Familie- en themaopstellingen dagworkshop

zelfliefde

50.00238.37

Schuurt er iets in jouw leven waar jij (m/v) helder zicht of heling op wilt?  Loop jij vaak tegen belemmeringen en thema’s in jezelf aan op je werk en privéleven, die je vasthouden op de plek waar je bent? In je privésituatie, werk, relaties?  Welkom met waar het wringt of zelfs ronduit lastig en vervelend is in je leven want loslaten door een opstelling lucht op, en geeft inzicht in je terugkerende patronen. Het brengt heling en een innerlijk gevoel van rust en vrijheid!

Niet alleen vraagstellers, ook representanten hebben veel baat bij de inzichten en de voelbare heling die in de opstelling ontstaan. Dit geeft gevoelsimprints, die je als belichaamde wijsheid in je leven mee kunt nemen, en waar je naar terug kunt voelen als je dat nodig hebt. Representanten getuigen vaker van blijvende heling. Waar nodig begeleid ik je bij het voelen, of pas ik energetische technieken toe zodat je kunt loslaten wat je niet meer dient.

  • Zit jij steeds opnieuw in situaties die energie trekken of maken dat je niet lekker in je vel zit of geen richting weet?
  • Heb je onprettige gevoelens die almaar bij je blijven of steeds in de ondertoon van alles je leven kleuren? Zoals bijvoorbeeld: ‘er niet bij horen, onzekerheid, je minderwaardig voelen, depressieve of kwade gevoelens?
  • Verlang je naar meer rust en flow op jouw huidige plek in het gezin, je werk en de samenleving? Meer levenslust? Ook om jouw meest authentieke leven te leiden maar voel je je niet vrij genoeg om vollédig JOU te zijn?

Systemisch werk maakt inzichtelijk en voelbaar wat de dieperliggende dynamieken zijn die er in jou botsen, waardoor jij vaak tegen dezelfde soort issues aanloopt, op welke manier of setting in jouw leven dan ook. Het brengt nieuwe inzichten over jezelf, over je plek en de onderlinge verhoudingen binnen je familiesysteem. Dit heeft doorwerking op jouw plek en gedrag binnen elk ander systeem waarbinnen jij je bevindt, zoals jouw werkkring of vriendenclub, de maatschappij.

Lichaamsgericht:
Door mijn lichaamsgerichte achtergrond begeleid ik je naar het voelen en zo merk je wat je al die tijd hebt vasthouden. Vaak deed je dat voor (één van) je ouders, of voorouders in je familiesysteem. Dat bewustzijn op voelen en bewust loslaten lucht op en bekrachtigt! Deelnemers ervaren deze manier van begeleiding als ongekend waardevol; deze opstellingen leiden altijd naar meer innerlijke vrijheid, liefde, energie, levensvreugde en betere relaties.

Komt 9 juni je niet uit? Stuur dan een mail, zodat we samen tot een passende datum voor jouw opstelling komen. Je bent ook welkom een individuele opstelling te komen doen, al dan niet in de natuur. Recensie: https://renatebreuls.nl/over-renate-2/reviews/

Praktisch:

Nog 4 vraagstellers plekken, voldoende ruimte voor representanten.

Aanmelden kan via de knop hiernaast. Lukt dat niet, of heb je vragen? Stuur me dan een mail: contact@renatebreuls.nl

Inloop vanaf 10.15 einde richttijd 16.00 uur.
Wil je eerder weg, geef dat dan graag vooraf aan.

Lunch:
Er is een heerlijke vegetarische soep voor je, verdere lunch dien je zelf mee te nemen.

Investering:
Vraagsteller € 165,-
representant € 50,-
getuige van de vraagsteller: vrijwillige bijdrage
Deze prijzen zijn ex BTW voor ondernemers en inclusief voor particulieren.

error: Content is protected !!