‘Jouw kracht in het licht van de vrouwenlijn’ -special edition- voor mannen en vrouwen

zelfliefde

72.00238.37

In deze opstellingen dagworkshop voor vrouwen én mannen duikt een mannelijke vraagsteller met een onderzoek naar heling in de vrouwenlijn van zijn moeder en een vrouwelijke vraagsteller gaat de heling en transformatie ervaren van een thema van de voormoeders van haar vader. Dit maakt het een speciale editie en extra interessant om te representeren. Er is ook nog één laatste vraagstellersplek vrij! Welkom voor jouw mannenlijn- of vrouwenlijnopstelling.

Iedere deelnemer doet mee met het energetisch lichaamswerk en krijgt deze dag ook een persoonlijk onderzoek op een thema in het voorouderveld. Representanten getuigen vaak van blijvende diepgaande heling. Dit maakt dat het ook voor representanten een waardevolle dag is.

Deze mannen- en vrouwenlijnlijnopstellingen dagworkshop voor vrouwen én mannen, is een boost aan je natuurlijke daadkracht en -leiderschap en een steviger innerlijker houvast. Gezonde daadkracht, wijsheid en liefde van de voormoeders en -vaders komt vrij door deze transformerende dag. Deze dag is krachtig transformerend en biedt empowerment van elke deelnemer, of je nou vraagsteller of representant bent, man of vrouw: de inzichten, heling en het belichaamd bewustzijn dat voelbaar ontstaat, helpt je op een verbonden en natuurlijke wijze je plek in het leven in te nemen, je vrijer en daadkrachtiger te voelen en met meer energie en zelfvertrouwen.

Deze vorm van opstellen laat je voelen en weten welke geschenken, liefde, kracht, kwaliteiten en talenten je meekreeg, van de voormoeders. Duidelijk wordt ook welke verstoringen, vervormingen, beperkende en ontkrachtende overtuigingen en patronen je (onbedoeld) meekreeg. In de transformatie daarvan, ervaar je de steun van je moeder en voormoeders.

Je vitale levensenergie, je daadkracht en gevoel van verbondenheid met jezelf en het leven komt meer ter beschikking. Ook jouw unieke expressie in werk of projecten, waarmee je jouw wijsheid en liefde aan de wereld geeft, kunnen na een voorouderlijn opstelling vaak moeitelozer vorm krijgen.

Wil je als vrouw de mannenlijn van je vader opstellen, of als man de vrouwenlijn van je moeder, dan is het goed om eerst de lijn op te stellen van het geslacht van jouw geboorte. Neem contact op voor het plannen van een datum of zie hiervoor de agenda.

Praktisch: Er is nog plek voor een aantal representanten. De opstellingenworkshop vindt plaats in Amersfoort bij Peer!.

Investering:

vraagstellers vrouwenlijn/mannenlijn € 197,00
representanten € 72,00

Voor ondernemers komt daar BTW bij.

Aanmelden: via de knop op de linkerkant van deze pagina.

 

error: Content is protected !!