Overvloed & manifesteren: de systemische relatie tussen liefde, geld en kracht

zelfliefde

50.00199.65

Ervaar je een tekort aan geld, energie, liefde of kracht? Verlang je naar overvloed?
Deze introductieworkshop over het manifesteren van overvloed levert je veel op. Al spelenderwijs onderzoek je en leer je de universele basis natuurwetten die het mogelijk maken om overvloed te manifesteren. We werken hierbij systemisch, energetisch en lichaamsgericht.
Deze natuurwetten werken voor ons allen, ook als je schaarste en tekort ervaart. Er zijn veel ideeën en concepten over manifesteren maar hóe werken deze wetten van aantrekking dan écht?
Gaandeweg deze introductie workshop kom je er achter wat specifiek jíj́ in jouw situatie kunt doen om meer voorspoed, geld, liefde en kracht in je leven te gaan ervaren. In het kwantumveld is dat allemaal aan elkaar gekoppeld. Ontbreekt de flow in het één, dan stagneert de stroomt ook niet op de andere vlakken.

Na vele jaren van studie en ervaring met succes en ook bloopers op overvloed, geld, liefde en energie weet ik hoe de alchemie van manifesteren werkt, en hoe je in flow kunt brengen. Ik deel graag mijn kennis en zet een krachtig veld neer van waaruit de antwoorden en heling ontstaan. We gaan spelen met de inzichten, genieten en delen van de overvloed die er al is.
De potpuck is al overvloed in zichzelf. Iedereen brengt iets heerlijks voor de lunch mee om met elkaar te delen.

Na deze introductie workshop begrijp je hoe de universele natuurwetten werken en heb je de mogelijkheid om met korting in te stappen op het vervolgL: de manifestatie driedaagse op 30 juni, 1 en 2 juli. In dit driedaagse event maken we een deep-dive in hoe jij jouw schaarste veroorzaakt en hoe je dit omkeert naar overvloed. Er is ook een jaarprogramma. Dit is ontworpen voor vrouwen die de spirituele natuurwetten van overvloed vóor zich willen laten werken en de alchemie willen leren verstaan van manifesteren vanuit een belichaamd bewustzijn, met hun baarmoeder en hart als krachtbronnen.
Je ontvangt hierover informatie na de introductie workshop.

praktisch:
Er is plek voor maximaal 12 mensen. De aanmelding gaat per mail en op volgorde van binnenkomst.

Investering voor deze introductieworkshop: € 147,00 exclusief btw.

Aanmelden:
contact@renatebreuls.nl

error: Content is protected !!