Retraite ‘Jouw licht in het licht van deze tijd’

zelfliefde

50.00199.65

De retraite “Jouw licht in het licht van deze tijd” geeft jouw vrouwelijke kracht een super boost!  Tijd om te bezinnen, om los te laten en tegelijkertijd het vrouwelijk vuur in jou te voelen en te bevestigen. In een kleine en intieme groep van vrouwen gaan we terug naar de bron, naar wie we in essentie zijn, zodat je je kan voorbereiden op de donkerste tijd van het jaar en je koers kan houden in deze transformerende tijd. Wil jij je waarachtig vrouw voelen; krachtig, sensueel, licht, zacht, kwetsbaar en wijs dan ben je van harte uitgenodigd om mee te doen. Voel je welkom om je te laven in de liefdevolle zachte bedding van vrouwen om te ontspannen en op te laden; je stralende middelpunt te vinden en te voelen waar je hart voor brandt. 

De ingrediënten van deze retraite: lichaamswerk, dans, activatie van je kundalini-levensenergie, yinyoga, meditatie, droomwerk, massage, soundhealing en wat er organisch ontstaat. In een bad van vrouwenenergie genieten, ontspannen en heerlijk biologisch vegetarisch eten verzorgd door Nicolette Boerdam. Het bijzondere is dat zij thematisch kookt en per dag de maaltijden af zal stemmen op de processen in de groep, zodat dit extra voeding geeft aan verdieping in jezelf.  

Deze retraite faciliteer ik samen met mijn vriendin en mede energetisch coach/trainer, lichaamswerker en mindfullnestrainer Esther van Kessel. Esther geeft o.a. biodanza, ik ben daarnaast o.a. gespecialiseerd in systemisch werk. Beiden deden we het ITIP, school voor leven en werk. 

We verblijven op de prachtige locatie Waaldijk 15 in het groen van Dreumel, Gelderland. Hier zijn luxe één- en meerpersoons kamers met één- of tweepersoonsbedden, en leuke retro-caravans waar je heerlijk kunt slapen. Je mag ook in overleg je eigen camper in de wilde tuin zetten.

Aankomst: vrijdagavond 25 november. 18.00 starten we met een lichte maaltijd. Start programma 20.00  Afronding op zondag 27 november om 17.00 uur.

De retraite is inclusief overnachtingen, heerlijke maaltijden (biologisch en vegetarisch), materialen, activiteiten en begeleiding.

Investering: wij bieden deze retraite aan voor een kennismakingsprijs:

Early birdprijs tot 20 oktober € 377,00
Na deze datum betaal je: € 447,00
Dit is de prijs voor overnachting in één van de gebouwen of in de luxe caravans en het chalet in de tuin van het terrein. Wil je slapen in een luxe tweepersoons kamer in één van de hoofdgebouwen, dan geldt er een meerprijs van € 30,00 voor de twee overnachtingen. Overnachting in een luxe tweepersoons kamer met eigen sanitair en kitchenette in één van de hoofdgebouwen kan tegen een meerprijs van € 50,00

Deelbetalingen zijn in overleg mogelijk.

Aanmelden en informatie: contact@renatebreuls.nl

 

error: Content is protected !!