Je bedrijfsnaam wijzigen? Is dat wijs?

Van EssenceWise naar Transformundo

Naar wie luister je? de ‘experts’ of je innerlijke weten? Never change a winning team? Al 2,5 jaar geleden kreeg ik in een ingeving  een nieuwe bedrijfsnaam voor mijn activiteiten: Transformundo. Ik twijfelde geen moment: dit klopte!  Direct veranderde ik mijn handelsnaam. Deze ‘nieuwe’ bedrijfsnaam geeft de werking én mijn ambitie weer van mijn werk: vanuit innerlijke transformatie de wereld veranderen. Mijn klanten en bezoekers van mijn website weten dit. Op Facebook echter, stond ik tot vandaag nog bekend onder mijn oude bedrijfsnaam: Renate Breuls EssenceWise. Geluisterd naar de experts: ‘niet je bedrijfsnaam veranderen: dat is verwarrend voor je klanten.’ Loslaten van deze naam was ook lastig voor mij. Ik hou van deze naam: EssenceWise. De naam EssenceWise is me dierbaar en hoort en blijft nog steeds bij mij. Het is mijn gave én werkwijze én wat ik mijn cliënten leer te integreren in hun leven.

Ondanks alle rationele overwegingen voelt het kloppender om nu overal mijn nieuwe bedrijfsnaam Transformundo te hanteren. Want mijn werk verandert de wereld. En het is goed beschouwd voor mij Essence-wijs om dit te doen.

‘EssenceWise’ is mijn manier van werken

Door naar je essentie te gaan leven, verander je niet alleen je eigen leven, maar ook de wereld.  Transformundo staat voor de transformatie die mijn cliënten de wereld bieden door zélf eerst transformatie door te maken onder mijn persoonlijke begeleiding, de programma’s, workshops en de opstellingen die ik aanbied en de werking die ze daarmee hebben op het grote geheel en daarmee op de wereld.

Cliënten vertellen me dat ze op diepe lagen hebben kunnen transformeren en konden loslaten wat hen in de weg stond zodat hun leven ‘kloppender werd’, in lijn met wie ze voelen dat ze ten diepste zijn. Ze zijn trouwer aan zichzelf en hun innerlijke weten, durven meer op hn intuïtie te vertrouwen, voelen zich meer thuis in hun lichaam en op aarde. Ze zetten moedige stappen om hun leven positieve draaien te geven en gaan voor hun dromen en verlangens. Ze voelen zich blijer, energieker, levendiger en krachtiger en zien meer mogelijkheden om positieve veranderingen aan te brengen in hun éigen leven en merken óók dat ze tot grotere meerwaarde zijn op hun werk of in projecten waar ze zich aan verbinden. Van deze transformatie ben ik vaak ook getuige. Je kunt mij niet blijer maken, want ik leef mijn missie en doe waar ik het meest blij van wordt en dat is weer míj́n werking in de wereld!

“EssenceWise” zal ik altijd blijven werken.  EssenceWise staat voor de wijsheid van je essentie en de wijze waarop Essentie zich manifesteert in de wereld. Dus: “what’s in a name”? In de wijsheid van mijn essentie en in mijn werkwijze verandert namelijk feitelijk niets. EssenceWise geeft mijn werkwijze én mijn gave weer: van kinds af aan ‘weet’, zie, hoor en voel’ ik snel de essentie van anderen en kan ik aangeleerd gedrag en patronen onderscheiden van wat iemand in essentie is. Of ik kan er de kern van een zaak of issue mee doorgronden. Vroeger schreef ik als journalist en tekstschrijver hier prachtige portretten mee en als comunicatieadvieseur en procesbegeleider ging ik snel nar de kern van de zaak. Tegenwoording coach en train mijn cliënten naar trouw zijn aan zichzelf en ontwikkelen ze hun intuïtie en levenslef en laten ze los wat hen niet meer dient, zodat ze naar hun ware essentie kunnen leven zodat ze hun volle potentieel kunnen benutten.

Door vanuit je essentie te leven, wordt het hele het leven “liefde in actie”. Gevoel en ratio samen laten gaan, met meer ontspanning, (zelf-) liefde en in verbondenheid met jezelf, anderen en de natuur. Veel cliënten zijn blij dat ze meer vanuit de wijsheid van hun intuïtie en hun talenten zijn gaan leven en hun hart en handelen krachtiger en op vervullende wijze voor mooie projecten of anderen hebben kunnen inzetten. En soms ervaar en hoor ik naderhand dat er échte wonderen gebeuren! Op de review pagina van mijn site staan daar voorbeelden van.

En nu overal de wereld in met Transformundo!

Daarvoor heb je eerst thuis te komen in jezelf. Dus voor nu nog even dicht bij huis: in Amersfoort/Soest/ Bergen aan Zee.

Zomeraanbod coaching: met een aanbieding tot 20-8-’23 https://renatebreuls.nl/zomers-kortdurend-transformatietraject/

Maandelijks vanuit zelfliefde en voeding voor de ziel je proces verdiepen?
https://renatebreuls.nl/doorgaande-procesgroep-voor-vrouwen/

Kennismaken? Workshop in de natuur “Ziel aan zee” vlak bij het stand van Bergen aan zee: https://renatebreuls.nl/event/ego-ziel-en-creatie-systemisch-werk-aan-zee/ 

 

error: Content is protected !!