midwinter lichtceremonie ~ cirkel voor vrouwen

zelfliefde

50.00199.65

Deze midwinter lichtceremonie cirkel biedt een veilige setting om samen met andere vrouwen je lichtkracht te versterken, de resetknop naar jouw innerlijke stiltepunt te vinden en jouw koers te behouden in de wilde golven van deze tijd.
Deze retraitedag biedt de ruimte om in afstemming met de energie van het winterseizoen nieuwe energie op te doen en je te herinneren waar jouw vuur voor brandt. Je leert dit innerlijke vuur te hoeden en te voeden en jezelf in het oog van de storm te navigeren, zodat je in vreugde en balans vanuit je zielsverlangen je leven en missie vorm kan geven.

Jij bent de hoedster van jouw innerlijk vuur
In het labyrinth van de lichtceremonie, voel je weer waar jouw diepste verlangen naar uitgaat en wat jou ten diepste beweegt. Samen met gelijkgestemde vrouwen bestendig je het lijntje met je hart, je zielsverlangen of missie. In het samenzijn versterken we onze vreugde, kracht, wijsheid, liefde en het licht in onszelf. We brengen ook onze natuur in overeenstemming met het ritme van de natuur. Dit alles neem je mee op je reis in 2023.

Zo schep je een krachtige bedding in jezelf om vanuit eigen kracht, kalmte en innerlijke veerkracht je stiltepunt te behouden. Dit helpt je stabiel je koers te varen in de donkere dagen en op de turbulente golven van de onrust in de wereld.

De stille winterperiode nodigt van nature uit je eigen stiltepunt te worden. Door mee te bewegen met het ritme van de natuur, en in de winterperiode je rust te creëren laadt je op voor een nieuw seizoen. Precies zoals de natuur dat doet.

ingrediënten van deze midwinter lichtceremonie

We laten los wat ons niet meer dient en gaan we met elkaar de verstilling in.
Dans, beweging, contactoefeningen, meditatie, een klankbad, muziek, fysieke en energetische oefeningen en rituelen helpen daarbij.
In het labyrintisch lichtritueel laat je los wat je niet meer dient en kom je in contact met jouw essentie en met waar jouw innerlijk vuur voor brandt. Je zet je intenties voor het komende jaar. Door in verbinding met gelijkgestemde vrouwen samen te komen, voed je je Licht, je Liefde en je vrouwenkracht. De lichtceremonie cirkel helpt je over te geven aan jouw intuïtie en het leven zélf, hoe zich dat ook manifesteert in jouw leven.
Genieten, plezier en heerlijk feestelijk potpuck eten op een fijne warme plek maken het geheel ‘af’.

Jouw innerlijk kompas is waar je (weer) op mag vertrouwen. Als je deze verbinding met het ‘Weten’ verstevigt en technieken beoefent waarmee je je emoties en zenuwstelsel in balans kunt houden, ben je in staat je potentieel aan te boren, vorm te geven en aan te bieden.

Welkom in het lichte vrije midden van de midwinter lichtceremonie!

Praktisch:

datum: zondag 18 december van 10.00 tot 17.00 uur
lokatie: Onze Lieve Vrouwe ter Eemklooster, Amersfoort
bijdrage:  € 108,00 (Excl. BTW)
Je plek is gereserveerd na jouw aanmeldingsmail en betaling.
aanmelden: contact@renatebreuls.nl

error: Content is protected !!