Doorgaande systemische & ervaringsgerichte procesgroep voor vrouwen

Als jij één volle dag per maand écht helemaal jezelf wilt zijn, verbinden en verdiepen met jouzelf en wat er in je leeft: doe dan mee met de doorgaande systemische en lichaamsgerichte procesgroep. Maandelijks een dagretraite vol quality-me-time die je de kans biedt om helder zicht te krijgen en flow te creëren op thema’s die jou bezig houden in jouw leven. Samen met andere vrouwen die zichzelf kunnen dragen, ervaring hebben met opstellingen en lichaamswerk, en die gecommitteerd zijn aan het realiseren van de verlangens van hun hart. 

Maandelijkse ademruimte voor bezinning, ontspannen en bewust-zijn die jou helpt gezond, in balans en op koers te houden. Wat wil er gezien, getransformeerd en gevierd worden?  
Welkom als jij of je werkgever de meerwaarde ziet om dit in verbinding met andere vrouwen te doen. De groep blijft maandelijks open voor instroom voor nieuwe vrouwen. Mijn intentie is om te starten in mei. 

Opzet van de bijeenkomsten
Ik werk met wat er voor thema’s in de groep leven en wat zich aandient. Heb je vragen over een droom? Deze mag je ook inbrengen. We doen systemische werkvormen, of grotere opstellingen, lichaamswerk, energiewerk, meditatie, droomuitleg, inquiries (verdiepende en verhelderende interview vorm) creatieve werkvormen; dans (systemische-) rituelen, en wat de flow nog meer vraagt. We volgen het jaarritme en de seizoenen, zodat we mee surfen op de natuurlijke stroom en getijden van de jaarcyclus. Dit helpt je optimaal je energie te behouden.
 
Tussentijdse zoombijeenkomsten: de cirkel van verlichting.
Tussen de bijeenkomsten in ben je welkom bij de online ‘cirkel van verlichting’. Dit biedt je de mogelijkheid om tussen de bijeenkomsten door met jouzelf en met de andere vrouwen te verbinden. Hier is een vrije ruimte om het licht te laten schijnen op wat er in je leeft, tussentijds je proces te delen, en ik bied meditaties, visualisaties, zacht lichaamswerk, energetisch werk en nog meer aan… Deze zoom cirkels vinden plaats op één maandagavond per maand en duren anderhalf uur.
Wanneer en waar?
De bijeenkomsten vinden elke maand plaats op zaterdagen van 10.00 tot 16.00 uur. De lokatie: we starten in het OLV ter Eemklooster met de heerlijke kloostertuin. Groeit de groep groter, dan is het nog steeds in midden in Nederland op een fijne plek in de natuur zodat we ook buiten kunnen werken of in de zomer rond een vuur kunnen delen en genieten.
Persoonlijke sessie cadeau t.w.v. € 150,00  
Schrijf je je in voor 21 maart, dan geef ik je een persoonlijke sessie cadeau ter waarde van € 150,00. De invulling van deze sessie is op maat. Plan je deze afspraak snel in, dan kun je de sessie inzetten voor helderheid en nulmeting als startpunt voor jouw onderzoek bij de deelname aan de procesgroep.
 Extra cadeau: een systemisch bulletjournal wanneer een andere vrouw zich inschrijft door jouw uitnodiging.
Je ontvangt een exemplaar van het systemisch bulletjournal ter waarde van € 14,95 als een vrouw bij opgave heeft aangegeven dat ze zich heeft ingeschreven door jouw enthousiasme/tip.  Aan dit leuke bulletjournal heb ik drie jaar geleden meegewerkt.  
 
Investering: 
De investering is € 90,00 per maand voor minimaal een half jaar.  Je kunt ervoor kiezen per maand € 90,00 euro te betalen. Een aantrekkelijk aanbod geldt als je direct voor een half jaar betaalt: € 480,00 in plaats van € 540,00 Schrijf je in voor een heel jaar rond, dan is dat nog voordeliger: € 880,00 in plaats van € 1080,00 (Bedragen ex. BTW) 
 
Na dit eerste half jaar beslis je of je weer voor een volgende periode intekent. Dat kan dan per kwartaal, half- of heel jaar.

Mail me voor opgave of meer informatie: contact@renatebreuls.nl

 

‘Geluk is nooit een staat van evenwicht. Geluk is altijd in beweging, altijd onderweg en het enige wat je kunt doen, is het spoor volgen.’        

~ Paolo Coelho~

 “Je hooggevoeligheid, inzicht, helderweten- en heldervoelendheid zorgden ervoor dat alles wat aanwezig was in mij ook benoemd werd en aangeraakt kon worden.

Door er met zachtheid naar te kijken en je prachtige begeleidende woorden en vragen konden de blokkades ruimte krijgen, verzachten en een plek gaan krijgen in mijn fysieke systeem.” 

 

Hannie Caron

error: Content is protected !!