staan met de natuur en kennis van Eenheid. Elke vrouw die dit belichaamt geeft geboorte aan zichzelf en aan de nieuwe wereld. 

 

Ik begeleid jou in ontspannen belichamen en tot uitdrukking brengen van jouw unieke eigenheid en authentieke waarheid en bijdrage.

Het vrouwelijke ontwaakt

Veel  vrouwen en ook mannen voelen in deze tijd de roep van het hart om de wijsheid van de ziel de ruimte geven. En ondertussen zien we  oude structuren afbrokkelen en is er vraag naar een nieuwe manier van relateren en handelen.  Dit vraagt van ons vrouwen onze wijsheid  in verbinding met elkaar op te diepen, van elkaar te leren en elkaar te zien als zusters. En het vraagt om toewijding aan een pad van bewust-Zijn en overgave aan het niet-weten, net tot zolang tot je het wél weet.

 

Dat is lastig, als je meer in je hoofd dan in je lijf zit. Je kunt Jouw sensitiviteit, kwaliteiten en heldere weten pas wérkelijk benutten als je goed in je lijf kan voelen en goed geaard bent. In deze training maak je de reis naar binnen en naar de diepte en wijsheid van je bekken en hart. Je ervaart hierdoor de helende kracht van je lijf, in samenspel met je bewustzijn. Je laat los wat je niet langer dient. Zo creer je zélf de basis en vaste volle grond voor jouw vruchtbare handelen.

 

Samen op weg

Je hoeft dit niet langer alleen te doen!  In een stevige bedding bied ik jou en wij elkaar met elkaar een warme liefdevolle ruimte waardoor je durft vrij te geven waaraan je je hebt vastgehouden. Hierdoor geef je ruimte aan het ver-innelijken van jouw ‘nieuwe’ vrije, authentieke Zelf.

 

Dit jaarprogramma is een transformerende reis en uitnodiging aan elke vrouw die de roep voelt om vorm te geven aan een roep van binnenuit naar meer geluk en speelruimte voor haar essentie.

Ingediënten

Lichaamswerk, energetisch werk, ademwerk, healing, kundalini awakening, tantra

Systemisch werk (opstellingen), meditatie, contemplatie, klankbeleving

Zelfonderzoek, droomwerk, sharing, expressie, dans, creativiteit, schrijven

Natuurbeleving, retraite, eenheidsbewustzijn, ceremonie, ritueel

besloten facebookgroep waarin je kunt delen vragen stellen

tussentijdse online-bijeenkomsten

online meditaties

individuele sessies

Reading, healing

liefdevolle zelfzorg

 

We werken in een kleine groep omdat dit een warme en veilige basis geeft om processen met elkaar te delen en hierin te verdiepen.

Aanvullende informatie of vragen? Stuur een email naar contact@renatebreuls.nl

De sleutel tot vrijheid ligt er in om vollédig aanwezig te zijn in je lichaam. Dáár zit je Levenslust, je Liefde, je Kracht, je Volheid en Wijsheid. Als jij je veilig en vertrouwd verbonden voelt in je lijf  wordt het leven veel simpeler en aangenamer. En je geeft door jouw pure aanwezigheid en bewustzijn op een natuurlijke wijze vorm aan jouw unieke bijdrage aan deze wereld in transitie.

In dit programma doen we proceswerk waardoor je oude programmeringen en conditioneringen los kan laten.

Je leert praktische energetische, lichaamsgerichte en meditatieve vaardigheden die je krachtiger en zelfverzekerder doen voelen. Ik leer je jouw wijsheid en  kundalinikracht aan te boren.  Dit is de motor van jouw krachtige handelen.

Meditatieve vaardigheden, energetisch werk en lichaamswerk helpen je te ontspannen in jouw lijf ene leert jouw intuïtie te versterken en te vertrouwen en dit in je dagelijks leven te integreren. Zo verwelkomen we het nieuwe.

 Wat brengt dit jou?

Thuis komen in de basis van jezelf, geeft dat je weer ontspannen en met vertrouwen in jezelf kunt geniete: je wéét wat je te doen hebt.

Flow en moeiteloosheid komen in je leven, en liefdevolle zelfzorg, speelsheid en creatiekracht zijn vanzelfsprekend. Je weet je ingebed in het leven in het vertrouwen dat we verbonden zijn en samenwerken met het grotere geheel 

.Jij hebt je plek en je bent welkom en nodig.

 

Als jij je thuis voelt in jouw hart en bekken, schept dat rust in je hoofd en lijf. Als dit ontspannen en ontvankelijk is kun je de verfijnde, nieuwe  energieën belichamen en komt de hemel op aarde. Zo ben jij de veilige grond onder jouw liefde en creatiekracht. In toewijding. Ook aan jouzelf en zelfzorg.

 

Hoe ik je hierbij begeleid.

In de bedding van een liefdevol veld komen we samen. Ik werk lichaamsgericht, systemisch en energetisch en met dat wat er speelt. Ik werk met het levenswiel, de vijf elementen, en kennis over het activeren van je levenskracht.

Speciale aandacht krijgen de energiecentra van het bekken, het hart, en je voorhoofd. Zo leer je jouw energetische vermogens en manifestatiekracht, te versterken. We doen opstellingen, zelfonderzoek en ik werk met klank, heling, meditatie, rituelen, natuurbeleving-en wijsheid en visualisatie.

We gaan spelen en leren van de kwaliteiten en het in balans brengen van het vrouwelijke en het mannelijke in ons, de dans van yin en yang. Aards, anno nu, diepgaand en bevrijdend.

Je leert je zielekwaliteiten kennen, en te onderscheiden wat uniek is aan jou, en trouw te zijn in de keuzes  wat jou dient of links mag laten liggen. Je gaat keuzes maken over wat aangeleerd of overgenomen gedrag is en wat jouw weg niet dient.

Dat is een reis. Dat raakt, ontroert, schept herkenning en lucht op. Jouw weg wordt vrij in de veilige bedding van mijn begeleiding en elkaar. Al ontdekkend, spelend, genietend, met humor en liefdevolle eerlijkheid laat je los wat je niet meer dient.

Onderweg is er ruimte om te ontspannen en op te laden, te genieten van de natuur, elkaar en van het heerlijke eten.

Praktisch 

Het jaarprogramma “Leef je zielsroep” start november 2022

De intakes starten eind augustus. De lokatie en de hoogte van de investering volgen nog.

 

error: Content is protected !!