‘Jouw kracht in het licht van de vrouwenlijn’

zelfliefde

50.00199.65

Deze dagworkshop is krachtig transformerend en biedt empowerment voor elke vrouw die meedoet. De heling en het belichaamd bewustzijn dat ontstaat, helpt je op een natuurlijke wijze je plek in het leven in te nemen, je vrijer te voelen en overvloed toe te laten. Je vitale levensenergie, je vrouwen-oerkracht en -Weten en een rust in je lijf en ‘Zijn’ komt tot je beschikking. Of je nou vraagstelster bent, of representeert: Iedereen krijgt een persoonlijk onderzoek naar de eigen vrouwenlijn en je deelt mee in de heling en onvoorwaardelijke bedding van de vrouwen onderling en de expansie van het liefdevolle wijze vrouwenveld. Deze dag pakt hierdoor enorm bekrachtigend en waardevol uit.

Een vrouwenlijn opstelling laat je voelen en weten welke geschenken, liefde, kracht en wijsheid je meekreeg van je voormoeders. Je krijgt duidelijk welke verstoringen, vervormingen, beperkende en ontkrachtende overtuigingen je (onbedoeld) meekreeg. Je ervaart de steun van zowel je moeder, als van al jouw voormoeders en je raakt voelbaar ingebed in een groter veld van vrouwenkracht, liefde en wijsheid. Dit kan erg bekrachtigend uitwerken.

Doordat je meer thuisraakt in je basis als vrouw; je buik en het hele bekkengebied, komt de weg vrij voor een een vrijer, moeitelozer en overvloediger leven. Jij belichaamt dit leven. Met dit belichaamd Weten geef je je leven vorm. Na deze dag voel je hierbij de steun en het vertrouwen van jouw vrouwenlijn.

Als je kinderen hebt, kan het je makkelijker afgaan om moeder te zijn voor jouw kinderen. Ook jouw unieke expressie in werk of projecten, waarmee je jouw wijsheid en liefde aan de wereld geeft, kunnen na een vrouwenlijnopstelling vaak moeitelozer vorm krijgen

Praktisch: Er is nog plek voor één vraagstelster en voor aantal representanten. (alleen vrouwen) Wil je een vraag inbrengen of representeren op een andere datum? Mail me dan voor de mogelijkheden.

Investering:
vraagstelsters € 165,00
representanten € 60,00
Dit is exclusief btw.

Aanmelden:

contact@renatebreuls.nl

error: Content is protected !!