open opstellingenavond: loslaten van het oude

zelfliefde

50.00199.65

Schuurt er iets in jouw leven waar jij (m/v) helder zicht of heling op wilt? Of wat je achter je wilt laten om met hernieuwd elan je het nieuwe jaar te starten?  Welkom met waar het wringt of zelfs ronduit lastig en vervelend is in je leven. Want loslaten door een opstelling lucht op, geeft inzicht in je terugkerende patronen. Het brengt heling en een innerlijk gevoel van rust en vrijheid! Ook representanten hebben veel baat bij de inzichten en de heling die in de opstelling ontstaat. Dit geeft gevoelsimprints, die je als belichaamde wijsheid in  je leven mee kunt nemen, en waar je naar terug kunt voelen als je dat nodig hebt. 

  • Loop jij vaak tegen belemmeringen en thema’s in jezelf aan op je werk en privéleven, die je vasthouden op de plek waar je bent? Geen idee hoe dat komt? Of hoe je daarmee om moet gaan?
  • Zit jij steeds opnieuw in situaties die energie trekken of maken dat je niet lekker in je vel zit of geen richting weet?
  • Heb je onprettige gevoelens die almaar bij je blijven of steeds in de ondertoon van alles je leven kleuren? Zoals bijvoorbeeld: ‘er niet bij horen, onzekerheid, je minderwaardig voelen, depressieve gevoelens?
  • Verlang je naar meer rust en flow op jouw huidige plek in het gezin, je werk en de samenleving? Meer levenslust? Ook om jouw meest authentieke leven te leiden maar voel je je niet vrij genoeg om vollédig JOU te zijn?

Systemisch werk maakt inzichtelijk en voelbaar wat de dieperliggende dynamieken zijn die er in jou botsen, waardoor jij vaak tegen dezelfde soort issues aanloopt, op welke manier of setting in jouw leven dan ook. Het brengt nieuwe inzichten over jezelf, over je plek en de onderlinge verhoudingen binnen je familiesysteem. Dit heeft doorwerking op jouw plek en gedrag binnen elk ander systeem waarbinnen jij je bevindt, zoals jouw werkkring of vriendenclub, de maatschappij. Het mooie is, dat het daarna vaak al heel anders voelt en loopt, en kies je er voor om  een coachtraject te doorlopen, dan is het nog makkelijker om het nieuwe gevoel met nieuw gedrag in je leven te integreren.

Lichaamsgericht:
Door mijn lichaamsgerichte achtergrond begeleid ik je naar het voelen en zo merk je wat je al die tijd hebt vasthouden. Vaak deed je dat voor (één van) je ouders, of voorouders in je familiesysteem. Dat bewustzijn op voelen en bewust loslaten lucht op en bekrachtigt! Deelnemers ervaren deze manier van begeleiding als ongekend waardevol; deze opstellingen leiden altijd naar meer innerlijke vrijheid, liefde, energie, levensvreugde en betere relaties.

Representeren:
Voor representanten zijn de opstellingen waardevol doordat ze inzichtgevend en helend uitpakken doordat ze de eigen issues en levenslessen aanraken. Ook zij laten los. Als je als representant gevraagd wordt, dan is dat niet voor niets: je hebt dan eigenlijk altijd wel in je eigen systeem een resonantie en onbewuste- of bewuste herkenning met de vraag. Daarom deel je als representant mee in de inzichten van de vraagsteller en kan het helend voor je uitpakken omdat het thema en hoe de opstelling zich ontvouwt, raakt aan je eigen systeem van herkomst. Het kan daardoor heel inzichtgevend en voelbaar louterend en bekrachtigend zijn als je als representant mee mag doen.

Komt 20 december je niet uit, neem dan contact op per mail zodat we samen tot een passende datum voor jouw opstelling komen. Je bent ook welkom een individuele opstelling te komen doen, al dan niet in de natuur. Recensie: https://renatebreuls.nl/over-renate-2/reviews/

Praktisch:

Aanmelden: contact@renatebreuls.nl

waar:
Onze lieve Vrouwe ter Eemklooster Amersfoort. Na aanmelding ontvang je de details.

tijdstip:
Dinsdagavond 20 december van 19.00 tot richttijd 22.00 uur, mogelijk ronden we iets eerder af, of loopt het iets uit.
Nog 2 vraagstellers plekken, voldoende ruimte voor representanten.
Inloop vanaf 18.45

Investering:
Vraagsteller € 145,-
representant € 25,-
getuige van de vraagsteller: vrijwillige bijdrage
Prijzen zijn ex BTW

error: Content is protected !!