open thema- en familieopstellingen middag

zelfliefde

25.00165.00

Een thema- of familieopstelling maakt inzichtelijk en voelbaar wat de dieperliggende dynamieken en oorzaken zijn die in jou conflicteren, waardoor jij vaak tegen dezelfde soort issues aanloopt, waar of met wie je ook bent. Het brengt diepgaande inzichten over jezelf, over je plek en de onderlinge verhoudingen binnen je familiesysteem. Door mijn lichaamsgerichte en energetische manier van opstellen pakken de opstellingen diepgaand transformerend en helend uit. Dit werkt door op hoe je je voelt en op je gedrag binnen elk ánder systeem waarbinnen jij je bevindt, zoals jouw werkkring of vriendenclub, de maatschappij.

Ik begeleid ik je naar het voelen en help je los te laten wat je al die tijd hebt vasthouden. Vaak deed je dat voor (één van) je ouders, of voorouders in je familiesysteem. Dit bewust loslaten lucht op, brengt rust, geeft inzicht in je terugkerende patronen, brengt heling en geeft je een innerlijk gevoel van rust en vrijheid. De mensen om jou heen hebben hier ook profijt van. Heb je kinderen, dan ontlast je hen van datgene wat jij bewust of onbewust met je meedroeg.

REPRESENTEREN
Voor representanten zijn de opstellingen waardevol doordat ze resoneren met de eigen issues en levenslessen. Representanten ervaren dat het erg inzichtgevend, bekrachtigend en helend kan zijn om dienstbaar te zijn aan de opstelling van een ander, het helpt hen ook in hun leiderschapsthema’s.

PRAKTISCHE INFO

Wil je óók een vraag inbrengen: dan mag je altijd een getuige meenemen die deze middag als representant mag meedoen in de overige opstelling(en). Hij of zij bepaalt zelf de waarde die deze middag door een donatie te doen.
Komt deze datum niet uit, mail me dan met een paar nieuwe datavoorstellen dan organiseer ik samen met jou een nieuwe datum. Je bent ook welkom voor een vrouwenlijn- of mannenlijn opstellingendag of een individuele opstelling te komen doen, al dan niet in de natuur. Een recensie vind je hier.

WAAR:
Onze lieve Vrouwe ter Eemklooster, Amersfoort

TIJDSTIP:
Zondagmiddag 10 december van 13.00 tot 17.00
Nog 1 vraagstellers plek, voldoende ruimte voor representanten.
Inloop vanaf 12.30 uur

INVESTERING:

Inclusief koffie, thee, en (gezond) lekkers
Vraagsteller € 165,-
representant € 25,-
getuige van de vraagsteller: vrijwillige bijdrage
Prijzen zijn ex BTW voor ondernemers of voor wie het door de werkgever vergoed krijgt. Je ontvangt dan een factuur.

Heb je vragen of wil je per zoom kennismaken? Stuur me dan een mail: contact@renatebreuls.nl

error: Content is protected !!