Overvloed & manifesteren: de systemische relatie tussen liefde, geld en kracht

zelfliefde

50.00199.65

Ervaar je een tekort aan geld, energie, liefde of kracht? Verlang je naar overvloed?
Stroomt het niet in de liefde? Heb jij aan het eind van je geld nog een stuk maand over?
Deze introductieworkshop over het manifesteren van overvloed is een springplank naar overvloed. Al spelenderwijs onderzoek je en leer je de universele basis natuurwetten die het mogelijk maken om overvloed te manifesteren. We werken hierbij systemisch, energetisch en lichaamsgericht.
Deze natuurwetten werken voor ons allen, ook als je schaarste en tekort ervaart. Er zijn veel ideeën en concepten over manifesteren maar hóe werken deze wetten van aantrekking dan écht?
Gaandeweg deze introductieworkshop kom je er achter wat specifiek jíj́ in jouw situatie kunt doen om meer voorspoed, geld, liefde en kracht in je leven te gaan ervaren. In het kwantumveld is dat allemaal aan elkaar gekoppeld. Ontbreekt de flow in het één, dan stagneert de stroomt ook niet op de andere vlakken.

Na vele jaren van studie en ervaring met succes en ook bloopers op overvloed, geld, liefde en energie weet ik hoe de alchemie van manifesteren werkt, en hoe je in flow kunt brengen. Ik deel graag mijn kennis en zet een krachtig veld neer van waaruit de antwoorden en heling ontstaan. We gaan spelen met de inzichten, genieten en delen van de overvloed die er al is.
De potpuck is al overvloed in zichzelf. Iedereen brengt iets heerlijks voor de lunch mee om met elkaar te delen.

De ervaring van Wilma:

“Dit is een práchtige dag! Veel inzichten ontvangen in liefde-, kracht- en geldthema’s die aan bod komen… Confronterend, spiegelend en dan doe je ook nog een systeemopstelling waarin iedereen een keer vraagsteller is en ál deze thema’s representeert! Ja, dan ga je voélen, hoe confronterend je jezelf gevangen houdt. En hóe mooi is het dan, dat het veld zich gaat bewegen en dat je -zoals in mijn geval- mag ontvángen waar dat eerst erg moeilijk was en niet lukte!!!
Dank je wel, wat een ontzettend fijne groep en een prachtige begeleiding!”

praktisch:
Er is plek voor maximaal 12 mensen. De aanmelding gaat per mail en op volgorde van binnenkomst.

Investering voor de introductieworkshop: eenmalig: € 75,00
Vanaf 14 mei is de prijs voor deze workshop € 147,00
Prijzen zijn exclusief btw.

Na deze introductie workshop begrijp je hoe de universele natuurwetten werken en heb je de mogelijkheid om met korting in te stappen op het vervolg: de manifestatie driedaagse op 30 juni, 1 en 2 juli. In dit driedaagse event maken we een deep-dive in hoe jij jouw schaarste veroorzaakt en hoe je dit omkeert naar overvloed.

Er is ook een jaarprogramma. Dit is ontworpen voor vrouwen die de spirituele natuurwetten van overvloed vóor zich willen laten werken en de alchemie willen leren verstaan van manifesteren vanuit een belichaamd bewustzijn, met hun baarmoeder en hart als krachtbronnen.
Je ontvangt hierover informatie na de introductie workshop.

Aanmelden:
contact@renatebreuls.nl

error: Content is protected !!