Ego, ziel en creatie: systemisch werk aan zee

zelfliefde

50.00199.65

Systemisch werk aan zee (korte opstellingen) met veel impact, waarbij je onderzoekt wat de verlangens van jouw hart zijn, hoe je die vormgeeft, we onderzoeken de relatie van ziel en ego, en hoe creëren werkt. Ook ga je ervaren wat jou precies tegenhoudt waardoor je jouw zielsverlangens níet volgt. Door de opzet van de workshop komt iedereen aan bod en heeft de dag een speels karakter. Na afloop is een verfrissende duik in de zee bij Bergen aan zee geen must maar wél een absoluut mooie afronding!

Wat gaan we doen?

We onderzoeken drie thema’s, met de natuur als magisch medewerker:

    • Dromen en verlangens: Wat wil jouw hart? Hoe ziet dat er uit voor jou? Volg jij of rem jij het vervullen van je dromen? Wat kun jij specifiek doen om trouw te zijn en te blijven aan dit verlangen?
    • Je ziel en je ego. We kijken naar je ego als de drijvende kracht én als stoorzender van wat je ziel graag wil leren en beleven. Op welke manier kunnen jouw ego en ziel gaan samenwerken? Hoe ziet dat er concreet uit? In dit samenspel volgt het leven wat jou het meeste vervulling geeft. 
    • Hoe werkt creëren en manifesteren? We gaan aan de slag met de natuurlijke stroom die je kunt volgen in creëren. We maken daarbij gebruik van de kracht van de natuur, voelen, denken, je verbeelding, en we stellen op hoe jij je koers door kunt zetten.

 

We stellen deze drie thema’s op en we werken ook met andere intuïtieve werkvormen.

Kosten voor deze workshop € 75,00  Voor ondernemers komt daar nog BTW bij. Er is nu nog plek, hiernaast kun je jouw plek direct reserveren.

De workshop vindt plaats op een prachtige plek in de duinen bij Bergen aan Zee. Een paar dagen vóór deze dag ontvang je een mail. Daarin staat alle info over praktische zaken over de lokatie en hoe je je kunt voorbereiden. Voor alle duidelijkheid: we doen in deze workshop géén grote familie of themaopstellingen. Wil je een opstelling meemaken als vraagsteller of representant, kom dan naar de speciale daarvoor georganiseerde dagen of mail met data van jouw voorkeur. Je kunt ook een individuele opstelling met mij doen, dit doen we bij voorkeur in de natuur, doorgaans in Soest. Ook in het programma ‘Volg je zielsroep’ en soms ook wel in de doorgaande procesgroep voor vrouwen, worden grotere opstellingen gedaan als de noodzaak zich aandient.

Deelname is op volgorde van binnenkomst van betaling. Je ontvangt een mail met het verzamelpunt en verdere details.

Wil je een individuele opstelling in de natuur, dan zie je hier meer info.

Heb je interesse in de ‘doorgaande procesgroep voor vrouwen’: kijk dan hier: 

Heb je interesse in het ‘leef je zielsroep jaar programma’: kijk dan hier:

Ik geef in mijn programma’s en systemisch werk in de natuur om te onderzoeken, leren, verbinden en opladen in een frisse, voedende en natuurlijke omgeving met de natuur als spiegel. Het mooie is: de dieren, de elementen, die tak op de grond, of die ruisende boom in de verte, het zand tussen je tenen: ze kunnen allemaal meedoen in het werk.

error: Content is protected !!