Flow & Creatiekracht: playshop met opstellingen en lichaamswerk

zelfliefde

50.00199.65

In deze kennismakings-playshop leer je de principes van flow, en ga je ervaren wat (jouw) flow in de weg staat en laat ik je ervaren hoe deze vrij te geven zodat je in je creatiekracht kunt komen.

Onze natuurlijke staat is de FLOW-staat en in die staat kom je in je maximale creatiekracht. Het is een manier van leven waarbij je jezelf helemaal overgeeft aan wat je doet, waarin je constant loslaat en daarom moeiteloos mee kunt stromen met jóuw unieke levensstroom.

Als je die levenskunst verstaat, kom je in FLOW en kun je je volle potentieel benutten.
Het leven wordt dan moeitelozer. Je komt in je power, plezier en je manifesteert makkelijker wat je wilt. Dat ontstaat wanneer we onze vrije levensstroom door ons kunnen laten doorstromen. Daar komen we, zonder inmenging van ons ego en door belemmeringen los te laten. De levensstroom zélf, is niet onder controle te krijgen. Je kunt alleen managen hoe jij erop reageert.

Deze avond is een kennismaking met mij, mijn manier van werken en een introductie op de FLOW en Creatiekracht verdiepingsdag die ik op 8 december in Amersfoort geef.
Om op de golven van die flow te blijven surfen, dát is levenskunst. Daar duiken we op 8 december in.

Werkvormen
Ik gebruik werkvormen uit diverse tradities en disciplines, voor deze kennismakingsworkshop zijn dit o.m.

• Opstellingenwerk • Lichaamswerk • Ademwerk • Energiewerk •

Welkom zoals je bent, ervaring met energetisch werk is niet nodig.

Jouw financiële bijdrage is € 60,-
early bird: aanmelding voor 1-9 is € 50,-

error: Content is protected !!