Jouw kracht in het licht van de vrouwenlijn

zelfliefde

50.00199.65

24 september 10:00 – 16:30

Deze vrouwenlijnopstellingen dag is krachtig transformerend en biedt empowerment van elke vrouw die er bij is. De heling en het belichaamd bewustzijn dat ontstaat, helpt je als vrouw op een natuurlijke wijze je plek in het leven in te nemen, je vrijer te voelen, overvloed toe te laten, en dat je lekkerder, met meer vertrouwen in je vel zit. Je vitale levensenergie en je vrouwen-oerkracht en -Weten komt tot je beschikking.

Een vrouwenlijn opstelling laat je voelen en weten welke geschenken, liefde, kracht en wijsheid je meekreeg van je voormoeders. Je krijgt duidelijk welke verstoringen, vervormingen, beperkende en ontkrachtende overtuigingen je (onbedoeld) meekreeg. Je ervaart de steun van zowel je moeder als van al jouw voormoeders en je raakt voelbaar ingebed in een groter veld van vrouwenkracht, liefde en wijsheid.

Doordat je meer thuisraakt in je basis als vrouw; je buik, bekken, baarmoeder en yoni, komt de weg vrij voor een een vrijer, moeitelozer en overvloediger leven. Jij belichaamt dit leven. Met dit belichaamd Weten geef je je leven vorm. Na deze dag voel je hierbij de steun en het vertrouwen van jouw vrouwenlijn.

Als je kinderen hebt, zal het je makkelijker afgaan om moeder te zijn voor jouw kinderen. Ook jouw unieke expressie in werk of projecten, waarmee je jouw wijsheid en liefde aan de wereld geeft, kunnen na een vrouwenlijn opstelling vaak moeitelozer vorm krijgen.

Voor representanten is het ook een heel waardevolle dag. Iedereen krijgt een persoonlijk onderzoek en je deelt mee in de heling en onvoorwaardelijke bedding van de vrouwen onderling en de expansie van het liefdevolle wijze vrouwenveld.

Praktisch: Er is nog plek voor een aantal representanten. (alleen vrouwen)

Investering:
vraagstelsters € 160,00
representanten € 50,00
Dit is exclusief btw.

Aanmelden:

contact@renatebreuls.nl

error: Content is protected !!