systemisch werk in de natuur – workshop

zelfliefde

50.00199.65

Systemisch werk in de natuur – workshop

Systemisch werk in de natuur is een workshop voor jou als je wilt onderzoeken, leren, verbinden en opladen in een frisse, voedende en natuurlijke omgeving. Systemisch werk kan veel positive impact, inzichten en heling geven en transformerend uitpakken op je dagelijks leven, privé en werk.

Wat gaan we doen?

We doen systemische ervaringsoefeningen met veel impact, waarbij je jezelf en je systeem van herkomst onderzoekt. Door deze vorm komt iedereen aan bod en heeft de dag een speels karakter. Het zijn systemische oefeningen, we doen géén grote opstelling met representanten. Zo ontvangt iedereen ervaringen, die informatie geven. Deze informatie gaat over je systeem of gezin van herkomst en welke plek je daarin inneemt. Tussendoor heb je fijne verbinding en gesprekken. De ervaring is dat je je lichter en vrijer gaat voelen, met plezier kunt onderzoeken, leren, ervaren, delen en helen en natuurlijk genieten en opladen van de prachtige natuurlijke omgeving!

Het doel van deze dag, of van welk systemisch werk dan ook, is niet om iets te fixen. Het fixen of helen doe jij. Dit gebeurt  doordat het helende veld bij mijn werk altijd meedoet, en jij doet dat door acties te verbinden aan de inzichten die je hebt opgedaan. Wat je uit de dag meeneemt en welke actie je hier aan verbindt, bepaalt de mate van verandering.

Net zoals opstellingen kunnen deze oefeningen veel positieve impact hebben. Je neemt de informatie mee en kunt er daarna mee aan de slag in het dagelijks leven.

Jouw bijdrage: € 50,00

Ongeveer een week voor deze dag ontvang je mail. Daarin staat alle info over praktische zaken en hoe je je kunt voorbereiden.

Voor alle duidelijkheid, wil je een individuele opstelling meemaken als vraagstellers of representant, daar zijn de speciale daarvoor georganiseerde dagen voor. Ook in het zielsroep traject en ook wel in de doorgaande procesgroep voor vrouwen, worden opstellingen gedaan, als de noodzaak zich aandient.

De workshop vindt plaats in de bossen en stuifduinen tussen Amersfoort en Soest.
Jouw investering is € 50,-, reserveer direct hiernaast jouw plek.
Deelname is op volgorde van binnenkomst van betaling. Je ontvangt een mail met het verzamelpunt en verdere details.

Voor organisaties

Deze natuurlijke systemische leerervaring is ook zakelijk te boeken voor teams en organisaties. Er volgt dan een offerte op maat over het thema dat verlengd wordt. Mail in dat geval voor de mogelijkheden en tarieven.
error: Content is protected !!