Sommige mensen zijn al tevreden met een zesje in hun levensgeluk. Of zelfs minder. Dat lukte al op school en dat passen ze ook toe op hun leven. Negeer je de roep van je ziel, kun je dat nog best lang volhouden. Maar daar betaal je wél een hoge prijs voor. Je levensgeluk. Je gezondheid, vitaliteit, liefdevolle relaties, alles wat je lief kan zijn, leidt er onder. De zin in het leven verzuurt en ook je levensduur.

De vraag is: neem jij genoegen in het leven met een mager zesje als het een negen, tien of GOUD kan zijn? Wil jij niet liever de gift van het leven vól aanpakken?

Wat wil jij onderaan de streep van de winst-en verliesrekening van het leven aantreffen?
De bal die je onder water houdt heeft een beperkte houdbaarheidsdatum. Er komen barsten in en stiekem wil jij tóch liever elke ochtend je bed uitkomen voor iets dat vervulling en geluk brengt. Gun je het jezelf om dit aan jezelf toe te geven?

Als jij leert hoé je meebeweegt met de natuurwetten van manifestatie dan trek je de liefdevolle omstandigheden aan die jou doen floreren. Die jou in je kracht houden en voor jou het meest ideaal zijn. Zo vind je niet het geluk, maar bén je het. Geluk in jou. En dat trekt geluk aan.

Dat klinkt toch beter dan leven met een zesje?
Of niet?

Ik dacht: ik zet het maar even vét neer…..
Het voelt als mijn belofte aan mijn lieve vriendin Julia, die afgelopen 1 januari overleed…
Het leven kan zó maar plots afgelopen zijn…

Dus ik geef mezelf volledig. Ook in mijn missie: Ik voel een diepe toewijding aan het bekrachtigen van mensen die hét verschil willen maken in hun levensgeluk en levensvervulling. Voor zowel zichzelf, hun geliefden, als de wereld om hen heen.. Want zo leef je en geef je het mooiste cadeau aan de schepping dat er is. Door vrij jezélf te zijn wie je ten diepste bent. En door met jouw unieke kleur en eigenheid vorm geven aan je liefde en de projecten in je werk waar je je hart en ziel aan geeft. Geníeten van dit leven. Het hoéft geen geploeter te zijn.

Zet stappen naar een bestaan dat volledig bij je past en reken af met jouw bindingsangst met het leven. Tijd om uit de sluimer – en winterslaap te komen.
Het leven is een gift! En het is lénte!

aanstaande zondag 23-4 de manifestatiedriehoek:
Leer overvloed manifesteren in geld, liefde en kracht

Ervaar jij schaarste? Als je écht jezelf aankijkt? Verlang je dan naar rust, meer liefde en energie in je leven? Heb jij aan het einde van je geld vaak nog een stuk maand over? Voel je je vast zitten met wat je verlangt? Zie jij bij anderen dat het hen wél voorspoedig afgaat en krijg jij het niet voor elkaar? Voel je jezelf afhankelijk in de liefde, bij je partner, de bui van je baas, je hypotheek of wat dan ook?

Er zijn natuurlijke wetmatigheden in het manifesteren van overvloed, geluk, geld, liefde en kracht. Ze zijn verbonden. Hoe, en hoe je hiermee voorspoed creëert, leer je in de introductieworkshop over de essentie van manifesteren.

Je overvloed wordt ontsloten als je de spirituele natuurwetten van overvloed vóor je kunt laten werken. Dat is je geboorterecht. In de workshop leer je de grondbeginselen van de alchemie van manifesteren. Met opstellingen krijg je ook helder wat voor jou de belangrijkste belemmering is die jou vasthoudt in cycli van schaarste.

Dit geeft ruimte en een ingang naar positieve resultaten in de zin in het leven, de liefde, je vitaliteit, innerlijke kracht en zekerheid en ook op de verlies en winst rekening van zowel je bank als van het leven.

De ervaring van Wilma:

“Dit is een práchtige dag! Veel inzichten ontvangen in liefde-, kracht- en geldthema’s die aan bod komen… Confronterend, spiegelend en dan doe je ook nog een systeemopstelling waarin iedereen een keer vraagsteller is en ál deze thema’s representeert! Ja, dan ga je voélen, hoe confronterend je jezelf gevangen houdt. En hóe mooi is het dan dat het veld zich gaat bewegen en dat je zoals in mijn geval, mag ontvángen waar dat eerst niet lukte!!!
ank je wel, wat een ontzettend fijne groep en een prachtige begeleiding!”

Voor wie het gemist heeft:
“Deze workshop is een springplank naar het ontvangen van overvloed.”

Deze dag over de essentie van manifestatie geef ik nog éénmaal voor heel mooi aanbod, daarna is de vaste prijs € 147,00 ex btw.

De investering voor deze basisworkshop is: € 147,00 ex BTW
Alléén op 23 april bied ik deze aan voor: € 75,00 ex BTW

Reserveren gaat via de mail en op volgorde van aanmelding en je betaling.
Die details ontvang je na je aanmeldingsmail.

contact@renatebreuls.nl
In de agenda staan ook nog andere data…

Renate Breuls
‘volgen wat je ten diepste beweegt’✨

error: Content is protected !!