Licht in lijf en leven voor hoogsensitieve vrouwen

zelfliefde

50.00199.65

Ken je dat? Dat je je energie verliest en leegloopt? Overprikkeld raakt, chaotisch of in de war door wat er om je heen gebeurt? Loopt de (werk-) druk te gauw op? Ben je hoog sensitief, dan ben je nóg gevoeliger omdat je zenuwstelsel gevoelig is. Dat kan fijn én lastig zijn te midden van de eisen van deze tijd en maatschappij, een werkgever of collega die van alles wil. En vergeet ook niet de druk die je jezelf oplegt.
Genieten van het NU en gewoon ‘lekker je ding doen’, en in je creatiekracht komen kan dan een uitdaging zijn. Burn-out ligt op de loer. Omdat je lijf en je energie je steeds terugfluit.

Wat is de middenweg? Je weet dat je power hebt, maar hoe kom je daar? Hoe geef je handen en en voeten aan jouw unieke creatiekracht en kun je jouw stralende zelf blijven te midden van drukte en stress?

In deze kennismakings- playshop gaan we de weg naar binnen. We gaan ons lijf voelen, vergroten ons lichaamsbewustzijn waardoor we makkelijker voor ons heilzame keuzes kunnen maken. We laten los wat niet meer dient en we laden weer op. Je mag je vragen stellen en ik leer je hoe je jouw energetische blokkades op kunt lossen, je energie kunt laten stromen. Ik leer je ook ademhalingstechnieken die binnen een paar minuten rust in je hoofd en zenuwstelsel geven.

Jouw bijdrage playshop:
Early bird: Bij aanmelding voor 25 augustus € 50,- daarna € 60,-
Neem je een vriendin mee, dan ontvang je 10 % korting.
Voor btw-plichtigen: dit is exclusief btw.

error: Content is protected !!