Retraitedag “zomers uitzoomen in het klooster”

zelfliefde

50.00199.65

Een een mini-retraite met een mini-prijsje om ruimte te creëren, om te luisteren naar je gevoel, om weer met nieuwe energie, focus en ‘the spark of joy’ die laatste zomerse weken en je zomervakantie in te gaan.

De laatste weken voor de zomervakantie begint, is het vaak een ratrace. Je vraagt het maximale van jezelf om alles af te ronden en de lange dagen maakt dat je vaak ‘over the top’ actief bent en blijft. Dan sluipt vermoeidheid er in, terwijl het juist in de zomer de tijd is, waarin je maximaal kan opladen en reserves opbouwen om het najaar en de winter goed door te komen. De zomer is juíst een tijd van zon, met een verfrissend drankje op het terras en met je voeten in het zand. En de vakantie biedt ook eindelijk een moment van reflectie. Om in alle rust alles weer vanaf een afstand te bekijken. Om het opgejaagde gevoel en het harde werken af te schakelen naar ontspannen gewaar zijn, zomers genieten  en ruimte voor reflectie, organiseer ik een dagretreat. Een dag waarin jij centraal staat. Waar je terug gaat naar je basis. Waar heb je behoefte aan? Hoe kun je luisteren naar je gevoel en behoeftes? En hoe kom je terug bij je gevoel, ook ná deze dag?

Op de dagretreat creëer je rust in je hoofd, nieuwe energie en inspiratie. Je maakt een start om in de weken erna bewuster te genieten en te reflecteren. óok als je de zorg hebt voor kinderen in je vakantie die van alles willen. Je gunt jezelf deze dag om te voelen wat voor jou belangrijk is. Om dit weer mee je dagen en vakantie in te nemen, zodat je daarna weer fris, opgeladen en helder na de zomer aan de bak kan gaan.

Programma van de retraite

Het programma staat in het teken van de vier verschillende elementen (lucht, vuur, water en aarde), ieder met hun eigen kracht, boodschap en onderlinge verbinding. Ik neem je mee op een ontdekkingsreis. Met als doel om je te verrassen, te laten ervaren en de tools te geven die je zelf kunt toepassen voor je innerlijke rust. Je leert je energie te regulieren. Onder andere met een krachtige ademhalingsmethodiek die de gedachten fabriek in je hoofd binnen een paar minuten het zwijgen oplegt en je lichaam tot rust brengt. Ik werk met zacht lichaamswerk en helende technieken waardoor de energie letterlijk binnenstroomt en je zenuwstelsel tot rust komt. Dat is niet alleen de brandstof voor je lijf, maar ook voor je mind, hart en soul.

Wil jij:
    • In-tunen op je gevoel
    • Bewuster genieten & reflecteren
    • Heldere focus
    • Nieuwe energie
    • Rust in je hoofd?

Dan is deze zomerse retraitedag een cadeau voor jouzelf!
Dit is mijn zomercadeau aan al mijn trouwe klanten en voor nieuwsgierige nieuwkomers die kennis willen maken met mijn werk. Je bijdrage is slechts 50 euro. We werken in het mooie OLV ter Eemklooster te Amersfoort, binnen en ook buiten in de prachtige kloostertuin.

Je plek is gereserveerd na jouw betaling. Gebruik hiervoor de betaallink. aanmelden: contact@renatebreuls.nl

error: Content is protected !!