Leer je dromen onthouden -voorbereiding op de dertien heilige nachten – zoom webinar

zelfliefde

50.00199.65

In dit gratis webinar ontvang je handvatten hoe je jouw dromen kunt leren onthouden en hoe je jouw ontvankelijkheid vergroot om maximaal gebruik te maken van de dertien heilige nachten.

Een droom is een boodschap vanuit je onderbewustzijn. Een soort brief van je ziel in de nacht. Wanneer je jouw dromen leert onthouden en begrijpen, kunnen je dromen dienen als richtingaanwijzer voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Waar heb jij extra aandacht aan te schenken? Wat ‘wéét’ jij eigenlijk al waarvoor in het drukke dagelijkse bestaan geen ruimte en aandacht voor is en waarvoor je gewaarschuwd of toe aangespoord wordt? Wat zijn de stappen die jij te zetten hebt om jouw zielekwaliteiten de volle ruimte te geven?

De dertien heilige dagen en nachten is de krachtige stille periode tussen Kerstmis en Driekoningen waarin de sluiers tussen de dimensies extra dun zijn. De natuur is op haar stilst en wanneer je je goed voorbereidt, en jezelf hier ontvankelijk voor maakt, kunnen de dromen die je in deze periode krijgt een doorkijkje bieden over welke thema’s om aandacht en transformatie vragen in jouw leven. Zo kun je een idee krijgen over welke thema’s een rol kunnen gaan spelen in jouw nieuwe jaar en zélfs hoe dat er uit kan gaan zien. Het gebeurt namelijk vaak in deze periode dat je voorspellende dromen krijgt. De eerste twaalf nachten gaan over de twaalf maanden, de dertiende nacht heeft een thema voor het héle jaar.

Voorbereiden en afstemmen op de dertien heilige nachten en de energie van midwinter biedt je een prachtige kans om vanuit jouw zielsverlangen je leven vorm te geven. Leer je je dromen te onthouden en te duiden, dan helpt je dit om met een wakker bewustzijn je keuzes te maken en leven vorm te geven. Zo kunnen je dromen tot een gids dienen in je persoonlijke leven en je helpen te navigeren in deze maatschappelijk onrustige tijd.

Datum webinar: 22 december
tijd: 20.00 – 21.00 uur
Kosten online webinar: gratis
Aanmelding: contact@renatebreuls.nl
Je ontvangt van mij de zoomlink. Na dit webinar is geen opname beschikbaar.

droom- en procesbegeleiding rondom de 13 heilige nachten

Na dit webinar doe ik een feestelijk aanbod voor een individueel kortdurend coachtraject en ook voor de doorgaande procesgroep voor vrouwen. Er is weer plek!

Krijg je na dit webinar een droom waar je helderheid over wilt, dan help ik je graag deze te duiden. In ons samenspel wordt duidelijk wat dit betekent voor jou en de eventuele stappen die je hebt te zetten op jouw unieke pad van bewustzijnsontwikkeling.

Wil je niet alleen droomduiding, maar ook wérken aan de thema’s die om transformatie vragen? Je bent welkom voor een kortdurend coachtraject van drie sessies met lichaamsgericht-, systemisch- en energetisch werk in mijn praktijk in Amersfoort, online per zoom of in de doorgaande systemische en lichaamsgerichte procesgroep voor vrouwen.

Over het coachtraject en de doorgaande procesgroep voor vrouwen vertel in aan het einde van de zoombijeenkomst. Wil je nu alvast meer weten? Meer informatie over de doorgaande procesgroep vind je hier.

error: Content is protected !!