‘Jouw kracht in het licht van de vrouwenlijn of mannenlijn’ ~ familieopstellingen voor V/M

zelfliefde

72.00238.37

Dit werk pakt krachtig transformerend uit voor elke deelnemer, vraagstellers én representanten. De diepgaande inzichten die het oplevert, de heling en het belichaamd bewustzijn dat ontstaat, helpt je op een natuurlijke wijze je plek in het leven in te nemen, je vrijer te voelen, overvloed toe te laten, en het maakt dat je lekkerder, met meer vertrouwen in je vel  komt te zitten. Je vitale levensenergie, kracht, Liefde en -Weten, en meer rust in je basis en “Zijn” komt tot je beschikking.

Een vrouwenlijn of mannenlijn opstelling laat je voelen en weten welke geschenken, liefde, kracht en wijsheid je meekreeg van je voorouders. Je krijgt duidelijk welke verstoringen, vervormingen, beperkende en ontkrachtende overtuigingen je (onbedoeld) meekreeg en waar dit zich laat zien en voelen in de opstelling, ontstaat heling door het proceswerk van de opstelling. Je ervaart de steun van jouw ouder, evenals van de lange lijn van jouw voorouders en je raakt voelbaar ingebed in een groter veld van kracht, liefde en wijsheid.

Doordat je meer thuis raakt in je basis; je buik en het hele bekkengebied, komt de weg vrij voor een een vrijer, moeitelozer en overvloediger leven. Jij belichaamt dit leven. Met dit belichaamd Weten geef je je leven vorm.

Als je kinderen hebt, gun je hen met dit transformatieve persoonlijke werk, dat zij niet meer hoeven te dragen of te kopiëren waar jij last van hebt m.b.t. wat er zich in relatie tot jouw ouder en vorige generaties heeft afgespeeld. Het geeft hen, net als jij, meer vrijheid om het eigen pad met eigen keuzes te bewandelen. Na een dergelijke opstelling kunnen relaties en ook bijvoorbeeld jouw unieke expressie in werk of projecten, waarmee je jouw wijsheid en liefde aan de wereld geeft, vaak moeitelozer vorm krijgen.

Representerende deelnemers getuigen tot ver na deze dag eveneens van diepe heling (zie reviews).

Opzet workshop

Iedereen doet mee met het energetisch lichaamswerk en doet een persoonlijk onderzoek naar de voorouderlijnen én je deelt als representerende deelnemer mee in de heling tijdens de opstelling.

De tijd die ik voor een voorouderlijn opstelling uittrek duurt gemiddeld langer dan een gewone familieopstelling, rond de twee uur of nog langer. Ik neem ruim de tijd om de energetische lagen bij de generaties waar de verstoringen zich openbaren te doorvoelen zodat dit grondig kan worden losgelaten. Hierdoor zal de krachtige en liefdevolle energie volop gaan doorstromen naar jou en je eventuele kinderen. Ik leer je dit al voelend toe te laten. Hierdoor is er na het voorbereidende programma, slechts ruimte voor twee opstellingen.

Praktisch: Er is nog plek voor één vraagsteller (m/v voor óf een mannen- of vrouwenlijn) en voor een aantal representanten.  Wil je graag vraagsteller zijn, op een andere datum? Mail me met datavoorstellen, dan plannen we samen een nieuwe datum.

De workshop vindt plaats bij Peer! in Amersfoort.

De investering voor deze dagworkshop is € 72,00   Vraagstellers betalen daarbij extra € 125,00 voor hun opstelling. Voor particulieren zijn deze bedragen inclusief BTW, voor ondernemers is dit exclusief BTW. Ondernemers ontvangen een factuur.

Aanmelden: in de link naast dit bericht, soms lukt dat niet; meld je dan aan per mail: contact@renatebreuls.nl

error: Content is protected !!