‘Jouw kracht in het licht van de mannenlijn’~ voor mannen en vrouwen

zelfliefde

72.00238.37

Deze dagworkshop voor vrouwen én mannen, is een boost aan je natuurlijke daadkracht en -leiderschap en een steviger innerlijker houvast. Gezonde daadkracht, wijsheid en liefde van de voorvaders komt vrij door deze transformerende dag. Zo kom je als man steviger in het mannenveld en krachtig op jouw natuurlijke plek in de mannenlijn. Vrouwelijke vraagstellers, kunnen met de gezonde krachtige steun van hun vaders voorvaders de wereld óók beter aan. Deze dag is krachtig transformerend en biedt empowerment van elke deelnemer, of je nou vraagsteller of representant bent, man of vrouw: de heling en het belichaamd bewustzijn dat ontstaat, helpt je op een natuurlijke wijze je plek in het leven in te nemen, je vrijer en daadkrachtiger te voelen en met meer zelfvertrouwen. Je vitale levensenergie, je daadkracht en uitspreken van je waarheid komt meer tot je beschikking. Heb je kinderen, dan geef je ze hiermee duidelijker jouw presentie, en het kan je helpen je je koers, daadkracht en doorzettingsvermogen te voelen, zónder jezelf uit te putten of weg te geven. Ook jouw unieke expressie in werk of projecten, waarmee je jouw wijsheid en liefde aan de wereld geeft, kunnen na een mannenlijn opstelling vaak moeitelozer vorm krijgen.

Een mannenlijnopstelling laat je voelen en weten welke geschenken, liefde, kracht, kwaliteiten en talenten je meekreeg van je voorvaders. Duidelijk wordt ook welke verstoringen, vervormingen, beperkende en ontkrachtende overtuigingen je (onbedoeld) meekreeg. In de transformatie daarvan, ervaar je de steun van je vader en voorvaders. Thema’s die bij je voorvaders horen, gaan o.m. over je natuurlijke kracht, doorzettingsvermogen, moed, grenzen stellen en heldere keuzes maken.  Je versterkt je innerlijke richting naar een maatschappelijke positie en gezond functioneren op je werk en in je relatie op een manier die voor jou klopt. Zonder overmatige bewijsdrang of onderpresteren en zónder ongezonde behoefte aan erkenning en gezien te worden.

Voor representerende deelnemers is het ook een heel waardevolle dag. Iedereen doet mee met het energetisch lichaamswerk, doet een persoonlijk onderzoek naar zijn of haar vaders mannenlijn en deelt mee in de heling. Wil je als vrouw jouw mannenlijn opstellen, dan is het goed om eerst je vrouwenlijn te hebben opgesteld. Zie hiervoor de agenda.

Praktisch: Er is nog plek voor een vraagsteller en een aantal representanten. De opstellingen workshop vindt plaats in het OLV ter Eemklooster te Amersfoort.

Investering:

vraagstellers € 197,00
representanten € 72,00

Voor particulieren zijn de bedragen inclusief BTW, voor ondernemers is dit exclusief BTW,

Aanmelden: via de knop aan de linkerkant van deze pagina.

 

error: Content is protected !!