“Jouw plek en hart in de wereld”- systemische workshop in de natuur

zelfliefde

50.00199.65

Elk pad zonder hart vreet je op. Elk pad met een hart tilt je op. Het verschil is onmiskenbaar. Heeft jouw pad een hart? Volg het. Heeft het geen hart? Kies een ander.  ~Carlos Castaneda~

* Wil jij recht doen aan de verlangens van je hart?
* Klopt het niet meer zoals je altijd deed?
* Voel je dat er meer in jou zit dan er uit komt? Schuurt dat?
* Voel je dat je tot méér in staat bent maar je weet niet hoe je dat potentieel kunt aanboren?
* Voel je de roep om jouw unieke natuurlijke bijdrage aan de wereld te geven?
Wil jij je vólle potentie leven en écht helemaal recht doet aan wie jij ten diepste bent? In werk, relaties, waar je leeft, hoe en met wie? Met al je talenten, kwaliteiten en eigen-aardigheden?
Maar weet je niet hoe of wat dan? Voel je je vast zitten? Vind je het spannend?
Welkom op het pad van moeiteloosheid tussen de bomen en het bos in de natuur rond Soest. We gaan onderweg naar het aannemen van jouw unieke plek en werking in de wereld.
Er is méér dan plek voor jou.
Je bent heel Welkom!
Als jij er naar verlangt om ontspannen, vrij, authentiek, vreugdevol en liefdevol te zijn, dan is dit het goede nieuws: “Dit is je natuurlijke staat van zijn. Dit is de flow staat van moeiteloosheid en geluk waarin je aantrekt in je leven wat écht bij je past.
In deze workshop onderzoeken we hoe jij deze natuurlijke staat van zijn kan ervaren in je leven en laten we los wat dit tegenhoudt. Wat is er fijner dan dit samen met een fijn groepje mensen in de natuur te doen?
Systemisch werk in de natuur is er voor hartophalers die willen onderzoeken, leren, verbinden en opladen in een frisse, voedende en natuurlijke omgeving.
We doen ervaringsoefeningen met veel impact. Met tussendoor fijne gesprekken. Om je lichter en vrijer te voelen, te onderzoeken, leren, ervaren, delen en helen en natuurlijk genieten en opladen!
Systemisch werk kan veel positive impact, inzichten en heling geven en transformerend uitpakken op je dagelijks leven, privé en werk.
Het vindt plaats in de bossen en stuifduinen tussen Amersfoort en Soest.
Jouw investering is € 97,- Betaalgegevens ontvang je na aanmelding.
Deelname is op volgorde van binnenkomst van betaling.
Je ontvangt een mail met het verzamelpunt en verdere details.
Indien je verkouden en grieperig bent, dan graag voor jouw en ieders gezondheid thuis blijven, goed voor jezelf zorgen en uitzieken.
Deze natuurlijke systemische leerervaring is ook zakelijk te boeken voor teams en organisaties. Mail voor de mogelijkheden en tarieven.
renatebreuls@gmail.com
error: Content is protected !!