Vrij-zijn in vrouw-zijn – half jaar programma 2022

 

 

Wil jij het leven leiden dat door je heen stroomt? Of wil je vasthouden aan het leven dat je hebt bedacht?  Kies jij voor de magie van het leven en van je zelf? 

Dit programma is een uitnodiging aan elke vrouw die de roep voelt om vorm te geven aan wat haar ten diepste beweegt. Om vanuit haar vrouw-eigen bron, haar liefde en levenskracht te leven en deze in te zetten om in lijn te komen met wat zij te doen heeft hier op aarde. Deze huidige tijd vraagt om natuurlijk innerlijk leiderschap, yin-kracht en eren van de verbinding met de natuur en kennis van Eenheid.

Elke vrouw die dit belichaamt geeft geboorte aan zichzelf en aan de nieuwe wereld.

Het programma ‘vrij-zijn in vrouw-zijn’ is een transformerend programma.
Ik begeleid jou in ontspannen belichamen en tot uitdrukking brengen van jouw unieke eigenheid en authentieke waarheid en bijdrage.

 

✨ Voel jij de roep om te volgen wat je ten diepste beweegt en het leven te leiden waarvoor je geboren bent?
✨ Wil je niet langer het best bewaarde geheim blijven en met jouw prachtige kwaliteiten en gaven uit de coulissen stappen?
✨  Wil je thuiskomen in jezelf?  Ontspannen je lichaam als kompas leren kennen en in vertrouwen jouw heldere weten volgen?
✨ Wéét je dat je veel krachtiger, levenslustiger en voller vrouw bent dan je aan jezelf durft toe te geven?
✨ Wil je leven vanuit je diepste waarheid en de moed hebben je leven zo in te richten in verbinding met wie je lief is of waarmee je te maken hebt?

 

Het vrouwelijke ontwaakt

Dat betekent dat meer vrouwen en ook mannen deze roep voelen en de weg van het hart en wijsheid van de ziel de ruimte willen geven. En onderwijl brokkelen oude structuren af en is er vraag naar een nieuwe manier van relateren en handelen.  Dit vraagt van ons vrouwen om samen te komen en onze wijsheid op te diepen, van elkaar te leren en elkaar te zien als zusters, niet als concurrenten. En het vraagt om toewijding aan een pad van bewust-Zijn en overgave aan het niet-weten, net tot zolang tot je het wél weet. Dat is lastig, als je meer in je hoofd dan in je lijf zit. Jouw sensitiviteit, kwaliteiten en heldere weten kun je pas wérkelijk benutten en ten volle werking geven wanneer je goed geaard bent. In deze training maak je de reis naar binnen en naar de diepte en wijsheid van je bekken en hart. Je laat los wat je niet langer dient. Zo creer je zélf de basis en vaste volle grond voor jouw vruchtbare handelen.

 

Samen op weg

Je hoeft dit niet langer alleen te doen!  Mijn intentie is om hierin voor jou, en met elkaar een veilige bedding te bieden waardoor je durft vrij te geven waaraan je je hebt vastgehouden. Hierdoor geef je ruimte aan het verinnelijken van jouw ‘nieuwe’ vrije, authentieke Zelf. Het grootste deel van het programma is proceswerk, met de focus op lichaamsbewustzijn, waardoor we oude programmeringen en conditioneringen loslaten. Ook leer ik je praktische energetische, lichaamsgerichte en meditatieve vaardigheden die o.a. je kracht doen toenemen, je intuïtie en helder weten helpen versterken en die je in je dagelijkse leven kunt integreren. Zo verwelkomen we het nieuwe.

 

Wat brengt dit jou?

Thuis komen in de basis van jezelf, geeft dat je weer ontspannen kunt genieten en weet wat je te doen hebt. Flow en moeiteloosheid komen binnen handbereik, en liefdevolle zelfzorg, speelsheid en creatiekracht zijn vanzelfsprekend. In het vertrouwen dat we verbonden zijn en samenwerken met het grotere geheel brengt jij de hemel op aarde, en geef je handen en voeten en je liefdevolle hart aan je zielsbestemming. 

Als jij je thuis voelt in jouw hart en bekken, schept dat rust in je hoofd en lijf. Als dit ontspannen en ontvankelijk is kun je de verfijnde, nieuwe energieën belichamen en komt de hemel op aarde. Als jij de veilige grond bent onder jouw liefde en creatiekracht, dan word jij niet alleen een krachtiger, liefdevoller mens maar lever je op een natuurlijke manier je maximale bijdrage aan het grotere geheel. Vaak zelfs zonder ook maar íets te doen. 

 

Deze transformerende bewogen tijd vraagt om vrouwen zoals jij, die vanuit hun liefdevolle kern willen leven en hun volste licht en wijsheid willen brengen.

 

 

 
De sleutel tot vrijheid ligt er in om vollédig aanwezig te zijn in je lichaam. Dáár zit je Levenslust, je Liefde, je Kracht, je Volheid en Wijsheid. Zo doende geef je op natuurlijke wijze vorm aan jouw unieke bijdrage aan deze wereld in transitie.

In dit programma gaan we via het lichaam op avontuur naar het voelen in je lijf. Dit  werkt als een verbindende factor om tot meer heelheid binnen jezelf te komen.

 

Hoe ik je hierbij begeleid.
Liefdevol loslaten wat niet je meer dient vraagt om te voelen wat je hebt vastgehouden en wat je tegen heeft gehouden. We doen dat lichaamsgericht via het bekken en het hart, met gebruik making en versterking van jouw energetische vermogens, met opstellingen, zelfonderzoek, klank, heling, meditatie, rituelen, natuurbeleving-en wijsheid en visualisatie. Ik werk met de vijf elementen, en de poorten van bewustzijn uit oude mysteriescholen. We gaan spelen en leren van de kwaliteiten van het vrouwelijke en het mannelijke in ons, de dans van yin en yang. Heel aards. Heel anno nu, diepgaand en bevrijdend. Dat is een reis. Dat raakt, ontroert, schept herkenning en lucht op. Jouw weg wordt vrij in de veilige bedding van elkaar. Al ontdekkend, spelend, genietend, met humor en liefdevolle eerlijkheid. Onderweg is er ruimte om te ontspannen en op te laden, te genieten van de natuur, elkaar en van het heerlijke eten.

 

Ingediënten

Lichaamswerk, energetisch werk, tantra, ademwerk, healing

Natuurbeleving, eenheidsbewustzijn, ceremonie, ritueel,

Systemisch werk, meditatie, contemplatie, klankbeleving

Zelfonderzoek, droomwerk, sharing, expressie, creativiteit, schrijven

We werken in een vaste groep omdat dit een warme en veilige basis geeft om processen met elkaar te delen en hierin te verdiepen.

 

Praktisch 

Programma ‘Vrij zijn in vrouw zijn’ start voorjaar 2022

De lokatie is nu nog niet bekend en de prijzen volgen nog.

Aanvullende informatie of vragen? Stuur een email naar contact@renatebreuls.nl.

 

mooie inzichten

“Het was een super fijne dag met mooie inzichten en mooie ontmoetingen. Een aanrader voor iedereen. Dank Renate Breuls, dank iedereen die er was.”

Liesbeth Dolleman

liefdevolle begeleiding

“Vandaag de PlayShop Verbinden in Liefde en Leven bijgewoond en wat ‘n prachtige inzichten kwamen er uit naar voren met simpele maar zeer krachtige methoden en liefdevolle begeleiding door Renate Breuls. Ik kan ik dit iedereen aanraden die meer wil voelen en daarmee begrijpen hoe de liefde werkt.

Hans van Tol

subtiele playshop

“Subtiele Playshop van @renatebreuls over je lijf voelen in contact met anderen. Genoten van liefde en weerstand, bijzondere mensen en de nieuwe inzichten! En van Renate, die heel fijn begeleidt!” ??

Marianne Zuur

bedding

“Ik heb bij Renate gerepresenteerd tijdens een opstellingenavond. Renate creëert een bedding waarin alles mag ZIJN. Dit is van enorme waarde, omdat o.a. diepe pijn en verdriet zichtbaar kan worden. Op een diepe laag wordt er gewerkt waardoor zelfs op zielsniveau een verschuiving plaatsvindt. Dat is voelbaar. Ik heb Renate ervaren als zeer intuïtief, afgestemd, stevig en wijs. Je ziet dat ze dit soort processen al heel vaak heeft begeleid. Kortom, een aanrader!”

Brenda Boele – natuurcoach

Ik kan mijn angsten makkelijker aankijken

“De keer dat ik meedeed in “vrij verbinden in liefde en leven” kon ik goed voelen wat mijn diepste angst is voor voluit en vrij in liefde leven én wat mijn grootste verlangen is, hierin. Deze angst en dit verlangen liggen dicht tegen elkaar aan, voelbaar in mijn lijf (hoofd, hart, hara). Door dit innerlijk weten, kan ik nu in mijn dagelijks leven mijn angsten gemakkelijker aankijken en ze zien als richtingwijzers: achter de angst zit n.l. mijn grootste verlangen en dus ook mijn grootste kracht en drijfveer om mijn dromen waar te maken. Die richting wil ik dus uit! Dankjewel Renate.
Echte aanrader dus, mensen.”
Liefs Magda
???????

Magda Bannink