Doorgaande systemische en lichaamsgerichte procesgroep voor vrouwen

zelfliefde

107.001,266.87

Maandelijks een dagretraite vol quality-me-time die je de kans biedt om helder zicht te krijgen en flow te creëren op thema’s die jou bezig houden in jouw leven. Samen met andere vrouwen die zichzelf kunnen dragen, ervaring hebben met opstellingen en lichaamswerk, en die gecommitteerd zijn aan het realiseren van de verlangens van hun hart.

Deze maandelijkse retraitedagen met ademruimte voor bezinning, ontspannen en bewust-zijn die jou helpen gezond, in balans en op koers te blijven. Wat wil er gezien, getransformeerd en gevierd worden?
Welkom als jij één volle dag per maand écht helemaal jezelf wilt zijn, verbinden en verdiepen met jouzelf en wat er in je leeft en je de meerwaarde ziet om dit in verbinding met andere vrouwen te doen. De groep blijft maandelijks open voor instroom van nieuwe vrouwen en je committeert je voor een half jaar.

Tussen de retraitedagen in mag je deelnemen aan de online bijeenkomsten in de cirkel van verlichting.
Dit biedt je de mogelijkheid om tussen de bijeenkomsten door met jouzelf en met de andere vrouwen te verbinden. Hier is een vrije ruimte om het licht te laten schijnen op wat er in je leeft, tussentijds je proces te delen, en ik bied meditaties, visualisaties, zacht lichaamswerk, energetisch werk en nog meer aan. De online cirkels vinden plaats op één maandagavond per maand en duren vijf kwartier tot maximaal anderhalf uur.

Meer informatie vind je hier:

Aanmelden en informatie: contact@renatebreuls.nl.

error: Content is protected !!