zielsroep opstellingendag

zelfliefde

50.00199.65

Deze Zielsroep opstellingendag biedt helderheid over wat de verlangens van jouw ziel zijn en wat jij als uniek mens hier op aarde te brengen hebt.  Ook vind je uit wat jou weerhoudt om deze roep te volgen. Je gaat naar huis met concrete stappen waarmee je op dit moment in jouw leven jouw zielsroep vorm kan geven. Deze opstellingen dag is een mooie opstap naar innerlijke vrijheid en levensvervulling of -zoals Paolo Coelho dat zo mooi zei-: “het leven van jouw legende”.

Als je de moed hebt om te kiezen voor jouw zielsroep vind je niet alleen je belangrijkste levenslessen maar ook je diepste vervulling en levensgeluk. Dat wat jou uniek maakt is jouw mooiste en natuurlijkste bijdrage aan de wereld. En precies dáárin ligt je grootste vervulling.

  • Voel je dat het niet meer klopt en past hoe je het altijd gedaan hebt?
  • Voel jij diep van binnen een roep dat je wilt leven vanuit je zielsbestemming?
  • Weet je dat je tot méér in staat bent, maar blijf je ronddraaien in kringetjes en terugvallen in oude patronen?
  • Wil je ontdekken waar je hart van gaat zingen, wat jij te bieden hebt of checken of je op koers ligt?
  • Wil je niet langer blijven dromen maar ook dóen?

Hoé zonde zou het zijn als je jouw volle potentie niet benut en jij die rups blijft, terwijl je vlinder had kunnen worden?  Zielsroep opstellingen helpen je om te doorbreken wat je weerhoudt en geven helder zicht op jouw unieke zielsexpressie en de verlangens van je hart. In de zielsroep opstellingendag doen we ervaringsoefeningen met veel impact. We werken in een liefdesveld waarin we ons hart aanzetten. We doen energetisch lichaamswerk, inquiries en stemmen af op de stilte en wijsheid van onze ziel. We ontspannen, genieten en hebben fijne gesprekken van hart tot hart. We verhogen onze trilling. Zo trek je ten positieve aan wat in lijn ligt met jouw essentie.

Jouw investering voor deze dag is € 160,00 ex BTW. Dit is inclusief koffie, thee, lekkers en een heerlijke soep bij jouw meegebrachte lunch. Opgave: contact@renatebreuls.nl

error: Content is protected !!