midwinter lichtceremonie – cirkel voor vrouwen

zelfliefde

50.00199.65

Deze midwinter lichtceremonie cirkel biedt een veilige setting om samen met andere vrouwen je lichtkracht te versterken, de resetknop naar jouw innerlijke stiltepunt te vinden en jouw koers te behouden in de wilde golven van deze tijd.
Deze dag biedt de ruimte om in afstemming met de energie van het winterseizoen nieuwe energie op te doen en je te herinneren waar jouw vuur voor brandt. Je leert dit innerlijke vuur te hoeden en te voeden en jezelf in het oog van de storm te navigeren, zodat je in vreugde en balans vanuit je zielsverlangen je leven en missie vorm kan geven.
Zelfs als de wereld op zijn kop zou gaan.

Jij bent de hoedster van jouw innerlijk vuur
In het labyrinth van de lichtceremonie, voel je weer waar jouw diepste verlangen en wat jou ten diepste beweegt. Samen met gelijkgestemde vrouwen bestendig je het lijntje met je zielsverlangen en missie. In het samenzijn versterken we onze vreugde, kracht, wijsheid, liefde en het licht in onszelf. We brengen ook onze natuur in overeenstemming met het ritme van de natuur. Dit alles neem je mee op je reis in 2021.

Zo schep je een krachtige bedding in jezelf om vanuit eigen kracht, kalmte en innerlijke veerkracht je stiltepunt te behouden. Dit helpt je stabiel je koers te varen op de turbulente golven van de onrust in de wereld.

De stille winterperiode nodigt van nature uit je eigen stiltepunt te worden. Door mee te bewegen met het ritme van de natuur, en in de winterperiode je rust te creëren laadt je op voor een nieuw seizoen. Precies zoals de natuur dat doet.

ingrediënten van deze midwinter lichtceremonie

We laten we los wat ons niet meer dient en gaan we met elkaar de verstilling in.
Dans, beweging, contactoefeningen, meditatie, een klankbad, muziek, fysieke en energetische oefeningen en rituelen helpen daarbij.
In het labyrintisch lichtritueel laat je los wat je niet meer dient en kom je in contact met jouw essentie en met waar jouw innerlijk vuur voor brandt. Je zet je intenties voor het komende jaar.
Genieten, plezier en heerlijk potpuck eten op een fijne plek in Soest maken het geheel ‘af’.

Juist nu de wereld op zijn kop gaat, is het extra hard nodig om je innerlijk kompas te Weten en je emoties en zenuwstelsel in balans te houden. Alleen zo ben je in staat je potentieel aan te boren en aan te bieden. Door in verbinding met gelijkgestemde vrouwen samen te komen, voed je je Licht, je Liefde en je vrouwenkracht.
De lichtceremonie cirkel voor vrouwen helpt je over te geven aan wat jou ten diepste beweegt, helpt je jouw intuïtie te vergroten zodat je het aan durft trouw te blijven aan wie je bent en aan wat jou ten diepste beweegt.

Welkom in het lichte vrije midden van de midwinter lichtceremonie!

Praktisch:

datum: zaterdag 18 december van 10.00 tot 17.00 uur
lokatie: het derde erf in Soest
bijdrage: 88 euro Je plek is gereserveerd na jouw betaling. Info daarover ontvang je per mail.
aanmelden: contact@renatebreuls.nl

webinar over de 13 heilige nachten en dromen leren onthouden

Tijdens dit gratis webinar op 13 of 15 december leer je hoe je je dromen kunt onthouden en ontvankelijkheid creërt voor de werking van de 13 heilige nachten.Tijdens deze periode tussen Kerstmis en Driekoningen zijn de sluiers tussen de aardse en geestelijke dimensies het dunst. Bij afstemming en voldoende ontvankelijkheid kunnen je dromen in die periode helderheid bieden over jouw richting, verlangens en je zielsroep. En over datgene wat dit in de weg staat en aangekeken mag worden vol jouw potentieel uit te pakken en je essentie te belichamen.

aanmelden: contact@renatebreuls.nl vermeld de datum van voorkeur in je mail.

Dit webinar is los te volgen en is tevens een mooie voorbereiding op de lichtceremonie vrouwencirkel.

13 december 20.00 uur

15 december 20.00 uur

fotocredits: mijn dierbare sister Désirée deKLerk uit Australië.❤️

error: Content is protected !!