midwinter zweethutceremonie ~ voor vrouwen

zelfliefde

97.00

Een zweethutceremonie op de winterzonnewende. Er is geen beter moment in het jaar om in de warmte van de roodgloeiende stenen in de hut, je te verbinden met de aarde, je vrouwelijkheid, je intenties, wensen en gebeden. Hier mag je al het oude loslaten en je lichaam de kans geven alles uit te zweten om te reinigen voor een nieuwe lichtere start op het moment dat het licht weer terugkeert.

De zweethut is een reinigingsritueel dat zowel op fysiek, emotioneel als spiritueel niveau werkt en is bij uitstek de plek om verbinding te maken met moeder aarde. Een plek waar je de elementen vuur, water, lucht en aarde kan voelen, proeven en beleven. De donkerte en de hitte nodigen uit om in jezelf te keren, te verzachten, alles te voelen wat er te voelen valt. Verbinding te maken met je hart, los te laten wat je aan onnodige ballast met je meedraagt en samen te vallen met de natuur om je heen en de natuur in jou. Jouw ZIJN.

Deze oude ceremonie is met grote zorgvuldigheid doorgegeven, en ook verbonden met onze eigen (Keltische) traditie. De hut wordt gegeven door Barbara, het systemisch loslaatritueel door Renate. Tezamen borgen wij de bedding voor een veilige vrouwelijke energie op deze ceremoniële midwinterdag.

Programma
We starten deze middag op de mooie plek van Barbara om 15.45 o.l.v. Renate met een warm welkom en verbinding, waarna een systemisch ritueel volgt met de intentie om je los te maken van wat je van 2023 achter je wilt laten, en wat je in 2024 wilt verwelkomen.
Onder leiding van Barbara leggen we de stenen voor de hut waaraan je je hartgevoelde intenties en gebeden meegeeft. Voor jezelf, dierbaren, alles wat leeft, het welzijn van de wereld, waar ook je hart maar naar uitgaat…

Voorafgaand aan de zweethut maken we een slinger van gebedszakjes met onze gebeden en intenties, die we in de hut boven onze hoofden hangen.
De zweethut ceremonie zal zo rond 22.00 uur afgerond zijn waarna we een gezamenlijke lichte potluck maaltijd delen.

In co-creatie met Renate Breuls en Barbara Jansen
Deze ceremoniële dag met systemisch loslaat ritueel en zweethutceremonie vindt in co-creatie plaats door systemisch- en (energetisch-) lichaamswerker Renate Breuls en Barbara Jansen, hoedster van trainings- en retraiteplek Waaldijk 15. Tezamen borgen wij de bedding voor een veilige vrouwelijke energie op deze ceremoniële midwinterdag.

Indien je dat wilt, kun je na een warme douche tegen bijbetaling van € 40,00 heerlijk in een bed kruipen in één van de mooie (gedeelde) slaapkamers. Een gezellig eenvoudig ontbijt is inbegrepen: Reserveer hiervoor je bed via welkom@waaldijk15.nl

praktisch
adres: Waaldijk 15 Dreumel, er is beperkt plek in de hut.

Bijdrage:  € 97,00
Je plek kun je reserveren via de aanmeld knop links op deze pagina.
Meer info: contact@renatebreuls.nl 

 

 

error: Content is protected !!