zomers kortdurend transformatietraject

Wil jij antwoorden vinden op vragen die wezenlijk zijn voor jou?  Omdat je voor keuzes staat, of om wilt leren gaan met wat voor jou ongemakkelijk of pijnlijk voelt? Of omdat je wéét je dat je niet trouw bent aan jezelf en dit te lang hebt genegeerd?  Deze zomer bied ik jou aan de ruimte te nemen om jouw unieke zielekwaliteiten vorm te geven. Zodat jij kan volgen wat jou ten diepste beweegt. Welke keuzes zijn dan waar en kloppend voor joú? Wat vergroot jouw levensgeluk en gezondheid en wat ondermijnt dit? En wat is jouw bijdrage hierin? Hoe kun jij kiezen voor jezélf,  al voelt de trekkracht nóg zo groot van je geliefden, of jouw collega’s? Én ook die van jouw innerlijke stemmetjes, die alles willen houden zoals het is? Ware transformatie start van binnenuit. Het is jouw persoonlijkheid met alle aangeleerde patronen en conditioneringen die jou vasthoudt op de plek waar je nu al langere tijd in rondjes vast draait.

Deze maatschappelijk onrustige tijd én het leven zélf, vraagt je om met bewustzijn in het oog van de storm te blijven en contact te maken met wie jij in essentie bent. Durf jij het niet- weten uit te houden? Sta eens stil. Vertraag. Pas als jij je weg naar binnen gaat, pas dán ben jij in staat om te stoppen met ondermijnen wat jou doet bloeien en stralen: het vermijden, uitstellen, onderdrukken, weg beredeneren, onder het tapijt schuiven en bagateliseren. Al die reacties die jou vervreemden van wie je ten diepste bent. Zo wordt de kloof tussen jou en jouw liefdevolle Zelf almaar groter. Dat maakt ongelukkig. Het dient jou niet, en ook de wereld niet. 

De vraag is: wat wil er door jou heen tot uitdrukking komen en hoe ben jij trouw aan jezelf?

Wil jij deze zomer vanuit liefde en rust de uitdaging met jezelf aangaan? Met ademruimte voor jezelf om jouw antwoorden te laten ontstaan? Welkom voor een kortdurend  zomers transformatietraject. In de natuur. Waarin ik aanreik wat jou doet thuiskomen bij jouzelf. lk loop graag naast je. Want de wereld wacht op jou. 

 

Zomers mini-transformatietraject: visie en werkwijze

Ik werk vanuit de visie dat jij al heel bent, en dat alle antwoorden al in jou zitten. Ik stem op jou af zodat ik zie en voel wat zich aandient en wat er gezegd en gedaan wil worden. Zo volg ik de stroom van wat zich wil laten zien en welke werkvormen daarbij passend zijn, waardoor nieuwe inzichten en transformatie ontstaat. Ik werk o.m. met systemisch werk, lichaamswerk, gesprekken, energetisch werk, geleide meditaties en de natuur als spiegel.

 

 Zomers aanbod tot 20 augustus:

  •  Vier live sessies van 1,5 uur in de natuur voor € 475,00  (i.p.v. € 762,00)
  • Acht uur durende individuele intensieve deep dive retraite op maat € 555,00
  • Vier sessies van 1 uur online, per telefoon, thuis of vanaf je vakantieadres:  € 375,00 (i.p.v € 508,00)
  • Extra bonus: deelname aan een workshop ‘systemisch werk in de natuur’ t.w.v. € 50,00

Meer informatie? Welkom je vragen te stellen: contact@renatebreuls.nl

 

 “Dit is alles wat er is. Wanneer je je realiseert dat je geen genoegen neemt met de manier waarop de dingen zijn.  Dat je een ‘seeker’ wordt,  die antwoorden zoekt. Niet de waarheid van iemand anders, maar die van jezelf”. ~Nowaten

error: Content is protected !!