Leer je dromen onthouden ~ voorbereiding op de heilige nachten – zoom webinar

zelfliefde

50.00199.65

In dit webinar ontvang je handvatten hoe je jouw dromen kunt leren onthouden en hoe je jouw ontvankelijkheid vergroot om maximaal gebruik te maken van de dertien heilige nachten. Tijdens deze krachtige stille periode tussen Kerstmis en Driekoningen zijn de sluiers tussen de dimensies extra dun. De natuur is het stilst en de dromen die je in deze periode krijgt, kunnen een doorkijkje bieden over welke thema’s jouw ziel aangeeft die om aandacht en transformatie vragen en een rol kunnen gaan spelen in jouw nieuwe jaar en hoe dat er uit kan gaan zien. Voorbereiden en afstemmen op de dertien heilige nachten en de energie van midwinter bieden je een prachtige kans om vanuit jouw zielsbestemming je leven vorm te geven. Dromen leren onthouden en duiden helpt je met een wakker bewustzijn en in het oog van de storm deze wereldwijde transformerende tijd te maken.

De eerste twaalf nachten gaan over de twaalf maanden, de dertiende nacht heeft een thema voor het héle jaar. 

Datum: 23 december

tijd: 20.00 – 21.00 uur
Kosten online webinar: gratis
Aanmelding: contact@renatebreuls.nl,
Je ontvangt van mij a.s. woensdag einde middag de zoomlink.

droom- en procesbegeleiding rondom de 13 heilige nachten

Krijg je een droom waar je helderheid over wilt, dan help ik je graag deze te duiden. In ons samenspel wordt duidelijk wat dit betekent voor jou en de eventuele stappen die je hebt te zetten op jouw unieke pad van bewustzijnsontwikkeling.
Wil je niet alleen droomduiding, maar ook wérken aan de thema’s die om transformatie vragen en je zielsroep volgen: je bent van harte welkom.

Wil je je zielsroep volgen, je missie vinden en lekker in je lijf en energie je vólle potentie in de wereld brengen? Of wil je je hooggevoeligheid leren inzetten als kracht in plaats van last? Ik begeleid je graag. Ik leer je te voelen en jouw lichaamsbewustzijn te vergroten, je intuïtie en emoties als kompas door het leven te gebruiken zodat je jezelf in balans in het oog in de storm kan blijven navigeren van deze onrustige tijd:een absolute voorwaarde om effectief je zielsroep te volgen. Ik begeleid op een lichaamsgerichte, energetische en zo nodig systemische manier (met opstellingen).

error: Content is protected !!