“Leef  je zielsroep” 

Een jaarprogramma vol liefde en levenslef met de zielsroep als kompas. 

 

 

 Wil je uit de coulissen van het leven stappen en met jouw prachtige gaven, talenten en hartewensen vól het leven aangaan en van betekenis zijn? Wil jij kunnen vertrouwen op jouw natuurlijke vermogen om te leiden, te sturen, je missie uit te zetten en het leven vorm te geven zoals jij het van binnen voelt en wenst? Wil jij gáán voor je missie in je werk maar durf je nog niet?

 “Leef je zielsroep” is een jaartraining met levenslef en liefde met de zielsroep als kompas. Het is de reis van de heldin die ervoor kiest om trouw te zijn én te blijven aan wat haar ziel haar influistert. Jij weet dat jij het vertrekpunt bent van waaruit alles gebeurt. En omdat je weet hoéveel invloed en impact jij hebt op je omgeving wil jij jouw natuurlijke wijsheid en leiderschapskwaliteiten bewust ontwikkelen.  

 

 Wil je niet langer het best bewaarde geheim blijven en met jouw prachtige kwaliteiten en gaven uit de coulissen stappen? 

Wil jij hart en handelen op één lijn wil brengen omdat je voelt dat er méér muziek in het leven zit dan de grondtoon van jouw dagelijkse routine en praktijk?  

Voel jij de roep om te volgen wat je ten diepste beweegt en het leven te leiden waarvoor je geboren bent?

Wil jij met gelijkgestemde vrouwen op avontuur gaan, en de veilige haven verlaten op weg naar wie jij ten diepste bent? Wil jij leven en werken met jouw ziel als werkgever en navigeren naar jouw zielsbestemming? 

Wil je thuiskomen in jezelf?  Ontspannen je lichaam als kompas leren kennen en in vertrouwen jouw heldere weten leren volgen?

Wil jij leren je intuïtie, je spirituele en je seksuele energie op een zuivere, liefdevolle en krachtige manier in te zetten in je werk en je persoonlijke relaties?

Wil jij  jezelf én je dierbaren het cadeau doen om te leren vertrouwen en bouwen op jouw intuïtie, gevoel, en de universele wetten van natuur en het bestaan?

Wéét je dat je veel krachtiger, levenslustiger en voller vrouw bent dan je aan jezelf durft toe te geven?

Wil je leven vanuit je diepste waarheid en de moed hebben je leven zo in te richten in verbinding met wie je lief is of waarmee je te maken hebt?

“Leef je zielsroep” is dé reis in liefdevolle moed en overgave in het gehoor geven aan wat jouw ten diepste beweegt, zodat je vanuit jouw vrouw-eigen bron,  liefde en pure levenskracht je leven vorm geeft in lijn met wat jij te doen hebt hier op aarde.

 

Wil jij het leven leiden dat door je heen stroomt? Of wil je vasthouden aan het leven dat je hebt bedacht?  Kies jij voor de magie van het leven en van je Zelf? 

 

Deze huidige tijd vraagt om vrouwen die anker en baken zijn voor zichzelf en hun geliefden. Die vanuit hun liefdevolle kern hun licht en wijsheid vorm willen geven in leven en werk. Die in verbinding staan met de natuur en kennis van Eenheid. Elke vrouw die dit belichaamt geeft geboorte aan zichzelf en aan de nieuwe wereld. 

 

Ik begeleid jou in ontspannen belichamen en tot uitdrukking brengen van jouw unieke eigenheid en authentieke waarheid en bijdrage.

Het vrouwelijke ontwaakt

Veel  vrouwen en ook mannen voelen in deze tijd de roep van het hart en willen de wijsheid van de ziel de ruimte geven. En onderwijl brokkelen oude structuren af en is er vraag naar een nieuwe manier van relateren en handelen.  Dit vraagt van ons vrouwen in verbinding onze wijsheid op te diepen, van elkaar te leren en elkaar te zien als zusters. En het vraagt om toewijding aan een pad van bewust-Zijn en overgave aan het niet-weten, net tot zolang tot je het wél weet. Dat is lastig, als je meer in je hoofd dan in je lijf zit. Jouw sensitiviteit, kwaliteiten en heldere weten kun je pas wérkelijk benutten wanneer je goed geaard bent. In deze training maak je de reis naar binnen en naar de diepte en wijsheid van je bekken en hart. Je laat los wat je niet langer dient. Zo creer je zélf de basis en vaste volle grond voor jouw vruchtbare handelen.

 

Samen op weg

Je hoeft dit niet langer alleen te doen!  Mijn intentie is om hierin voor jou, en met elkaar een veilige bedding te bieden waardoor je durft vrij te geven waaraan je je hebt vastgehouden. Hierdoor geef je ruimte aan het ver-innelijken van jouw ‘nieuwe’ vrije, authentieke Zelf.

 

Dit jaarprogramma is een transformerende reis en uitnodiging aan elke vrouw die de roep voelt om vorm te geven aan haar essentie.

Ingediënten

Lichaamswerk, energetisch werk, ademwerk, healing, kundalini awakening, tantra

Natuurbeleving, eenheidsbewustzijn, ceremonie, ritueel

Systemisch werk (opstellingen), meditatie, contemplatie, klankbeleving

Zelfonderzoek, droomwerk, sharing, expressie, dans, creativiteit, schrijven

retraite

besloten facebookgroep waarin je kunt delen vragen stellen

tussentijdse online-bijeenkomsten

online meditaties

individuele sessies

Reading, healing

liefdevolle zelfzorg

 

 

We werken in een kleine groep omdat dit een warme en veilige basis geeft om processen met elkaar te delen en hierin te verdiepen.

Aanvullende informatie of vragen? Stuur een email naar contact@renatebreuls.nl

De sleutel tot vrijheid ligt er in om vollédig aanwezig te zijn in je lichaam. Dáár zit je Levenslust, je Liefde, je Kracht, je Volheid en Wijsheid. Zo doende geef je op natuurlijke wijze vorm aan jouw unieke bijdrage aan deze wereld in transitie.

In dit programma doen we proceswerk waardoor je oude programmeringen en conditioneringen los kan laten.

Je leert praktische energetische, lichaamsgerichte en meditatieve vaardigheden die o.a. je stille kracht en je kundalinikracht doen toenemen. Dit is de motor van jouw krachtige handelen.

Meditatieve vaardigheden, energetisch werk, klankbaden en lichaamswerk helpen je te ontspannen in jouw lijf en jouw intuïtie en helder te versterken en in je dagelijks leven te integreren. Zo verwelkomen we het nieuwe.

 Wat brengt dit jou?

Thuis komen in de basis van jezelf, geeft dat je weer ontspannen kunt genieten en weet wat je te doen hebt. Flow en moeiteloosheid komen in je leven, en liefdevolle zelfzorg, speelsheid en creatiekracht zijn vanzelfsprekend. In het vertrouwen dat we verbonden zijn en samenwerken met het grotere geheel geef je handen en voeten en je liefdevolle hart aan je zielsbestemming.

Als jij je thuis voelt in jouw hart en bekken, schept dat rust in je hoofd en lijf. Als dit ontspannen en ontvankelijk is kun je de verfijnde, nieuwe  energieën belichamen en komt de hemel op aarde en ben jij de veilige grond onder jouw liefde en creatiekracht. In toewijding. Ook aan jouzelf en zelfzorg.

 

Hoe ik je hierbij begeleid.

In de bedding van een liefdevol veld komen we samen. Ik werk lichaamsgericht, systemisch en energetisch en met dat wat er speelt. Ik werk met het levenswiel, de vijf elementen, en kennis over het activeren van je levenskracht.

Speciale aandacht krijgen de energiecentra van het bekken, het hart, en je voorhoofd. Zo leer je jouw energetische vermogens en manifestatiekracht, te versterken. We doen opstellingen, zelfonderzoek en ik werk met klank, heling, meditatie, rituelen, natuurbeleving-en wijsheid en visualisatie.

We gaan spelen en leren van de kwaliteiten en het in balans brengen van het vrouwelijke en het mannelijke in ons, de dans van yin en yang. Aards, anno nu, diepgaand en bevrijdend.

Je leert je zielekwaliteiten kennen, en te onderscheiden wat uniek is aan jou is, wat jou dient. Je gaat keuzes maken over wat aangeleerd of overgenomen gedrag is en wat jouw weg niet dient.

Dat is een reis. Dat raakt, ontroert, schept herkenning en lucht op. Jouw weg wordt vrij in de veilige bedding van mijn begeleiding en elkaar. Al ontdekkend, spelend, genietend, met humor en liefdevolle eerlijkheid laat je los wat je niet meer dient.

Onderweg is er ruimte om te ontspannen en op te laden, te genieten van de natuur, elkaar en van het heerlijke eten.

Praktisch 

Het jaarprogramma “Leef je zielsroep” start november 2022

De intakes starten eind augustus. De lokatie en de hoogte van de investering volgen nog.

 

error: Content is protected !!