‘Jouw kracht in het licht van de vrouwenlijn’ familieopstellingen

zelfliefde

72.00238.37

Deze vrouwenlijn workshopdag is krachtig transformerend voor elke deelnemer, vraagstellers én representanten. De heling en het belichaamd bewustzijn dat ontstaat, helpt je als vrouw op een natuurlijke wijze je plek in het leven in te nemen, je vrijer te voelen, overvloed toe te laten, en dat je lekkerder, met meer vertrouwen in je vel zit. Je vitale levensenergie en je vrouwen-oerkracht en -Weten, rust in je basis en “Zijn” komt tot je beschikking.

Een vrouwenlijn opstelling laat je voelen en weten welke geschenken, liefde, kracht en wijsheid je meekreeg van je voormoeders. Je krijgt duidelijk welke verstoringen, vervormingen, beperkende en ontkrachtende overtuigingen je (onbedoeld) meekreeg en waar dit mogelijk is, ontstaat daar heling op. Je ervaart de steun van zowel je moeder als van al jouw voormoeders en je raakt voelbaar ingebed in een groter veld van vrouwenkracht, liefde en wijsheid.

Doordat je meer thuisraakt in je basis als vrouw; je buik en het hele bekkengebied, komt de weg vrij voor een een vrijer, moeitelozer en overvloediger leven. Jij belichaamt dit leven. Met dit belichaamd Weten geef je je leven vorm. Na deze dag voel je hierbij de steun en het vertrouwen van jouw vrouwenlijn.

Als je kinderen hebt, kan het je makkelijker afgaan om moeder te zijn voor jouw kinderen. Ook jouw unieke expressie in werk of projecten, waarmee je jouw wijsheid en liefde aan de wereld geeft, kunnen na een vrouwenlijn opstelling vaak moeitelozer vorm krijgen.

Representerende deelnemers getuigen (zie reviews) eveneens van diepe heling na deze dag. Iedereen doet mee met het energetisch lichaamswerk en doet een persoonlijk onderzoek naar de vrouwenlijn én je deelt als mee in de heling tijdens de opstelling en de onvoorwaardelijke bedding van de vrouwen onderling en de expansie van het liefdevolle wijze vrouwenveld.

De tijd die ik voor een voorouderlijn opstelling uittrek duurt gemiddeld langer dan een gewone familieopstelling, rond de twee uur of nog langer. Ik neem ruim de tijd om op alle lagen en bij alle generaties te doorvoelen wat kan worden losgelaten, zodat de krachtige en liefdevolle vrouwenenergie volop kan gaan doorstromen naar jou en je eventuele kinderen. Ik leer je dit te belichamen. Dit maakt deze dag extra waardevol.

Praktisch: Er is nog plek voor een aantal representanten. (alleen vrouwen) Wil je graag vraagsteller zijn, op een andere datum? Mail me dan met datavoorstellen, dan plannen we samen een nieuwe datum.

De workshop vindt plaats in het Onze Lieve Vrouwe ter Eemklooster te Amersfoort.

Investering voor deze verkorte workshop: representanten € 60,00  Voor particulieren is dit inclusief BTW, voor ondernemers is dit exclusief BTW

Aanmelden: in de link naast dit bericht, soms lukt dat niet; meld je dan aan per mail: contact@renatebreuls.nl

error: Content is protected !!