Vrij zijn in ‘vrouw zijn’ Cyclus met opstellingen en bodywork

zelfliefde

50.00199.65

Een cyclus van vijf avond workshops en een retraitedag waarin we met een vaste kleine groep vrouwen opstellingen doen in combinatie met diverse soorten lichaamswerk waarbij we werken met ‘specifieke vrouwenthema’s’ met als doel: “vrijuit leven als vrouw”. Want er huist veel kracht en moois in een vrouw. We hebben onze unieke bijdrage te geven, kunnen het verschil maken. Helaas echter, vervallen we regelmatig in automatisch gedrag,  vaak is dit voorgeleefd en doorgegeven door onze voormoeders. Maar wie zijn wij zelf écht? We geven gas, en hebben tegelijkertijd de handrem er op. Onbevredigend; want je voelt dat er méér in zit. Zó kom je niet tot je potentieel.

We werken in een vaste groep omdat dit een warme en veilige basis geeft om processen met elkaar te delen en hierin te verdiepen. We representeren voor elkaar, ontmoeten elkaar in sisterhood en zakken in ons lijf, ons bekken. Zo herbronnen en verbinden we met elkaar. Er is plaats voor 6 tot maximaal 10 vrouwen. Op de aansluitende retraitedag worden oefeningen aangereikt waardoor je weer in voelende verbinding komt met je bekken en hart, daar waar je wijsheid huist. We herbronnen en nemen aan wie we ten diepste zijn. We bekrachtigen elkaar in de herinnering wat we als vrouwen bij kunnen dragen aan de wereld, vanuit onze vrouwelijkheid als basis, ons thuis zijn in onszelf.

Je vrij voelen, in je keuzes, doen en laten, hoe je je leven vormgeeft, met wie je omgaat en werkt, je reacties op wat het leven je aandraagt… Dit alles doen we in relatie tot de vrouwen en mannen in ons leven, onze persoonlijke geschiedenis, en ook de vaak ongekende geschiedenis doorgegeven door de vrouwen uit je vrouwenlijn vóór jij geboren werd.

Thema’s die in deze opstellingen cyclus aan bod komen zijn: “Je plek innemen”, “opschonen en vrijgeven van de vrouwenlijn” en thema’s die we in overleg graag willen verhelderen en helen. Dit is een mooie kans om in de veilige setting van een sistergroep en opstellingen de relatie te verdiepen die je hebt met je lichaam, seksualiteit, eigenwaarde, zusters, vriendschappen, kracht, sensualiteit, gevoel van vrijheid, of welk ander thema ook voor jou speelt.

Laat de angst, verdriet en woede, de onmacht die niet bij jou horen, los. Ontmoet je zachte kracht en je unieke vrouwenpower, verbind je met jóuw lijf, jouw verlangens en jóuw leven. Laat je levensenergie stromen en kom in je vrouwelijke kracht, zachtheid, heelheid en rust!

praktische informatie:
Tijdstippen: dinsdagavonden tussen 19.00 en 22.00 uur
op 24-9, 8-10, 22-10, 5-11 en 19-11
Indien gewenst starten we met een gezamenlijke maaltijd vanaf 18.00 uur.

Kosten voor vijf avonden:
early bird:
Bij aanmelding voor 1 september € 177,-
Na 1 september € 197,-
Neem je een vriendin mee, dan ontvang je € 30,- korting op de cyclus.
Facultatief te volgen retraitedag: kosten € 77,- inclusief biologische lunch.
Voor btw-plichtigen: dit is exclusief btw.

Als jouw werkgever vergoedt, dan volgt een offerte op maat. Een coachingstraject is daarbij een extra optie.

error: Content is protected !!